Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inga 24

Mąż nie pozwala mi nosić spodni!

Polecane posty

Gość inga 24

Bo twierdzi że ożenił sie z kobieta a nie z chlopem a kobieta wg niego wygląda kobieco tylko w spódniczce,sukience.

Gość taka sama jak ty...
inga 24 moj jakby mi cos takiego powiedzial by dostal kopa w dupe i won za drzwi ,j w ogole nien osze spodniczek bo nie lubi ,jak kiedys przypadkiem zwrocil mi uwage ze nie nosze spodniczek a przeciez mam zgrabne nogi to jzu wiecej sie o to nie zapytal ,widze ze dalas sie zawladnac facetowi a to bardzo nie dobrze:/

Gość fmsmfdm
a moze jej maz to arab??

hej...ja tez nie nosze sukienek i spódniczek... praktycznie wcale// no chyba ze gorąco lub jakaś szczególna okazja// mój mąz lubi , ale tak naprawde to nie nalega zebym nosiła tylko i wyłącznie spódniczki... Pogadaj z Twoim i powiedz ,że lepiej sie czujesz w spodniach... Albo daj mu przeczytać to co napisała moja poprzedniczka;) Pozdrawiam

Gość inny jak ty
a mnie żona nie pozwala nosić spódnic i sukienek :P

Tobie mąż, a ja sobie sama tego zabraniam od jakiegoś czasu. Bardzo lubię jeansy i najchętniej tylko w nich bym chodziła, ale zdecydowanie fajniej się chodzi w spódnicach, zupełnie inny chód.. Pozatym kiedyś idąc ulicą zauważyłam, ze kobiet w spódnicach niemal nie widać/nie mówię o lecie tylko o pozostałych porach roku/. Ubiór się zrobił taki unisex i gdyby nie jakiś szczegół trudno byłoby odróżnić kobiete od mężczyzny. :) Mąż wie co mówi, tylko powinien jakoś dyskretnie dać Ci do zrozumienia , żebys sama o tym zdecydowała.

Ale to skandal!Ukrec mu leb. To niewyksztalcony gryzipiurek ktory sie nie zna na kobietach. Naukowcy uniwesytetu z Wiednia stwierdzili ze, najwiekszymi przeciwnikami kobiet w spodniach to analfabeci i po szkole podstawowej. Najwiekszymy fanami to akademicy i naukowcy. A czy twoj maz jest analfabeta?

Gość no nie przesadzaj
"Ubiór się zrobił taki unisex i gdyby nie jakiś szczegół trudno byłoby odróżnić kobiete od mężczyzny."

Gość hehe a mi mój
mężczyzna nie pozwala nosic spodniczek,sukieneczek,czy jakichs spodenek;) Zazdrosnik Mój ;)

Gość a niech by mi mój
tylko czegos zabronił! Wrrrrrrrrr!

Gość ja bym mu zabronila tez

Gość TYLKO kobieta w spódniczce
może wyglądać seksownie, więc się nie dziwcie, jak Wasi faceci Was zostawią dla takiej, która je nosi 🖐️

Gość to chyba jakiś żart
jak to "nie pozwala"?? małżeństwo chyba polega na partnerstwie, a nie na niewolnictwie.

Gość ja bym się odwdzieczyła
jak on ci moze cokolwiek zabronic to ty mu też zabroń

Gość głupia koza
nie znoszę despotów .apodyktyczność prowadzi do buntu i rebeli.......

Gość inga 24
No, wiesz argumentuje to tym, że jego matka i siostry w Iranie to tylko w spódnicach chodzą, ale to po domu, a na ulicy to w kwefie i z zakrytą twarzą :O

Gość inga 24
Wkrótce mamy jechać do jego rodziców i nie wiem czy brać tylko spodnie, czy na odczepnego też jakąś spódnicę :O

ile Wy macie lat, że innni decydują, w co się macie ubrać? U mnie w domu to było do jakiegoś 10 roku życia... od tamtej pory ubieram sie sama w to, co lubię, a nie w to, co każe mama/mąż/sąsiadka

Gość gospodyni 08
mój mąż nie ma nic przeciwko spodniom za to kochanek prosił o noszenie spódniczki więc przerziciłam sie na sukienki i spódnice. są bardzo kobiece i mąż też jest zachwycony.