Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiewiórkaaa

Mam do sprzedania bardzo ładną sukienkę - zobaczcie

Polecane posty

Gość Bez obrazy ale
ona sie do komunii bardziej nadaje,

Gość jaaaaaaaa
to zalezy co się komu podoba, ale moim zdaniem ona się na poprawiny nadaje, a nie na dzień ślubu. jednak napewno znajdą się dziewczyny, którym się spodoba.

Gość Rita 24 *
Bardzo ladna ale na poprawiny, nie na dzien slubu

Gość Wiewiórkaaa
Ja brałam ślub cywilny, więc była w sam raz, głupio byłoby mi wyskoczyć w welonie, więc szukałam sukienki, która będzie " ślubna", a mimo wszystko będzie pasować. Wiem, że większość dziewczyn po prostu kupiłaby zwykłą suknię w salonie, ale szczerze mówiąc ten przepych który tam panuje nie podoba mi się, nie robią na mnie wrażenia te wszystkie halki, koła, tiule, falbany, bombki, czy syrenki :) No i w dodatku te ceny, które przyprawiają o zawrót głowy! Całe szczęście w końcu trafiłam na tą właśnie sukienkę. Sprzedaję ją w sumie z żalem, ale mi się już ona nie przyda, a ktoś może ma taki problem jak ja miałam. A co do tego że komunijna - faktycznie może się tak kojarzyć, ale to chyba nie jest minus, bo przecież większość z nas chce w dzień ślubu wygladać podobnie niewinnie i czysto, jak wtedy, kiedy szły do komunii ;) Pozdrawiam :D

to dlaczego ja sprzedajesz jak jest Ci jej żal? może ją jednak zostawisz na pamiątkę, tym bardziej , że 250 zł to chyba nie aż tak duyzo pieniedzy, w porównaniu z tak ważna pamiątką ze ślubu... ale to tylko moja opinia, zrobisz jak uważasz:)

Gość Wiewiórkaaa
Szczerze? Po prostu potrzebujemy teraz pieniędzy, a to jedno z wartościowszych ubrań, jakie mam na sprzedaż i dobre to 250 zł nawet, które się w szafie nie wyleży ;) ot, cała filozofia...

Gość Wiewiórkaaa
Mam jeszcze do sprzedania gorset w kolorze ecru. W sumie kupiłam go z myślą o ślubie, ale w końcu zdecydowałam sie na zakup tamtej sukienki, tak więc gorsecik jest nieużywany. Wydaje mi się że na poprawiny jak znalazł, jak sądzicie? Jednak trzeba mieć do niego duży biust, wtedy fajnie wygląda. Polecam ;)

Gość Rita 24 *
Wiewiórkaa- jak do cywilnego to wszystko jasne, nie napisałas wcześniej i stąd negatywna opinia :)

masakra ja nawet tego do piwnicy bym nie ubrała moja babcia nawet lepiej się ubiera a do ślubu takie coś??????????? nawet do cywilnego do żadnego w ogóle to cos co nazywasz sukienką nie nadaje się do niczego

Gość Wiewiorkaaa
W sumie to prawda, że ta sukienka to trochę szmatławiec, ale jej długość sprawiła, że każdy z gości mógł bez problemu pod stołem złapać mnie za pizdę...

Gość Ireth
Wiewiorkaaa, ten wulgaryzm był chyba nie na miejscu :\

Gość Wiewiórkaaa
Hmm, myślałam, że to forum dla poważnych kobiet, a nie podszywających się dzieciaków i leczących swoje kompleksy idiotów/idiotek... Cóż, pomyliłam się... Tak, czy inaczej polecam moją sukienkę - jest śliczna cokolwiek mówicie zazdrośnice/y :)

Gość ooo rraaanyyyy
Pełno tu niewychowanych szczeniar :-0 ...i jeszcze się nie wstydza pod czarnym popisywac, ech...Sukienka bardzo ładna i mam nadzieję,ze sprzedaż pojdzie pomyslnie ;-)

tylko wyrażam swoje zdanie na temat tej kiecki szczeniarą nie jestem pewnie mam więcej lat niż Ty czy wy naprawdę nie widzicie że jest okropna? czy tylko kit wciskacie tej co w niej ślub brała?

Gość pisze na pomaranczowo
Nala prosze wklej linka sukienki ktora uwazasz za super elegancka i szykowna :)

Gość Wiewiórkaaa
Cieszy mnie Twoja szczerość, ale jest takie powiedzenie "o gustach się nie dyskutuje". Tym bardziej, jeśli nie umiesz wyrazić swojego zdania w kulturalny sposób, nie obrażając nikogo... Tak więc pozdrawiam Cię, Nalu i uważam dyskusję z Tobą za zakończoną, gdyż nie ma ona po prostu sensu. Mam nadzieję, że Twoja ślubna sukienka jest również śliczna i że każdemu się bedzie podobać. Dużo szczęścia.

Gość buka poka
Nala - jezeli wyrażasz swoja opinię to napisz "Mnie się nie podoba", a nie obrażaj innych. Pamiętaj, że nie to jest ładne, co jest ladne, tylko to co sie komu podoba.

Gość Ireth
To suknie dla kobiet z klasą :) Piękne :)

Gość Wiewiórkaaa
Mnie też te suknie z linka od Nali się podobają i to nawet bardzo, jednak powiem szczerze- nie byłoby mnie na taką suknię stać, a nawet jeśli miałabym natyle pieniędzy, to nie wiem, czy nie byłoby mi żal wydać na sukienkę na jedną noc powiedzmy 2 czy 3 tysiące. Taka jest niestety prawda. Tak więc, droga Nalu, jeśli stać Cię na to, żeby sobie zafundować taką wspaniałą suknię - to nic tylko pozazdrościć i pogratulowa. Moja "kiecka" - jak to okresliłaś- kosztowała niecałe 400 zł i i tak czułam się w niej pięknie i wyjątkowo w dzień ślubu. No i chyba najważniejsze - jestem szczęśliwą mężatką, a tego nie kupisz nawet za wszystkie suknie świata. Pozdrawiam.

Gość Ireth
Takie suknie można znaleźć w wypożyczalni lub w salonie sukni używanych.

Gość Wiewiórkaaa
Ale po co miałam szukać w salonioe sukni używanych lub w wypożyczalni, kiedy znalazłam sukienkę która bardzo mi się podoba i w której dobrze się czułam? Zresztą, ta dyskusja nie ma sensu, chyba że czerpiecie radość lub leczycie kompleksy kosztem krytyki innych... Zresztą, co za różnica - mam nadzieję, że znajdzie sie ktoś komu moja sukienka spodoba się i kto będzie się w niej czuł tak dobrze jak ja :)

Gość Rita 24 *
Wiewiórka - nie tłumacz sie, to twoja sprawa, ważne ze ty sie dobrze czułas a cena nie istotna, nie przejmuj sie takimi komentarzami 🌼

Gość nala te twoje suknie
to jak z jakiegos filmu kostiumowego :D

owszem te suknie rzeczywiście sporo kosztują ale można kupic taką suknię uzywana nprawdę po pierwszym właścicielu ceny takich sukienek spadają i to bardzo dodatkowo zawsze jeszcze mozna coś wynegocjowac. Sory ale jeżeli ślub był dla Ciebie tylko podpisaniem papierka trzeba było iść w dresie jeszcze taniej by Cię to wyniosło. Nie oszukujmy sie każda dziewczyna marzy o ślubie w pięknej sukni nawet jesli to ma być tylko cywilny. Przepraszam jeśli Cię uraziłam ale naprawdę na ślubie w tym co Ty poszłaś wyglądałas załośnie i naprawdę nie chcę Cię obrażać ale nie ma co się oszukiwac taka jest prawda. Uważam że to nie jest kwestia kasy tylko stylu i smaku

Gość Ireth
Nie chciałam Ciebie urazić, Wiewiórka :) Odpowiadam tylko, że stać by Ciebie było na sukienkę, która wygląda tak,jak te ze zdjęć. To wszystko :) A jeśli poczułaś się urażona, to przepraszam :D

Gość Rita 24 *
nala 26- nie chcesz jej obrażac ale robisz to cały czas słowmi " żałośnie " itp to nie jest miłe gdyby tobie ktoś tak napisał, ty bedziesz wyglądała pieknie to sie ciesz i nie udzielaj sie już tutaj, bo żałosne jest to co piszesz