Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hobby pasje

hobby, pasje

Polecane posty

Gość hobby pasje

chciclalabym miec jakas pasje, probuje wielu rzeczy ale po jakims czasie odstawiam je na bok, bo albo drogie albo nudne.. napszcie jakie wy macie hobby, moze znajdzie sie cos dla mnie;-)

moim jest taniec! ale jakos nie zabralam sie za to... :( moze jestem zbyt leniwa albo uwazam ze za pozno zaczynam...

Gość hobby pasje
a ile masz lat?tanca tez probowalam, u pavlovicow, ale jak mieli znalezc partnera, tak nie znalezli i musialam zrezygnowac..;-)

Gość judo
moja calkiem nowa pasja :)

20 lat, u pavlovicow?? spoko.ciekawa jestem ile cie to kosztowalo... wiesz ja mieszkam niedaleko krakowa i nie wiem czy sa tam jakies fajne szkoly i troszke jestem za leniwa zeby sie tam ruszyc.

Gość sawwnah
a moje całe życie to pasje, pasje, pasje gram na skrzypcach, na pianinie, na flecie poprzecznym, maluję obrazy, rzeźbię, projektuję odzież zwłaszcza suknie wieczorowe i ślubne, również biżuterię,uwielbiam architekturę wnętrz, dużo zajmuję się psychologią, literaturą, piszę wiersze...och kocham to wszystko tylko czasu zawsze tak mało...szkoda że doba ma tylko 24godziny

mi chodzi o taniec hmmm jakby to nazwac cos jak w \"honey\" ( ten taniec ma nazwe zna ktos???) takie cus mi sie podoba. chociaz latino tez jest bardzo pociagajace jak dla mnie.

sawwnah jestes bardzo utaentowana. Niestety trzeba miec tez kase zeby spelaniac marzenia...

Gość Kase i czas
Moim hobby jest turystyka piesza :) a poza tym uwielbiam czytac, zwlaszcza klasyke.

Gość ssssagah
Artianka...aż tak duuużo kasy to nie wymaga chyba, no ale fakt lekcje gry na instrumentach trochę kosztowały tym bardziej że trwało to 7 lat, ale reszta to raczej nie jest droga...akwarele dla plastyków kosztują ok.20 zł a starczają na długo, podobnie farby olejne, a podkłady pewnie że można droższe, ale ja przeważnie wybieram płytę pilśniową i jest tak samo ok, a to kosztuje grosze a czasem dostanę za darmo od stolarza....także wystarczy tylko chcieć naprawdę!a do projektowania odzieży to potrzebne tylko kartka papieru i ołówek :-)

Powiem tak , gdyby nie te pasje to zycie byłoby bardzo szare. Ja też mam nawet wiele.:) Zazdroszczę Ci savannah gry na pianinie. Zawsze chciałam się uczyć. Myślę, że od stycznia pójdę na lekcje. A co mi tam . Wirtuoz ze mnie nie będzie, ale przynajmniej kolędy rodzinie pogram. Juz myslałam o tym od dawna. :)

Gość sawwnah
kurcze troche pomieszałam z nickiem, zmieniłam bo na innym temacie ktoś sie podszywał i zapomniałam tutaj zmienić Alanka37 pewnie że idź, ja kocham pianinko...wymodliłam sobie i dostałam od rodziców jak miałam 6 lat i normalnie całowałam je pół godziny...teraz mam25 ale nadal pianinko kocham bardzo i granie, ach cudo..a jak sama sobie zagrasz np.Love Story(nawet nie jest trudne) to sama zobaczysz :-) Powodzenia

wędkarstwo,fotografia,filmowanie,turystyka,książki,filatelistyka,numizmatyka,zbieranie starych rzeczy,motocykle,kwiaty i ogród,cygara i fajka,komiksy,zbieram małe wódki(nie wypite !) grzybobranie,motorwodniactwo(mam duży ponton z silnikiem) a jak nazbieram kase to chce zdać kurs żeglarski i kupić jacht ! Chciałbym też kupić lunetę do obserwacji nieba ! A żona mówi że też \"Męczenie żony\" ! :D Ogólnie na wszystko brakuje czasu ,ale NIGDY się nie nudzę !!!

Czego ja już nie robiłam w ramach hobby:D Obecnie: decoupage, fotografia, renowacja mebli, skrapbooking, szeroko pojete zdobnictwo, witraże, rysunek, książki Ale pewnie niedługo coś się zmieni:) Yogi------> I te pełne flaszeczki tak stoją? Nie boisz się o nie?

Żona pełni tam wartę ! A w piwnicy mam jeszcze 10-letnią wiśniówkę ! Jak z 5 lat temu poczęstowaliśmy sąsiada to cały dzień spał ! Jego żona myślała że umarł ! :D

no ale to te wasze hobby zajmuja wam czas tak o w ciagu dnia?bo ja bym chciala byc w nieustannym ruchu, gdzies cos robic, spotykac sie z ludzmi.czytac tez lube ale nie jest to moja jakas pasja.grac na pianinie tez bym chciala, ale lekcje sa pewne bardzo drogie, ja mam 18 lat wiec jakos tak chyba pozno na to, a pozniej nawet nie mialabym gdzie cwiczyc bo w domu nie mam pianina.ale ciesze sie, ze wy macie chcoiaz pasje;* P.S co to jest \"decoupage\"

ja bardziej poszukuja pasji zwiazanych ze sportem, kurcze jakas wspinaczka, jazda konna-kiedys jezdzialm, ale to drogie, ostatnio myslalam nawet, ze moglabym sie przejsc na strzelnice;-)

fabryka------> strzelnica fajna, ale zajmuje dużo czasu jak chcesz coś osiągnąc no chyba że tylko tak od czasu do czasu. jak Cię to interesuje to poszukaj strzelnicy LOK-u i spróbuj, tam nie jest tak drogo i we wszystkim Ci pomogą, przynajmniej tak było za moch czasów:). Co do zajmowania czasu, to hobby zajmuje mi full czasu którego realnie rzecz biorąc nie mam ale zawsze można rozciągnąć dobę:) Ze sportow nic ci nie poradzę bo najaktywniej fizycznie to robię zakupy:) a sport jest dla mnie mało kreatywny - wiem, niepopularna teoria:D *decoupage - technika ozdabiania przedmiotów - poszukaj w google bo zrobiło się bardzo modne:o

no walsnie chce isc do strzelnicy LOKu, ale nie wiem czy teraz bo wlansie zaczynam 3 liceum czyli klana mi sie matura ;|.ale takie hobby jak np kolekcjonowanie czegos to przeciez nie zajmuje sie tym czlowiek codziennie tlyko od czasu do czasu przejrzy swoja kolekcje pouklada cos i odklada, mnie takie cos nie kreci

płomykówka-------> wreszcie ktoś na tym forum, kto zajmuje się decuopage\'m. Aż musze się przywitać:) fabryka-------> kolekcjoner nie tylko ustawia, kolekcjoner szuka, kupuje, wymienia to wbrew pozorom zajmuje czas:)