Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Działa już

Centrum Monitoringu Mafii Aborcyjnej

Polecane posty

Gość Działa już

W Polsce od wielu lat funkcjonuje aborcyjny biznes. Zważywszy na jego skalę i brak działań ze strony organów państwowych można przypuszczać, że mamy doczynienia z mafią. Co roku z rąk aborterów ginie w Polsce tysiące dzieci. Dokładna liczba ofiara nie jest znana. Skrajne organizacje proaborcyjne szacują ich liczbę na 200 tysięcy, natomiast organizacje pro-life mówią o 20 tysiącach. W każdym z przydatków jest to liczba zatrważająca. Centrum Monitoringu Mafii Aborcyjnej powstało w celu stworzenie mapy mafii aborcyjnej zawierającej: adresy, kontakty oraz informacjami o sposobie funkcjonowania grupy przestępczej. Zebrane informacje zostaną przekazane organom ścigania, a jeśli będzie taka konieczność również mediom. Wszystkim informatorom gwarantujemy 100% anonimość! Prosimy o przesyłanie informacji o: - ogłoszeniach prasowych ginekologów zawierających sformułowania typu: "Wywoływanie miesiączki" "Wszystkie zabiegi" "Farmakologicznie" itp. - sytuacjach, w których ginekolog proponuje aborcję - wszystkich wydarzeniach i informacjach mogącym pomóc sprawie Szczególny apel kierujemy do kobiet, które dokonały aborcji. Polskie prawo NIE przewiduje kar dla kobiet. Kara przewidziana jest dla abortera. Dzięki Tobie możemy powstrzymać falę zbrodni. Napisz już dziś! e-mail kontaktowy: monitoring@nieaborcji.pl

Gość verhek
albo tu: moher@nieaborcji.pl akcjakatolicka@rydzyk.pl

Gość Działa już
także mój penis, choć żona nie wierzy i nadal mnie zdradza. Poza tym bije mnie codziennie, szykanuje gdy się modlę, nie pierze mojej włosienicy ale na rozwód się nie zgadzam bo straciłbym pracę katechety.