Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość bianka24

SCHUDŁAM 25 KG - oto moja metoda

Polecane posty

Gość Tomek
Przed chwilą, Gość Adam napisał:

ja dzięki mojemu trenerowi  schudłem  30kg  i  nie  jestem  głodny,  dobrze  się czuję,  i  najważniejsze  że  utrzymują  swoją  wagę, wcześniej jak robiłem na własną rękę to niestety waga ciągle skakała i cały czas byłem głodny. Teraz czuję się świetnie i na dodatek nie jest to żaden rygor 🙂

Jak z skórą ? masz zwisy? niby jak ? wiadomo przecież że człowiek musi jeść na minusie żeby chudnąć

Gość Tomek
2 minuty temu, Gość Adam napisał:

ja dzięki mojemu trenerowi  schudłem  30kg  i  nie  jestem  głodny,  dobrze  się czuję,  i  najważniejsze  że  utrzymują  swoją  wagę, wcześniej jak robiłem na własną rękę to niestety waga ciągle skakała i cały czas byłem głodny. Teraz czuję się świetnie i na dodatek nie jest to żaden rygor 🙂

Jak z skórą ? masz zwisy? niby jak ? wiadomo przecież że człowiek musi jeść na minusie żeby chudnąć

Gość Adam
2 minuty temu, Gość Tomek napisał:

Właśnie nie, przy zmianie nawyków ale najważniejsze jest wsparcie mojego trenera bo bez niego nic bym nie zrobił, jeśli chcesz mogę podać tobie namiar do niego i wypytasz o co tam potrzebujesz

Gość Tomek
4 minuty temu, Gość Tomek napisał:

Ale jest to za darmo? chociaż 1 rozmowa ? bo nie chce płacic za jeden telefon 

Gość Adam

Tak za darmo, mówił że każda osoba która się odemnie zgłosi to ma pierwszą wstępną konsultację za darmo, wystarczy się na mnie powołać-Adam Piotrowski, podsyłam numer Michał 792474748

Gość Iza

Moim zdaniem, to ze schudłam 14 kilo w 3 miesiące zawdzięczam zastosowaniu Slimunox. Jak dla mnie nie ma lepszego środka wspomagającego odchudzanie

Gość dorrismanie

Zacznijcie liczyć kalorie, kupcie suple np w Elite Sport Food i zacznijcie uprawiać jakiś sport. Basen, bieganie, siłownia - cokolwiek. Grunt aby zapewnić sobie odpowiednią dawkę ruchu. Efekty będą na bank.

Gość Hania

Okazuje się że nie ma prostszej recepty na odchudzanie niż dieta i Slimunox.Dzięki temu mi udało się schudnąc 14 kg bez zbędnego wysiłku.Sama nie mogłam uwierzyć że poszło mi to aż tak szybko biorąc pod uwagę wcześniejsze próby odchudzania.Dla mnie równie ważne jest to że nie wystąpił u mnie efekt jo-jo.Czyli odchudzanie było skuteczne i trwałe.

Gość Ewelina

Również mogę pochwalić Slimunox za jego skuteczność i szybkość działania.Wiem że same tabletki to nie wszystko ale w połączeniu z odrobiną ruchu efekty są naprawdę znakomite.

Gość gość

Mnie wystarczyło tylko schudnąć  10 kilogramów i udało mi się to wykonać z dietą lightdiet. Nie gotowałam, dostawałam codziennie posiłki i dało to efekty. Teraz dla podtrzymania rezultatów cały czas chodzę na aerobik i zumbę. 

Gość Limka

no ja zdecydowałam się na dietę sokową i bardzo mi smakuje - kupuję soki w sportfoodsoki. pl które są pożywne i bardzo sycące. także jest to doskonałe jak dla mnie rozwiazanie bo czuję się lekko

Gość kamil89r

ja tez schudłem 25kg, sprawdz moja przemiane na http://jak-sie-odchudzac.pl/

Gość Gość

Ja wolałam skorzystać z usług profesjonalisty udało mi się schudnąć 20 kg!!!! Polecam każdemu :) korzystam ze współpracy online bo mieszkam w innym mieście https://sprzedajemy.pl/twoj-trener-personalny-wroclaw-2-062e3e-nr59892049

Gość Gość

Ja wolałam skorzystać z usług profesjonalisty udało mi się schudnąć 20 kg!!!! Polecam każdemu :) korzystam ze współpracy online bo mieszkam w innym mieście https://sprzedajemy.pl/twoj-trener-personalny-wroclaw-2-062e3e-nr59892049

Gość Dagi88

A ja nie mogę 5 kg schudnąć 😉

Gość Velvetowa

Oj, chudnięcie i złapanie formy to nie musi być katorga. Serio. Mi pokazała jak przejść te cięzki czas Pani Dethloff i jej załoga! Test DNA - sesnowna, dlugo rozmowa, motywacja i dieta od niej to te niuanse właśnie!

Gość gość

a ja poleca pudełkową dietę, schudłam 6kg w dwa miesiace już, zamawiam wygodną dietę, a kompletnie się nie czuję głodna

Gość ZOSIA

Cześć 

Od pewnego czasu też interesuje się tym co jeść jak ćwiczyć itp. Do pewnego momentu myślałam, że tylko drastyczne diety moga mi pomóc. Przeglądając facebooka wpadłam na chłopaka, który nie stosując diet schudł bardzo dużo, ćwicząc w domu itp.  

Odsyłam do zobaczenia, jak on to zrobił, a zrobił na mnie bardzo duże wrażenie. Nie spodziewałam się, że można osiągnąć taki efekt i to bez drastycznych diet jak wspomniałam. 

Gość Kamila

Od jakiegoś czasu szukałam sposobu na to jak zrzucić swój brzuch. Mam przez to duże kompleksy, ale ostatnio to się troche zmieniło. Na facebooku znalazłam profil chłopaka o nazwie NIebrzuszek który schudł bardzo dużo kilkogramów nie stosując przy tym diet. Ćwiczył w domu i generalnie jestem zachwycona jego zmianą. 

Biorę się za siebie motywując się jego przemianą, jego rady wykorzystuje teraz sama! 

Gość Annkana

U mnie z motywacją też ciężko, ale staram się, jest mi o tyle łatwiej że zamawiam Wygodną dietę i jadam zdrowo 5 posiłków dziennie, efekty są, a i na ćwiczenia i siłownię mam więcej czasu.

Gość Seba67

Ładnie 25 kg a ja nie mogę 5 kg

Gość gość
16 godzin temu, Gość Seba67 napisał:

Ładnie 25 kg a ja nie mogę 5 kg

no a próbowalaś diety pudełkowej? 5kg do schudnięcia, wierz mi to bardzo mało...

Gość Oliwia

a ja nie mogę 6 kg schudnąc

Gość monia5777

Też miałam problem z nadwagą, stosowałam wiele suplementów bez żadnych efektów,pojawiał się jedynie efekt jojo po odstawieniu także nie polecam. Nie dawno trafiłam na tę dietę http://xurl.pl/wygrajdiete i widzę efekty ,schudłam już 8 kg i walczę dalej . Aktualnie jest do wygrania plan żywieniowy wraz z konsultacją dietetyczną .

Gość Kalia

mi nic nie pomaga ehhh

Gość Kaja

Możesz zajrzeć na tą stronke:

dietalux.wordpress.com

ona mi pomogła szybko sporo schudnąć. 🙂

Gość Ala

Możesz zajrzeć na tą stronke:

dietalux.wordpress.com

ona mi pomogła szybko sporo schudnąć. 🙂

Gość Hubert

Dobra dieta + treningi + dobrana suplementacja(witaminy, białko, aminokwasy) i efekt murowany, ja długo szukałem i praktycznie przez przypadek trafiłem na fit2be.pl i patrzac po tym jak w końcu mi ta waga schodzi i jak wzrasta wydolność i to na siłowni i na codzień ,wracając nawet z zakupami do domu na to moje 3 piętro, uważam że całkiem dobrze działa i żałuję że tak późno tam trafiłem.

Gość Lopes

Wszędzie reklamujecie fit2be.pl???

Myślisz,ze koś łyka?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się