Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykształcony

Ludzie bez wyższego wykształcenia są dla mnie nikim.

Polecane posty

Gość hihihihiiiii
oj persymonia, nie... no przegralas zycie :-D hihi zdecydowabie hihi :-D

Gość zalamka totalna
nie wiecie kto takie zaklada topiki ??? :) nooo pomyslcie kogo dzis jest duzo :P magistrow ktorymi kazdy pomiata bo w pracy nic nie umieja i trzeba ich uczuc wszystkiego od podstaw heheheh

Gość wykształcony wielce
Podszywaczko trochę słów prawdy cię wkurzyło? Ty jak rozumiem z trudem skończyłaś gastronomika. Zgadłem?

Gość zalamka totalna
jezeli w ogole ktos ich chce w jakiejkolwiek pracy heheheh bo niewiele umieja jednak

Gość cóż
opowiem wam moją historię - zawsze marzyłam aby zostać stomatologiem, jednak wiedziałam że nie mam szans dostać się na te studia i tak też się stało, chciałm wtedy skończyć chociaż studium, ale żeby tylko móc pracować w tym środowisku, jednak zostałam zmuszona do studiowania, ponieważ taka panuje tradycja w mojej rodzinie, że każdy musi skończyć studia, obecnie studiuję więc socjologię i co z tego że skończę te studia skoro moje marzenie nadal pozostanie tylko marzeniem

No to się zdziwiłam. Co to za głupek ten \"wykształcony\"? Reprezentuje niestety ową \"inteligencję\" w pierwszym pokoleniu, czyli uczciwie mówiąc półinteligencję albo nawet ćwierćinteligencję. Prawdopodobnie z wielkim trudem przebrnął przez szkołę średnią, potem dostał się, biedaczek na jakieś, pożal się Boże, studia i przepchał zaliczając za każdym razem \"sesję naukowców\" albo komisy. Może u siebie na wsi jest jednym z niewielu po \"naukach\" i dlatego tak się puszy. Chłopię drogie, książek trochę poczytaj, z ludźmi porozmawiaj, może ci coś w tym pustym łbie zagrzechota.

Gość do persymonia
spizdzaj trollu :O

Gość wykształcony wielce
na imię mam bont dżejmz bont :P:P:P

Gość lolaaa
kochani nie ma się co denerwować, w dzisiejszych czasach nawet skończenie studiów to za mało, można powiedzieć, że kto nie zrobił doktoratu to jest nikim

Gość zalamka totalna
zgadzam sie z lolaaa :P

Wygląda na to, że ja też jestem nikim ... Chyba za 3 lata pogadamy :P A swoją drogą to żal mi Ciebie - jesteś taki ograniczony :D Ogromna większość naszego społeczeństwa nie posiada wykształcenia wyższego ... :P

Gość hohohohohohooooooo
hahahahahahahaahhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa komediaaa

Gość hohohohohohooooooo
u mnie cala rodzina nawet ta dalekaaaa wykształcona ,ale z niektórymi tak ciężko sie dogadać "na poziomie" ,że lepiej mi to wychodzi z ludzmi "podstawowymi" jak jade na wieś na wakacje. Wykształcenie to bleff liczy się osobowość,inteligencja i takie tam...na studiach tego nie uczą ....a szkoda, bo autorowi (prowokancikowi) przydałyby się wykłady "o dobrym wychowaniu, kulturze" i ....pewnie to byłby egzamin który położyłby go na łopatki :):):) TUMAN------> kto założył ten topic do kwadratu (swoją drogą ciekawe czy jego cała familia też jest mgr albo dr czy prof) haahahhahahahahaaaa, bo mama zapewne tylko sprząta..... :) "WYKSZTALCONY" a może pochwalisz sie od ilu pokoleń i jak wyedukowana jest twoja rodzinaaa???????????????????????????????

Gość ..............aa.....
hmmm

Gość Od 15-tu lat rządzą nami
BARDZO WYKSZTAŁCENI ! I CO ?????????????