Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce prace

skonczylam politologie - gdzie moge pracowac?

Polecane posty

Gość do komputerowego
to ze piszesz pod kilkoma nickami nie znaczy ze kazdy ma rozdwojenie jazni jak ty:P:P:P:P

Gość a co cie to obchodzi ze mam
rozdwojenie jaźni heheh Ja też mam o i ja mam ooo i ja mam i my też mamy:D

Gość słownikowe znaczenie
słowa "wyrafinowanie" jest precyzyjne i jasne. to, że uzywacie słów w złym znaczeniu nie znaczy, że one takiego sensu nabierają. niedługo zaczniecie tu wciskać, że "bynajmniej" znaczy tyle co "przynajmniej", bo akurat wy tak mówicie.

Gość i ja sie wtrace
slowo wyrafinowany znaczy tyle co przebiegly- racze niedouczonym sprawdzac nie tylko w necie:p sa jeszcze ksiazki .. takie z karteczkami, wiecie o tym mlotki?:P

Gość tak ten sam słownik
masz na półce. albo w trzytomowej wersji pod red. Szymczaka, albo w wersji jedenstotomowej pod red. Doroszewskiego. wersja słownika elektoronicznego, do którego padł link, to wersja rozszerzona słownika pod red. Szymczaka. bez względu na formę przekazu te same literki składają się w te same definicje.

widze ze macie problem:) ja tam trzymam strone autorki i w 1000% zgadzam sie z jej zdaniem na temat forumowych-wiesniaczkow-agresorow(moze dlatego ze jestem w podobnej sytuacji:P:P), ktorzy poprawia sobie humor obrzucajac innych blotem;) ale nie ma sie co przejmowac bo to jest pewnie na tle nerwowym.. moze niedowartosciowanie? a moze nieszczesliwe dziecinstowo?:P ja nie wiem.. w kazdym razie za autorke trzymam kciuki i zycze powodzenia.. najlepiej otworz panorame firm i wysylaj wszedzie:) (wszedznie nie znaczy do sklepow, agencji towarzyskich i firm sprzatajacych-- masz w koncu studia!!!):)Pozdrawiam cieplo aaa i jeszcze co do uzycia slowa wyrafinowany:) jakos nie wydaje mi sie zeby autorka nie rozumiala jego znaczenia;)

Gość tysiąc procent
matematyki to Ty nie studiowałaś.:P