Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OOOOłówek kanciasty

Gdzie są brzydcy ludzie?? bo naokoło sami piękni. bogaci i zdrowi

Polecane posty

Gość OOOOłówek kanciasty

??

Gość OOOOłówek kanciasty
patrząc na ludzie w mieście- każdy jest ładny, uśmiechnięty itd..a gdzie są te przecietne, niezbyt urodziwe osoby....co już nie ma miejsca dla takich na ziemi, czy co?? Ehhhhh

Ładnych i uśmiechniętych to ja widzę na wiosnę. Dziś ludzie są zmarznięci i źli. Gdzie ty widzisz te uśmiechy skoro twarze ukryte w kołnierzach płaszczy?

Gość w Pozaniu ich widze
pracuje w jednej z centrum nandlowych...i tak patrząc na ludzi- tak sobie pomyslałam i założylam ten topic:) a na dworze nie wiem co się dziej....bo pracuje od 9;30 do poźniego wieczorka:)

heeeh no wybierająca się na zakupy kobieta zawsze będzie uśmiechnięta ;) a co za tym idzie ładna. Co do tej pogody - moja siostra mi pisze smsy z pytaniem jaka jest dziś pogoda, bo ona pracuje jak to nazywa w \"bunkrze\" tzn. od rana do wieczora dwa metry pod ziemią (bez okien) :D

Gość Chłop z jajami
biedni siedzą w di\omu...brzydcy też....a tak bezsensownie ten świat jest urządzony ze tylko bogaci i (co za tym idzie piękni, uśmiechnięci itp) funkcjonują na zewnątrz:) Ustyna- Twoja siostra jest górniczką??;)

Gość buka poka
Ci brzydcy przyjechali na Śląsk. Ja tylko takich widuję, zreszta sama nie jestem piękna

Chłop z jajami :D:D Wiedziałam że ktoś może o to zapytać :D Nie, nie jest górniczką ;P W stolicy chyba kopalń nie ma?