Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiewiórkaaa

Mam do sprzedania bardzo ładną sukienkę - zobaczcie

Polecane posty

Gość baniarzkickowy
Proszę nie zawracać głowy mojej pracownicy Nali26. Ostatnio odpieprza przez takie jak wy fuszerke. Klienci do mnie przychodzą z niedociągniętymi pałami. Będą cięcia w premii... Może to ją poskromi.

Gość ehh24
Wiecie mnie się ta sukienka też nie podoba no i cena jest po prostu za wysoka, widziałam podobne sukienki dużo tańsze. Ten model był hitem na ostatniej zabawie sylwestrowej (wiele dziewczyn takie szyło w różnych kolorach przeważały jednak róże i pistacja, kawa z mlekiem), a dwa lata temu na pokazie we wrocławiu widziałam takie suknie w połączeniu ze sportowymi butam, a modelki były uczesane w koński ogon co miało przypominac styl rock and roll. Na ślub cywilny wybrałabym jednak co innego, i wcale nie mam na myśli strojnej sukni z tafty. Po prostu ten model odpada. I możecie się obrażać, bo gdzieś użyłam słowa tandeta z bazarku.. . Nie muszę byc projektantką jak moja mama aby to wiedzieć. Ktoś wcześniej napisał, że w tej sukni można iść do kogoś na wesele i tu się mogę zgodzić, chociaż sama wybrałabym coś świeższego, no i wiadomo nie każda dziewczyna może założyć taką sukienkę. Na pewno nie jest to sukienka dla wysokiej dziewczyny, raczej dla drobnej. Pozdrawiam

Gość Baniarz
a według mnie śliczna :) Takie mi się podobają, a nie wasze bombki księżniczkowate :P

Gość milosniczka_kotow
no i mamy pierwszy męski głos ;) podnosze :D

Gość buka poka
No i mama ehh przekwalifikowała się błyskawicznie z krawcowej w projektantkę mody. Żenada... A nata 26 skoro 6 lat temu brala slub, to miala 20 lat i pewnie wpadeczka byla.

Gość ehh24
jest krawcową, mistrzem krawiectwa i projektantem z dypomem - przecież jedno nie wyklucza drugiego..

Gość ehh24
poza tym upośledzoną kurwą, która mnie spłodziła z koniem :) ale nie szkodzi i tak ją kocham

Gość ehh24
świetnie jestes moim pierwszym podszywaczem ale nie obrażaj mojej matki, ja nie osmieliłabym się obrażac czyjąkolwiek mamę.. ale to tylko świadczy o Tobie podszywaczu, o swojej mamie też tam mówsz ??