Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aicha

On nie dzwoni a ja czekam

Polecane posty

Hey mam pewny problem. Moj chlopak wyjechal za granice, wszystko bylo pieknie przez pare miesiecy, nagle przestal tak duzo pisac jak kiedys i w ogole wydaje mi sie ze nie interesuje sie mna.... Czekam na nigo calymi dniami na GG on tylko napisz jednego smsa, ja pytam sie go kiedy wkoncu wejdzie na internet i zero odpowiedzi... A gdy go opierdzileam ze w ogole sie mna nie intersuja on mowi ze zachowuje sie jak idiotka... I co ja mam sobie myslec. POMOCY!!!!!!!!!!

Gość Zzzzz...
On musi za Tobą zatęsknić - jak będziesz go gnebić na gg to będzie juz tylko gorzej! Pozwól mu zatęsknić! Weź się w garść, nie siedz tyle na gg tylko zacznij żyć (spotkania ze znajomymi, nowe znajomości, realizuj się).

Gość kitkaaaaa
daj mu spoko,tez przestan dzwonic smsowac,a jak dostaniesz od niego wrescie smsa nie odpisuj odrazu poczekaj z godz a czasami wogole nie odp.wiem ze to latwe ale powino pomoc, pozdrawiam

Gość powiem Ci prawdę - choc zaboli
On tam kogos ma. Wiem, bo przerabialam to samo, tyle ze z drugiej strony. Stara sie ograniczyc kontakt z Toba, bo glupio mu powiedziec o tym wprost na odleglosc, ale w koncu i tak to zrobi. Bardzo Ci wspolczuje :( ale dziewczyna powyzej ma racje, musisz zajac sie wlasnym zyciem, jak najwiecej spotykac sie ze znajomymi, rozwijac sie, nie rozpamietywac - nie ma w tym Twojej winy. Zwiazki na odleglosc zazwyczaj sie rozpadaja... :( A z chlopakiem najlepiej urwij kontakt - jesli mu jeszcze zalezy, to sie sam odezwie, a jesli nie - no coz, bedziesz miala odpowiedz... Trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno!

Jezeli chodzi o kobiete to jestem przekonana w 100% ze tam nikogo nie ma jest tam moja siostra i ona na pewno by mi napisala. Jemu az tak nie ufam jak jej.Wiec kobiete wykluczam. Ale macie razje wiem zeo to bedzie trudne ale i ja przestane dawac mu znaki zycia. Moze sie wreszcze zainteresuje mna.. Czas pokaze. Z tego co wiem niedlugo ma byc i mam z nim jechac tam... zobaczymy...

Gość kitkaaaaa
powiem Ci prawdę - choc zaboli To ze ty tak mialas to nie znaczy tu musi byc tak.

Gość cisza w eterze
ja też czekam, ale chyba prędzej doczekam się kolarzy w maju :) takie skichanie to życie

Ma tam kogoś, nie ma - wszytsko jedno. Z tego co piszesz, jasno wynika, że przestało mu zależeć. Sorry, ale tak to wygląda. I ludzie mają rację - jeśli jest jeszcze jakaś szansa to tylko przez ograniczenie kontaktu. To on musi zrozumieć, ze jesteś dla niego ważna. Tak tylko ma Cię coraz bardziej dość.

Gość kitkaaaaa
to nie bylo do Ciebie tylko do pseudo;powiem Ci prawdę - choc zaboli

Gość 111111111111
spodobało mu sie tam zycie i cóz zapomina o Tobie....cos innego go zaczeło interesować....kurcze sory ale wielu ma racje ze cos dzieje sie w waszym zwiazku i chyba szykuje sie do rozstania albo specjalnie tak robi bys ty stwierdziła ze masz dosyc jego milczenia i odchodzisz... w ten sposób nie chce miec wyrzutów sumienia ze ciebie zostawi bo wyjdzie na to ze Ty go zostawisz...

Juz wszystko zostalo wyjasnione, co sie okazalo on poprostu ma problem ze zanelzieniem mieszkania dla nas bo obiecal mi ze pojade na 100% nie odzywal sie do mnie bo nie wiedzial jak mi to powiedziec. Myslal ze z nim skoncze... A dzis sie okazalo ze jednak ma te mieszkanie i wszystko naszczescie sie ulozylo :)) UFFFFF