Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiewiórkaaa

Mam do sprzedania bardzo ładną sukienkę - zobaczcie

Polecane posty

Gość Wiewiórkaaa
Oczywiście przyjmuje słowa krytyki, jednak nie zgadzam się z Tobą. A ślub to było dla mnie faktycznie tylko podpisanie papierka, bo nic się nie zmieniło - bardzo się kochaliśmy przed ślubem i tak pozostało :D Więc nawet w dresie byłoby to samo - liczy się MIŁOŚĆ moja droga i tylko ona jest najważniejsza. Mam nadzieję, że Ty ze swoim gustem, smakiem i piękną suknią jesteś choć w połowie tak szczęśliwa jak ja. Czego Ci oczywiście życzę.

Gość oo rraaanyyy
Nala=---co Ty masz za gust dzieczyno! Sukienki sa koszmarne, jak z resztek do froterownia. Oklepane, beznadziejne, pretensjonalne..Ha ha NAla---jestes smieszna . Oczywiście---to była tylko stylizacja na Ciebie, Nala. Miło Ci? Mozna powiedziec,że się cos nie podoba, ale pamiętaj o FORMIE i o tym,że to TWOJA SUBIEKTYWNA ocena.Innym moze sie podobac.

Gość kolezanko
troszkie wygorowalas cene!! kupilam taka sama sukienkie za 180 zl !!!!!!!!!!!

Gość Rita 24 *
Powiedziałas już wiec Zegnam

to widzisz ja mam swoją wielką miłość która w sumie trwa 8 lat wspaniałego syna i miałam piękny ślub który nie był dla mnie tylko podpisaniem papierka ale uroczystym przypieczętowaniem naszej miłości i brałam go w pięknej sukni

Gość ferweks
gratulacje !!! :O a teraz zajmij sie synkiem

Gość Wiewiórkaaa
A poza tym faktycznie chodziło mi o to, zeby wygladać skromnie - miałam skromny ślub, skromne przyjęcie i skromną sukienkę, gdyż nie było nas stać na zorganizowanie hucznego wesela, naszych rodziców również. I sądzę, że gdybym poszła w dresie to byłoby to stosowniejsze niż w sukience z Twoich zdjęć - bo po prostu na to nas było stać. W sumie nie sądziłam, że wklejenie jednego linka przerodzi się w dyskusję o gustach i guścikach. Ale jak ktoś wyżej napisał - racji jest tyle ile dup :D Pozdrawiam.

Gość Ireth
Foch, te słowa to do mnie? :(

zaraz idę do synka nie martw się o niego ja jeszcze jestem w pracy ( a no właśnie do tego jeszcze mam super pracę :) )

już mówiłam nie chodzi o kasę bo za naprawdę małe pieniądze mozna kupić coś z klasa

Gość ludzie.....
śliczna jest ta sukieneczka, naprawdę urocza :)

Gość Wiewiórkaaa
Nalu, więc cieszymy się, że masz idealne życie . Jednak nie musisz besztać i przygnębiać tych, którzy takiego nie mają.

Gość Rita 24 *
nala 26 żałosna jestes i śmieszna a gnojeniem ludzi poprawiasz sobie humorek na resztę dnia tak ?

Gość do Nali...
super praca?? moze, ale ty chyba nie jestes super pracownikiem jak siedzisz na forum :/ Ps. sukienka fajna :)

ale rozpętałam burze uciekam już do mężusia i synusia pa totalne bezguścia :)))

Gość mała mi z doliny muminków
Powiem tak, że suknia może nie jest workiem, ale to nie jest suknia ślubna, żeby chociaż była długa i z lepszej tkaniny. Myślę, że w takiej suknience można pójść na ślub (tylko w innym kolorze) jako gość. Pozdrawiam. Może warto tą sukienkę ufarbiwać i mieć koktailową??

Gość do Nali...
sama jestes bezguscie :/

Gość oo raaanyyy
faktycznie cos z naszym gustem nie tak--rozmawiamy z Nala. :-0

Gość Rita 24 *
Won !!! ona ma problem z sukienkami hahahha wszystkie gnoi ze mają tandetne i bez gustu, chciałabym twoją zobaczyc śmieszna dziewczyno

Niom, Nala czy jak Ci tam, wszędzie tylko krytyka sukienek. Hm. Zobaczymy, zobaczymy. Sukienka prosta, skromna, ale ładna. A jeśli tak wyglądają worki w których trzymasz ziemniaki - gratulacje polotu w wymysłach.

też uważam ze sukienka jest brzydka ale rzeczywiście nala przesadziła z tą krytyka bo dziewczynie która miała tą suknie jest naewno bardzo przykro

Gość Wiewiórkaaa
Całe szczęście ta dziewczyna która miała tą sukienkę wie, że są gusta i guściki oraz że na Kafeterii po pierwsze krytyka to rzecz normalna a po drugie że to po prostu marketing i nie jest jej przykro :) Pozdrawiam :)

Gość rada.....
ale niektóre z was to pizdy! ja pierd...! Czy wy nadal nie rozumiecie że Wiewiorka tą sukienke kupila na cywilny? Czy wy biorąc slub cywilny poszłybyscie w białej sukni slubnej? jesli tak to jestescie pojebane! serio. Bo w takich jak podała link nala26 (ktore zresztą są obrzydliwe i pospolite :)) chyba idzie sie do koscielnego no nie? Macie na prawde problemy moje drogie.

Gość rada.....
aha i słowko do nala26 : nie wiem czy widzialas że Wiewiorka nie pytala czy ta kiecka sie wam podoba, tylko chce ją opchnąć. A skoro ci sie nie podoba, to spierd... stąd, bo nikogo twoje opinie nie obchodzą

Gość maajja
Wiewiórka.......wiem ,ze o opinie nie pytasz na temat swojej sukienki. najwazniejsze , ze Tobie sie podobała i myślę ,że super ją dobrałaś do Twojego ślubu. A przy okazji to podoba mi się Twoja sukienka:) i niech dobrze się sprzeda i niech tak ucieszy którąś dziewczynę jak Ciebie. Pozdrawiam

O rany, ale sie dyskusja zrobiła. To dobrze, bo im więcej jest odpowiedzi, tym chętniej taki temat czytają odwiedzający- i o to chodzi, łatwiej będzie sprzedać sukienkę. Co do samego przedmiotu sporu, uważam, że jest po prostu ładna, skromna i doskonale dobrana na ślub cywilny. Pozdrawiam.