Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorota paranoiczka

pierwsze opakowanie tabl

Polecane posty

Gość dorota paranoiczka

biore tabletki antykoncepcyjne HARMONET jest to dopiero pierwsze opakowanie (dzisiaj wzielam 17 - sta tabletke) moj lekarz powiedzial, zebym przy pierwszym opakowaniu dodatkowo sie zabezpieczala... i tak robilam, tylko dzisiaj prezerwatywa sie zsunela.... i wszystko dostalo sie do srodka. Nie jestem teraz w PL i nie wiem do kogo sie zwrocic. Czy jestem wystarczajaco zabezpieczona? czy moj ginekolog mial racje, mowiac z eprzy pierwszym opakowaniu trzeba sie zabazpieczac dodatkowo... prosze o odpowiedz...

Gość dorota paranoiczka
jesli ktos zna odpowiedz na moje pyt. bardzo prosze o odpowiedz bo troche sie denerwuje

Gość mańka21
Jeśli wzięlaś 1 tabletkę podczas 1 dnia okresu, to bądź spokojna. Jesteś zabezpieczona.

Gość dorota paranoiczka
b prosze o odp. moj lekarz nie odbiera tel...

Gość Rita 24 *
17 tabletka a wiec nic ci nie grożi, raczej 100 % pewności nie masz

Gość fafarafa2011
Nic cie nie grozi nie martw się! Jeżeli wziełaś 1 tabletkę z opakowania pierwszego dnia okresu, a aktualnie jestes na 17 tabletce to nic Ci nie grozi..... Wiem z doświadczenia ...

Ja przy pierwszym opakowaniu tabletek kochałam sie kilka razy bez dodatkowego zabezpieczenia i w ciążę nie zaszłam. Jeśli brałaś tabletki wg zaleceń to nie masz się o co martwić. Głowa do góry!