Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonimy-

Utrzymujecie kontakt ze swoimi BYŁYMI ???

Polecane posty

Gość pseudonimy-

Jak w temacie.

Gość kitkaaaaa
nie,a po co????

Gość no cóż....
ta ostatnio mój kontakt skończył się niespodzianie w łóżku ... itak 3 razy:P

Gość pseudonimy-
Bo sie zastanawiam do czego to prowadzi, moj mnie zostawil w sobote a pisze smsy zwraca sie nadal per Misiek, Slonce...Przyzwyczajenie do diabla?

Gość kitkaaaaa
no i po co,nie ma sensu.jezeli sie z kims rostaje,to dlatego ze ta osoba mi nie odpowiada, to po co wciaz utrzymywac z nia kontakt.nie rozumiem,a moze po to wyladowac z nim w lozku jak ta powyzej.

Gość no cóż....
'ta powyżej' się z tym zgadza.;) to była 'miłość mojego życia'. Nie mogłam wyrzucić go z głowy. Łóżko mnie wyleczyło. Nie chcę mieć zapchajdziury, tylko Faceta.

Gość pseudonimy-
No tak ale czasami popelnia sie bledy...zle decyzje...nie wiem czy tymi slowami chce mi dac cos do zrozumienia , napisal mi przed chwila ze lubi tak do mnie mowic...

Gość kitkaaaaa
ja wiem ze jak bym sie spotkalo to tez pewnie wyladowala z nim w lozku,dlatego nie utrzymuje z nim kontaktu i dobrze mi z tym.

Gość no cóż....
kitkaaaa to czasem jest jakiś sposób co nie zabije to wzmocni

Gość ohh..ohh.........
zdecydowanie nie utrzymywać kontaktów. z jednym utrzymywałam to do niego wróciłam a z drugim utrzymuję i się sexuję. lepiej się rozstać i koniec.

Gość no cóż....
choć robisz lepiej...:(

Gość kiedyś RER
Boże broń!

Gość kitkaaaaa
ohh..ohh......... dlaczego mowisz zeby nie utrzymywac,a samo robisz inaczej.nie rozumiem????

Gość też Aśka
Z moim byłym rozstałam sie 6 lat temu.Po rozstaniu jeszcze przez 1.5 roku chodzilismy do jednej klasy w LO. Więc jakieś minilane kontakty utrzymywaliśmy, ale dosłownie minimum. Teraz na nowo utrzymujemy kontakty. Jestem w stałym szczęśliwym związku od prawie 6 lat, za rok wychodzę za mąż. Panowie (moj były i obecny) się znają. Ostatnio spotkaliśmy się we trójkę przypadkiem a potem on zaproponował spotaknie w pubie, przyniosł zdjecia swojej córeczki, na koniec wiczoru pojawila sie jeszcze jego żona i odwieźliśmy ich do domu. Czyli.... można jakoś utrzymywać kontakt, ale potrzeba czasu na to by wszystkie "gorące" emocje się wypaliły (kiedyś go nienawidziłam, teraz po prostu go lubie). Chyba zaprosimy go na nasz ślub (to zaproponował mój przyszły mąż :)

Gość kitkaaaaa
ja bym nie mogla spotykac tylko po to zeby sie ....jezeli sex to tylko z osoba ktora kocham.

Gość ohh..ohh.........
bo człowiek uczy się na błędach mam nadzieję że mój następny facet już będzie tym ostatnim. a wcale nie powiedziałam że nie kocham mojego byłego. po prostu nie możemy razem być .

Gość jatakaja
ja jestem ze swoim bylym... o ironio - szczesliwa jestem :D

Gość abcde edfg
ja ze ze swoim ex kilka dni temu uprawialam sex!! zerwalismy ze soba kilka lat temu, wtedy bylo tylko buzi buzi, bardzo mi na nim zależało jemu na mnie ale jakoś tak wyszło. Dziwne wtedy było tak idealnie, samo uczucie, czysto a taraz szybki numerek .... lubie go ale wiem ze nic z tego nie wyjdzie, ale fajnie sie przytulic do kogoś o kim sie wie ze kiedyś zależało mu

Utrzymuje, przyjaźnimy się w czwórkę, tzn. mój mąż i jego żona także:). No nie przyszło to tak od razu, kontaktowac zaczęliśmy się rok po rozstaniu zupełnym przypadkiem, ale nic już po rozstaniu miedzy nami nie zaszło jeżeli chodzi o seks bo chyba miałabym niesmak:o Jako para się nie sprawdziliśmy, jako znajomi jeździmy razem z rodzinami na wspólne wakacje i dosyć często się widujemy:D

ja utrzymuje kontakt z moimi bylymi, ale tylko tymi, ktorzy sa tego warci.... bez przesady, nie potrafilabym podejsc tak do zycia, ze z kims przez kilka lat dzielilam wszystkie troski i szczescia, a tu nagle mam kompletnie o nim zapomniec....tym bardziej ze nie rozstalismy sie z jakimis chorymi slowami na ustach typu \" pier....sie\" albo cos podobnego... chociaz przyznam, ze nie kazdy jest tego wart;) dlatego ja utrzymuje tylko z dwoma:) pozdrawiam :)

ja nawet nie wiem, czy mój eks żyje... tym sposobem mogę mieć nadzieję, że rozwalił się gdzieś na drzewie i już nikomu w życiu krwi nie napsuje :)

nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość niestety muszę
mamy dzieci

Gość sati...
owszem,utrzymujemy kontakt ze sobą .Ja i mój mąz goscimy go u siebie on zaprasza nas do siebie,raz nawet spalismy u niego ( teraz mieszka 50 km ode mnie) i u jego dziewczyny.Ilekroc przyjeżdża do rodzinnego domu odwieda nas i jest super :-D

Gość cichosza
a ja utrzymuje i zostalismy przyjaciolmi

Ja utrzymuję, jesteśmy może jeszcze nie przyjaciólmi, ale kumplami tak, chodzimy na piwo, na spacery, często rozmaiwamy... Trochę czasu musiało minąć zanim znowu mogliśmy na siebie patrzeć;) ale teraz wszystko zmierza w dobrą stronę, cieszę się bo to oprócz tego, że fajny facet to jeszcze bardzo interesujący człowiek:)

Gość pseudonimy-
Maninn a masz pewnosc ze zadne z Was nie czuje czegos wiecej ?

Gość Nacc
Ja na razie nie potrafie, za bardzo mnie skrzywdzil, za duzo swinstw mi zrobil. Moze za pare miesiecy, lat, jak bede umiala mu to wybaczyc i przestane go kochac. Jako kolega jest ok, jako chlopak - beznadziejny.

Mam pewność:)Od rozstania minęło duuużo czasu, przez prawie rok nie mieliśmy żadnego kontaktu ze sobą. Teraz on jest już z inną dziewczyną a ja... no mam kogoś innego na oku:) i wiem, że on nie byłby z dziewczyną ot tak, bez uczucia. To taki typ romantyka idealisty, obecnie chyba już na wyginięciu... Rozmawialiśmy o tym i nie chcemy wracać, po prostu oboje uważamy, że osoby która miała tak wyjątkowe miejsce w życiu nie można wykasować tak zupełnie...