Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiewiórkaaa

Mam do sprzedania bardzo ładną sukienkę - zobaczcie

Polecane posty

Gość tak na moje oko
to ta nala ma nerwicę natręctw w manią wielości, to się leczy psychiatrycznie a sukienka ładna, skromna i na cywilny odpowiednia, taka kobieca

Gość tak na moje oko
tzn z manią wielkości - klawiatura mi się przycina, przepraszam

Gość Wiewiórkaaa
Dzięki dziewczyny :) Cieszy mnie Wasze zdanie :) Pozdrawiam :)

Gość ehh24
ta sukienka wydaje mi się tandetna, a i cena jest mocno przesadzona. Pełno takich w sklepach, a krawcowa uszyje tką za 80 zł (moja mama jest krawcową więc wiem). Sukienka sktomna i jeśli pannie młodej o to chodziło to ok, ale zalatuje tandetą z bazarku...

Gość rada.....
OD CIEBIE TEZ ZALATUJE TANDETĄ

Gość rada.....
a ty nala spierd... stąd!!! nikt cie tu nie chce głupia, wredna suko!

Gość piska ****
nala 26 - ma problem z sukienkami, laska brala slub jak kiedys napisala 6 lat, temu ale nadal twardo siedzi na tym forum i krytykuje, ciekawe jak ty lachudro wygladalas,

Gość rada.....
ona chyba wciska jakiś kit, bo po chuja siedzi na tym forum? chyba jej czas na przygotowania slubne juz minął?

Mnie się wydaje, że osoby takie jak Nala w ten sposób leczą swoje kompleksy i dowartościowywują się. Może ma problemy emocjonalne i jej to pomaga? Kto wie... Do \"Hmm\" => szkoda, że nie wiedziałam wcześniej, ze Twoja mama szyje takie sukienki po tak niskiej cenie, napewno skorzystałabym z jej oferty ;) Ale w przyszłości się zgłoszę ;) Jak narazie chciałabym sprzedać tą sukienkę za trochę więcej niż 1/2 ceny za którą ją kupiłam (w sklepie-nie na bazarku), wiec takie komentarze możesz sobie darować.

Gość piska ****
Wiewiora - nie dawaj sie takim jak nala26 🌼

nie mam żadnych kompleksów ( no może małe ale ma je każdy i napewno nie lecze ich na forum ) poprostu wyraziłam opinię o sukience dla mnie jest okropna i tyle jak wam się podoba to ok wasza sprawa ale jak byscie nie zauważyły to ja was nie obrażam wyrażam tylko i wyłącznie swoją opinię o tej kiecce nic więcej nie mówię wam że jesteście głupie itp. ps na to forum teraz zaglądam ponieważ moja najlepsza przyjaciółka niedługo wychodzi za mąz i pomagam jej w organizacji ślubu ( też bierze tylko ślub cywilny i ma piękna suknię jak znajdę w necie zdjęcie to wam wkleje )

Gość rada.....
słuchaj, tak sie składa, że ta sukienka Wiewiorki tez mi sie nie podoba, ale nie piszę swoich głupich uwag, czego ty sobie nie szczedzisz. I jak napisałam wczesniej, ona chce ją sprzedać, a nie pyta ciebie i nikogo o opinie tej kiecki. Czy jestes tak tępa że nie mozesz tego zrozumiec? A jak juz wyrazilas swoją jakże cenną uwagę, to wynos sie z tego topiku, bo jak zauwazylas, nikt nie ma ochoty czytac twoich uwag. Jestes nudna jak flaki z olejem! p.s. juz wspołczuje kolezance jak ty jej kiecke wybierzesz, bo te co dałaś linka są ohydne. Nawet podłogi bym nimi nie wytrała. żegnam

nie wyrzucisz mnie z tego topiku moge pisać gdzie tylko chcę i co tylko chce jasne jak cię nie stć na suknie takie jak ja wkleiłam to najłatwiej powiedzieć że nawet podłogi byś nimi nie umyła. aaa jeszcze pytanie czym w takim myjesz podłogi? daruj sobie odpowiedź już ja znam - swoim nie wyparzonym ryjem

Gość rada.....
Na co mnie stać, to ty gówno wiesz. I bede miała niewyparzony ryj, bo nie lubie takich suk jak ty. I tez moge tu pisac co chce i kiedy chce, nawet ci ublizac debilko. Ja wiem jedno, ciebie na pewno nie stać na pisanie jak czlowiek po zawodówce, bo nie znasz ani przecinków, ani kropek, a juz tym bardziej nie umiesz składać logicznych zdań.

Gość piska ****
nala 26- zrob mi przyjemnosc i sp.....j stad

chciałabys gamoniu skończyć takie szkoły jak ja miec taką pracę jak ja i zarabiac tyle co ja weż się lepiej biedny darmozjadzie do pracy a nie żal ci dupę sciska ze nie stac cię na poządną suknie na ten wyjątkowy dzień w życiu

Gość rada.....
hahaha! I ona mnie gamoniem nazywa! hahha! Nie pogrążaj sie nieuku! Te szkoły co ty niby skonczylas to chyba były dobrze opłacone :D

Gość ooo rraanyyy
Porządna, jak juz. I polecam poradnik : "Gdzie postawic przecinek". Gdybym ja takie błędy sadziła, przewiazałabym sobie rece do boków.

Gość piska ****
Oj tak napewno a swiatak siedzi i pali ze sreberka. :P Zaraz sie spocisz z nerwow :P

Gość piska ****
Albo zawalu dostaniesz jak sie bedziesz tak puszyc

mam głęboko w d....... co piszecie na mój temat wisi mi to co mówi a m mój temat taki plebs jak wy. zazdrość was zżera i tyle

Gość piska ****
A czego mamy ci zazroscic ?

Gość rada.....
debilizmu chyba nie? ja ci wspołczuje a nie zazdroszcze

Gość rada.....
no własnie nozyczki! nie ma nic bardziej dziecinnego i żenującego niz przechwalac sie wykształceniem i pracą...

Gość n.
ALE JESTEŚCIE GŁUPIE ZAZDROSNE CIPY. wYSTARCZY,ŻE KTOŚ NA TYM FORUM DA SWOJE ZDJĘCIE, ALBO SUKNIĘ A JUŻ BIERA SIĘ GRONO NIEWYŻYTYCH ZAZDROŚNIC. Wiewiórka, pomyślnej sprzedaży :) Może wklej linka na innym forum i nie daj się podpuścić. Normalni,życzliwi ludzie nie będą na Ciebie tak napadać. To typowe zachowanie dla brzydkich nieakceptujących siebie gówniar.

Gość piska ****
nala26 - tak sie przechwalasz, to pewnie gowno masz :P

Gość rada.....
obrzydliwa a nie okropna, ja bym sie w takiej tylko do trumny połozyla:)