Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda słów

Co za durne dziecko

Polecane posty

Gość następna od rydzyka
Nieźle ma poukładnane w głowie - panienka SWEET :p

Gość dobree
najlepsze jak zaczyna od pysiaczkow konczy na wiesnikch

Gość załamkaaaaaaaa
pracowałam w podstawówce...to JEST prawda takie bachory istnieją już 12 latkom tak odpierdala a bywa, że młodszym...załamka :o

Gość dobree
sweeeeeeettttt

Gość dobree
o kur** spojrzcie na komentarze ma pelno ofert od 'wysokich szatynow', i pozdrowienia od innych sweet dzieciakow... :o

Gość dobree
aczkolwiek nie brak zdrowych odruchow, cytuje: "JAKA TY JESTEŚ SWEET POJEBANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" :D

Gość załamkaaaaaaaa
prawda prawda ludzie obudźcie się mało jest małoletnich mamuś?? te bachory na prawdę się bzykają... Mają dobry wzór w TV :o

Gość Rita 24 *
Nie mogę ze śmiechu, jakie te dziewczynki są głupiutkie

Gość załamkaaaaa
ale to nie jest śmieszne...to jest tragiczne...

Gość załamkaaaaa
uważacie,że to tylko wyobraźnia?? żal mi was...:P chociaż człowiek który wie mniej może liczyć na spokojny sen ;)

nie moge z tego tekstu :D:D:D:D:D:D:D:D ======>Ah oh eh! Długo juz nie pisalam:* Cmokaski dla wszystkich:*;* mam zajebisty humorek, bo wrocilam z zakupow z siostrą i Asią bo Paula nie mogla jechac. Kupilam sobie zajebiste rozowiutki spodenki:D 6 par stringów( rozowe z takiej siateczki ah w nich moja pupcia bedzie zajebiscie wygladac) jeszcze sweet bluzeczkę do pępka i NAJWAZNIEJSZE Zrobilam sobie kolczyk w pępku:) Oczywiscie wszystko rozowiutkie,bo nie wyrobie:D

Gość zanim przyjdzie jesień
nie mówcie, że ona tak serio ? :D:D:D:D:D:D:D poczytajcie jescze blogi sweeet Puliny i Zuzi :D leże i kwiczę, tyle że miałam wrażenie że to pastisze - chyba niemożliwe, żeby na świecie były az tak popierdolo*ne laski ? :classic_cool:

Chyba jednak zdrowy śmiech jest jedynym lekarstwem na tę dawkę debilizmu. :-D

Gość heheheheeeeee
coś o takich modelkach wiem- mam takie w rodzinie- bratowa zrobiła z nie prawdziwe potwory. W 1 kl podstawówki musiały mieć juz pasemka na włoskach- bo przecież nie pójdą do szkoły jak wieśniary (mieszkają na największej wsi w okolicy może stąd te kompleksy, ale do szkoły (oczywiście prywatnej) zawozi się je do miasta obok), jak miały 3, i 5 lat to ich matka stwierdziła że najwyższy czas je zacząć odchudzać. Dzieci jedzą tylko- chipsy, czekoladki i mc donalda, a i jeszcze lody na tony- śniadanie, obiad a kolacja już to brednie nie tkną. "Dziewczynki" teraz mają 11, 13 lat i nikt nie chce z nimi na wakacje jechać- bo drą, nie buzie, ale japy tak że wytrzymać się nie da. Jeśli w sklepie nie dostaną tego co chcą, to zaczynają np. piszczeć, walić rękami na oślep płakać- histeria (tak jak niektóre 3 latki)- istny cyrk.

Gość załamkaaaaa
dokładnie :o Doda rządzi :P

Gość Rita 24 *
To poprawiło mi humor :D

Gość sweet heheheh
To jakas prowokacja chyba, ktos to napisal dla jaj, bo innego wyjscia nie widze!! A jesli juz to prawda to wniosek nasuwa sie sam: po....ebana ta nasza mlodziez ehhh..

Gość 15-latka
Ja również mam 15 lat ale nie wyobrażam sobie żebym mogła zachowywać się tak jak autorka tego bloga :/ Ale wiem, że niestety takie dziewczyny są :/ np.moja koleżanka która ma 14 lat przespała się z 28-letniem facetem za 200zł a druga która jest w moim wieku dała się „wymacać” za 100zł.Jest to przykre ale niestety prawdziwe...

Gość zanim przyjdzie jesień
mnie też :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

przytkało mnie.... chyba jestem nie z tej epoki..... aczkolwiek po Waszych wpisach sądząc nie tylko ja..... uff....

Gość rhhrr
oj durne durne, skad sie tacy ludzie biorą? :(

Gość 15-latka
Mimo że ja mam 15 lat to wydaje mi sie że też jestem z innej epoki niz ta dziewczyna...

Gość kik*
To taka dziecięca prowokacja.

Gość załamkaaaaa
sracja...