Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aankaa

okres a solarium

Polecane posty

Czy chodzicie drogie panie do solarium w czasie okresu ?? Ja czasem sie wybieram. Ale zdarzylo mi sie ze przez te solarium dostalam wczesniej okres niz powinnam. Zdarzylo sie wam tak tez ??

Gość ewelini1983
a tam gadanie, jakiś zbieg okoliczniści i tyle ja tam czesto na solar chodze i nawet sie nie zastanawiam czy mam okres czy nie, wogóle nie widze związku,

Gość owocka
a ja słyszalam ze nie wolno absolutnie chodzic wtedy na solarium bo mozna sie wykrwawic na smierc.

Ja chodzę ale nie w pierwsze 2 dni okresu, nie w głowie mi wtedy wychodzenie z domu itp :P jak ktoś idzie na 20 minut w tych pierwszych dniach to możliwe że się wykrwawi, choć będzie to wrażliwiec zapewne :P

Gość ja nie chodzę wtedy
bo przez opalanie mam dużo intensywniejsze krwawienia

Gość bez przesady ludzie
wykrwawić się na śmierć? Nieee. Oczywiście zgadzam sie, ze opalanie sie w czasie okresu jest niebezpieczne, może prowadzić do krwotoków (ale chyba rzadko) i w ogóle "powiększyć" okres... ale wykrwawienie się na śmierć? BZDURA.

Gość owocka
No cóż, nie wiem, to byla zasłyszana gdzies historia ale jesli ta dziewczyna poszla powiedzmy na pół godziny pierwszego dnia okresu i miala krwotok to całkiem mozliwe..

Gość Siweczka psopolita
Lepiej w ciagu pierszych 3dni krwawień i isć na solarium!!

A nie mozesz poczekac az Ci sie skonczy okres ? :O ... niech zgadne... przybladniesz za bardzo w ciagu tych 5 dni ? :P

Gość Rita 24 *
Ja chodzę kiedy mam już słabszy okres w 4-5 dniu, wcześniej nie

krwawienia sa mocniejsz eponiewaz cieplo swiatla..tak jak i goraca woda rozszerza naczynka amcicy przez co krawawienie sie nasila:P nie macie pojecia a piszecie.. nikt wam nigdy nie mowil byscie podczas okresu nie kapaly ise w goracej wodzie:P

Gość mawra
byl taki przypadek ze dziewczyna zmarla w solarium..podczas opalania.. Miala okres, i wykrwawila sie..dostala krwotowu... Nie radze. Jak to uslyszalam, nie chodze podczas miesiączki.

Gość niehigieniczne świnie
fuuuuuuj!!!!!!!!!!

Gość yuk
ijak!