Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce prace

skonczylam politologie - gdzie moge pracowac?

Polecane posty

Gość chce prace

bardzo prosze o powstrzymanie sie od glupich i zgryzniwych komentarzy na temat tego kierunku.. czy myslicie ze apilkujac do policji na stanowisko cywilne mam jakas szanse? gdzie radzicie mi rozeslac cv jeszcze..

Gość jadowita mrówa
do policji na cywilne i na prewencję możesz- oni biorą jak popadnie, byle testy zdać :D Nie zastanawiałas się nad tym, zanim szłaś na studia ?

Gość chce prace
niestety nie kazdy tuz po maturze ma plan na zycie.. ja niestety nie mialam;) mrowo dzieki za odpowiedz.. a czy wiesz moze jak przebiera rekrutacja? jest tylko test?

Gość ślij wszędzie gdzie się da
przeglądaj ogłoszenia i odpowiadaj. magister politolog moze być świetnym magazynierem, sekretarką, fakturzystką, przedstawicielem handlowym...

Gość Fiat 126p
ja mam mgr enokomii a pracuje w slepie...bo nigdzie indziej nie ma pracy :(

Gość jadowity kornik
hipermarkecie jako sprzataczka jesli znasz conajmniej dwa jezyki ;) kto ma wiedziec bardziej niz ty gdzie mozesz pracowac? chodzilas tam 5 lat w koncu, wiesz gdzie pracuja znajomi itd, mi macki opadaja jak czytam takie pytania

Gość salamandraa
kolezanka uczy po politologii Wos-u w LO

Pomyśl lepiej o jakieś podyplomówce. A tak na serio, to nie robiaś wcześniej żadnych staży/praktyk ? Ja też studiuję politologię... ale robię dodatkowo drugi kierunek, bo cóż... politologia nie daje grama wiedzy poraktycznej.

Gość Fiat 126p
kornik...ma racje...teraz studia nic nie dają wiec pracuje się tam gdzie się dostaje prace..jedz za granice..tam doceniają wykształconych:)

Gość chce prace
a mnie opadaja rece jak widze w ludziach tyle jadu i nienawisci.. mysle sobie wtedy ze jesli w kims zywczajny post.. wzbudza tak negatywne emocje to osoba ta ma problemu o podlozu psychicznym chyba i powinna udac sie do specjalisty:P

Gość joj
no nie wytrzymama! Ja rozumie ze nie wiedzialas zdajac mature, ale ze przez 5lat studiow Ty sie nie dowiedzialas co mozna po nich robic to znaczy ze przebimbalas je na calego! Najczesciej juz na pierwszych zajeciach na pierwszym roku tlumaczy sie studentom do czego ma ich w zyciu przygotowac wybrany przez nich kierunek. Oj dziewczyno źle z Toba ;|

Gość jejejejejjejeju
Dziewzyno...ty pytasz kogos gdzie masz pracowac??- PRACUJ TAM GDZIE ZNAJDZIESZ PRACE!!!!

Gość chce prace
oczywiscie robie drugi kiedrunek- administracje.. i chodze jeszcze do policealnego studium- kierunek: dietetyka( ale to dopiero pierwszy rok).. czasu nie cofne.. teraz robie co moge zeby zdobyc dodatkowe wyksztalcenie.. mam praktyki w urzedzie miasta.. ale to wszystko jest nic.. niestety.. momo checi i staran..

Gość jejejejejjejeju
TO JAK TYLE SIĘ UCZYSZ TO CHCESZ JESZCZE PRACOWAĆ?? Kto da prace komuś kto nie jest dyspozycyjny ?? Moze poszukaj czegos dorywczego..zanim skonczysz edukacje

jestem nauczycielką, ale ślę wszędzie, nie tylko do szkół. nie ma w czym przebierać.;)

Gość chce prace
boze kochany czy tylko ja to widze? bo to przechodzi ludzkie pojecie ze ludzie moga byc tak agresywni i napastliwi..bardzo to smutne.. zal mi Was.. lubimy i sznujemy ludzi serdecznych.. milych.. rzyczliwych.. a nie zwyrodnialcow, ktorzy czekaja by sie na kogos rzucic.. i zmieszac go z blotem.. a ja wierze ze takie wredne zachowanie kiedys do was wroci.. choc raczej wam tego nie zycze:P

zaraz napastliwi - pisza jaka jest prawda. Moze moza by to napisac delikatniej, bo 5 lat juz nie cofniesz, ale to zalezy od charakteru :D. Po politologii niestety mozesz szukac pracy wszedzie- co oczywiscie wcale nie jest takim pozytywem. Moze zostan na uczelni?:) Ew. za dziennikarstwo sie wez.

Gość ejjjjj chce prace
skoro otaczaja cie tacy zyczliwi ludzie to ich spytaj...a nie nas - zwyrodnialców hehe;D Podejrzewam ze masz około 25lat a zachowujesz sie jak dziecko 6letnie które nic nie wie i trzeba nim kierować- żal mi ciebie:(

Gość chce prace
niestety ludzie sa wredni- a kafeteria wspaniale odzwierciedla nasze spoleczenstwo.. wiec faktycznie moglam przewidziec ze skoro w zyciu codziennym otaczaja mnie ludzie wyrafinowani, ktorzy uwielbiaja poprawiac sobie nastroj kosztem dobrego samopoczucia innych..na kafeterii jest tak samo:P ja mam tylko meza.. to wspanialy czlowiek.. nie mam przyjaciol.. a dlaczego? poczytajcie kafeterie:P:P

Gość chce prace
juz spadam... nie ma co dyskutowac ze zwyrodnialcami;)🖐️

czy wiesz co znaczy słowo "wyrafinowany"? a rozumiesz słowo "wyrachowany"?

Gość chce prace
tak wiem- poza tym ze ma znaczenie pozytywne ma tez negatywne:P wiesz o tym?:P

Gość chce prace
mialam przeciez isc:O w kazdym razie dzieuje wam za udzielenie sie w moim poscie i zycze powrotu do rownowagi psychicznej:):P

Gość chce prace- pracuj w
w wywozie nieczystości stalych:D

Gość I tacy ludzie jak
założycielka kończą studia??? Co z tym światem się stało??

Gość Hehhehhehehhe
co za dykusja.. Studentka kończąca tyle kierunków itd- nie umie właściewie dobrać słów aby wyrazić to co chce....żałosne:(

Gość jestescie jebnieci
autorko- szukaj az znajdziesz, skladaj do biur, do urzedow, az w koncu znajdziesz prace a teraz co do zastosowania wyrazu "wyrafinowany" -->"stosujący wymyślne metody" mowimi tez tak o osobie przebieglej- nie sadze wic ze autorka uzyla wyrazu nieprawidlowo TERAZ PEWNIE WSZYSCY ZACZNA CI ZARZUCAC ZE TO TY NA NICH NASKOCZYLAS ALE SIE NIE MARTW TU W WIEKSZOSCI SIEDZA ZAKOMPLEKSIENI BARDZO NIESZCZESLIWI I SAMOTNI LUDZIE :classic_cool:

Gość Komputerowy wykrywacz kłamstwa
Chce pracować podszyła się pod atora wypowiedzxi wyżej- nie szuka pracy tylko lekarza:D

Gość tez szukam pracy
Ja tez szukam pracy. jestem w podobnej sytuacji tyle ze nie robie drugiego kierunku. Jestem po historii. Ja mysle ze nie ma co sie ponizac i pracowac w sklepie- w koncu uczylysmy sie kilka lat, no nie? Nie bede wiec robila w sklepie z jakas kobieta ktora ukonczyla ledwo podstawowke! A na tych durniow uwagii nie zwracaj- to idioci i nic wiecej. Niezle pusty musi byc czlowiek zeby mu sie chcialo byc tak wrednym i to jeszcze w necie. A skad jestes autorko? I ile masz lat?