Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jolantka

kamiwaza i ervamatin kto stosował?

Polecane posty

Są to niby cudowne środki na wypadanie włosów.Czy ktoś to moze stosował?Czy komus pomogło?Bardzo proszę o opinie.

Gość Maly
Witam ja stosuje kamiwaze od miesiaca. Na razie stwierdzilem ze bardzo dobrze wplywa na moja skore glowy tzn. wlosy mniej mi sie przetluszczaja, kiedys musialem myc glowe codziennie. Teraz np juz co 3 dni. Mam zamiar stosowac minimum 4 miesiace i wtedy zobacze czy beda jakies odrosty, bo mam troche duze zakola:/. A jestem bardzo mlody.Mam dopiero 23 lata:((Napisze cos dokladniej po 4 miesiacach, no moze po 3 :) Pozdrawiam

Gość Kamiwaza
no i co z ta kamiwaza?

Gość HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOP

Gość reklama reklama
no to ja się pochwalę, bo mi kamiwaza bardzo pomogła, stosowałam ją zamiennie z wcierdłem przepisanym przez dermatologa i jest ok :) mam znaczny odrost włosów i prawie w ogóle nie wypadają. polecam na wypadające włosie

Gość Eww
a mam pytanie, czy może się zdazyc tak, że po kamiwazie włosy zaczną wypadać lub się osłabią , lub związki roślinne wpłyną na antykoncepcje hormonalną?

Gość bartolomju
jeśli Ciebie można zapłodnić przez skórę głowy to jesteś straszne dziwadło i powinnaś wystąpić we freek show u mnie w tandzbudzie

Gość kamisia.
Zamówilam kamiwaze bo strasznie wypaduja mi włosy...troche drogie ale mam nadzieje ze warto!!! Powiedzcie jak ją używacie; czy na całą skóre głowy czy tylko tam gdzie nadmiernie wypadują? Na suche czy na mokre włosy? Z rana wstaje do pracy i czy nakładając wieczorem preparat to z rana trzeba myc włosy czy nie(byloby to klopotliwe) Sorry za tyle pytan ale prosze o odp. :)

bartolomju - bzdury pleciesz :) oczywiście, że związki roślinne mogą wpłynąc na antykoncepję hormonalną. Nie wiem czy tak się sprawy mają z kamiwazą, ale np nie powinno się stosować i piszę tu o stosowaniu ZEWNęTRZNYM - olejku geraniowego. pozdrawiam:)

na mnie Kamiwaza działała na początku - rewelacja - po 4 miesiącach mimo stosowania włosy wypadały chociaż mniej niż wcześniej niestety jak przestałam smarować kłopoty wróciły. Nie polecam

Gość patria
jesli zprzestaniecie stosowania srodka na wypadanie wlosow to poleca czy tego chcecie czy nie. Dziwic sie ze w tym wieku jeszcze nikt nie wymyslil zlotego srodka

Gość sit
No ja się zastanawiam na zakupem rzekomo tego "złotego srodka" tylko nie wiem czy to ma jakis sens. Mam 23 lata i mam problem ze skóra głowy nie mogę zlikwidować łupiezu i łojotoku bo przez to wypadają mi włosy, byłem u dermatologa probowałem róznych srodków jak narazie nic nie pomaga Moze ktos poleci jakis dobry szampon?????????? ZGÓRY WIELKIE DZIEKI!!!!!!! PS wiadomość do kamisi instrukcja stosowania http://www.kamiwaza.pl/index.php?doc=43

Gość Odp do SIt
Mam tez ten sam problem co ty nie moge sie pozbyc tego swinstwa:// co polecam Aplicort do smarowania tabletki Flumycon do tego przez 14 dni i szampon stieprox mi duzo pomoglo odkad zaczolem to stoswac...jak cos pisz

Gość tb
skonczylem wlasnie trzecia butelke kamiwaza i uwierzcie mi ze to sciema na poczatku wmawialem sobie ze wlosy mniej wypadaja i wierzylem w to mocno ale to tylko efekt placebo dzis juz wiem ze padlem ofiara kolejnego oszustwa pseudo cudownego srodka na wypadanie wlosow

Gość dariooooo
Kamiwaza jest super

Gość dariooooo
Czesc stracilem wlosy 10lat temu. Od 9miesiecy stosuje Kamiwaze. No i widze ze dopiero teraz zaczynaja tworzyć sie moze cebulki.sądzę ze bede ja testował jeszcze rok lub nawet dwa. Planuje dodaj jeszcze Capivit PIEKNE WLOSY i liczę ze to wzmocni efekt. A wiecie dlaczego wlosy wypadają?? Winę ponosi hormon TESTOSTERON.stosuje takze pomocniczo SAW PALMETTO czyli.chcecie o tym popisac? 784708754

Gość lapel
Nie testosteron, tylko DHT i jedynym na prawdę działającym środkiem na androgenowe łysienie jest minoxidil (zawiera go np. rogaine)

Gość edzio
no raczej ten minoxidil w postaci Loxon nie dziala, stosowalem go rok czasu i zadnych efektow, teraz wcieram kamiwaze od 2 miesięcy i tez raczej slabo.

Gość Effika
Rok? Prawdopodobnie włosy Ci już nie odrosną w takim razie, to wina tego że zanikły Ci mieszki włosowe w skórze głowy, już na dobre. Generalnie jeśli ma się jeszcze mieszki to można je postymulować i są jakieś efekty, obojętnie co byś w sumie nie stosował. Ja mam 22 lata i serio tylko 1/3 włosów które miałam kiedyś, wina zapewne ogromnego stresu, złej diety, nauki po nocach, czyli generalnie efekt pójścia na studia :/ Stosowałam alpricot czy jakoś tak, miesiąc i włoski ładnie odrosły takie malutkie, ale jak przestałam stosować i przerwałam leczenie to wypadły z powrotem, także w tej chwili to wsio ryba, stanęło na tym samym. Zaczynam kurację kamiwazą i mam nadzieję że pomoże. Tym razem jestem zdecydowana stosować to bez przerwy dożywotnio hehe pozdrawiam

Gość Doktor Piotr
STRESZCZENIE : AYLA BIOLABS CELOWO DODAJE DO KAMIWAZY POTENCJALNIE SILNE RAKOTWORCZY SYNTETYK : 1-HYDROXY-4-NITROBENZEN. Wstępne analizy dwóch serii Kamiwaza :0005 i 008 (producent Ayla Biolabs, Ul. Pogodna 20/3, 05-077 Warszawa) wykazały, że w obu seriach występują CELOWO DODAWANE potencjalnie bardzo szkodliwe związki SYNTETYCZNE (Wykresy Nr. 1 i 2; Załacznik Nr.1), podczas gdy na etykiecie producent podaje, że Kamiwaza zawiera tylko naturalne wyciągi roślinne. Precyzyjne analizy w laboratorium o najwyzszym standarcie wykazały, że jednym z kilku związków SYNTETYCZNYCH jest związek oparty na benzenie (Str. 7 i 8; Zal. Nr. 2). Poza tym stwierdzono, że Kamiwaza zawiera ponad 99.9545% wody i poniżej 0.0455 suchej masy z wyciągów roślinnych. Czyli,że Kamiwaza to prawie sama woda z minimalna ilością wyciągów roślinnych i relatywnie dużych ilościach SYNTETYKOW. Woda jednak wyparuje i zostanie wchłonieta przez skóre, a SYNTETYK zostanie w skórze i po dłuzszym stosowaniu Kamiwaza, może sie częściowo kumulowac. Obawiamy sie, że może to być bardzo niebespieczne , biorąc pod uwagę fakt, że zidentifikowany SYNTETYK jest związkiem opartym na benzenie, a według internetu, pochodne benzene w pewnych warunkach mogą się zmieniać w inne, bardzo szkodliwe związki benzenu, n.p. BARDZO SILNIE RAKOTWORCZY toluen=metylo-benzen (Zal. Nr. 3). KONSUMENCI powinni się zastanowić, czy bezpieczne jest stosowanie DOSŁOWNIE na własnej skorze produktów zawierających potencjalnie szkodliwe SYNTETYKI, tym bardziej,że cena tej wody zanieczyszczonej SYNTETYKAMI z sladowymi ilościami wyciągów z roślin, jest dla KONSUMENTÓW bardzo wysoka. Przyjmując cene detaliczną około 50 zł za 100 ml butelkę Kamiwaza, to 1 litr produktu kosztuje około 500 zł, a zawiera on dużo mniej niż 0,5 g suchej masy z wyciągów roślinnych i ponad 999.5 ml wody. Jest to najdrozszą wodą na świecie, bo kosztuje konsumenta okolo 500 zł za litr. Lub można inaczej. Jeden litr Kamiwaza zawiera okolo 0.25 g suchej masy wyciągów roślinnych, to 1 gram tego wyciągu kosztuje KONSUMENTA prawie 2000 zł. To jest koszt dla KONSUMENTA. I tak na oko, to jest ponad 10-sięć razy drozsze od złota. A producenta:AYLA BIOLABS to kosztuje grosze. SYNTETYKI pewnie są jeszcze tansze i prawdopodobnie dlatego są dodawane. DYSTRYBUTORZY powinni zastanowić się nad sprzedażą takich produktów, zanim poszkodowani i oszukani konsumenci zaczną zadać kompensaty za swoje straty. AYLA BIOLABS oszukując konsumentów, nie liczył się z tym, że oszustwo kiedyś zostanie odkryte, a przecież to konsumenci ostatecznie decydują, które produkty znikają z rynku. A robienie z konsumentów idiotów sprzedając im po 500 za litr, wode celowo zanieczyszczonej potencjalnie bardzo niebespiecznymi SYNTETYKAMI z sladowa ilością wyciągów roślinnych, jakonaturalny produkt i szczyt osiągnieć japońskiej bio-technologii (Zal. Nr. 4), może się dla AYLA BIOLABS źle skonczyc. WSTEPNE ROZPOZNANIE AYLA BIOLABS CELOWO DODAJE DO Kamiwaza SYNTETYCZNE SUBSTANCJE. Po użyciu Kamiwaza produkowanej przez AYLA BIOLABS, Ul. Pogodna 20/3, 05-077 Warszawa (poprzednia nazwa AYLA BIOLABS INTERNATIONAL) u osób wraźliwych na syntetyczne związki chemiczne wystąpiły silne podrażnienia i uszkodzenia skóry jak po syntetycznych produktach, pomimo tego, że na etykiecie podano ,że produkt zawiera tylko składniki naturalne. Zaczęto podejrzewac, że Kamiwaza zawiera jakies substancje syntetyczne. Wstępne analizy dwóch serii Kamiwaza: 0005 i 008, wykazały, że produkt zawiera kilka ( okolo 4) celowo dodawanych substancji SYNTETYCZNYCH. SYNTETYCZNYCH, bo w obu seriach produktu substancje te występujacych w relatywnie dużych ilościach i maja prawie identyczne szczyty na wykresach chromatograficznych, czego nie obserwuje się w przypadku stosowania naturalnych wyciągów roślinnych w tak minimalnych ilościach (Wykres No.1 i 2; Załacznik Nr. 1.). Fakt,że związków SYNTETYCZNYCH jest relatywnie dużo potwierdzają właśnie te wykresy chromatograficzne (Zal.1), na których szczyty (pagórki) tych podejrzanych substacji sąwyraźne, podczas gdy szczyty wielu tysięcy różnych związków zawartych w naturalnych wyciągach roślinnych są niewidoczne lub prawie niewidoczne, tworząc niewielkie zaburzenia na linii wykresu chromatograficznego. Niewidoczne, bo naturalnych związków organicznych jest tysiące,a właściwie setki tysięcy. Ale zawartość pojedynczych związków organicznych w tak minimalnej ilości naturalnych wyciągów roślinnych, które AYLA BIOLABS dodaje do Kamiwaza, jest blizko zera. Stąd prawie żaden z wielu tysięcy związków naturalnych nie pojawia się na wykresach chromatograficznych Nr.1 i 2 (Zał. 1). Z internetu wynikalo, że jeden z tych SYNTETYCZNYCH związków ma takie same parametry chromatograficzne co SYNTETYK oparty na benzenie. Pozostałych związków, których szczyty są wyraźnie widoczne na wykresie Nr.1 i 2 (Zał. 1) nie udało się ustalic. BADANIA SZCZEGOLOWE PRECYZYJNE BADANIA POTWIERDZIŁY, ŻE AYLA BIOLABS DODAJE DO Kamiwaza OPARTY NA BENZENIE ZWIĄZEK SYNTETYCZNY. A WEDŁUG INTERNETU, POCHODNE BENZENU W PEWNYCH WARUNKACH MOGĄ SIĘ ZMIENIAĆ W INNE, BARDZO SZKODLIWE ZWIĄZKI BENZENU, NP., SILNIE RAKOTWÓRCZY TOLUEN (Zał.3). Bardzo precyzyjne badania analityczne produkowanej przez AYLA BIOLABS Kamiwaza przeprowadzono w laboratorium o najwyzszym standarcie światowym, bo certifikowanym w standarcie Dobrych Praktyk Laboratoryjnych. Range tego standartu ilustruję fakt, że przeważająca większość krajów świata nie ma ani jednego laboratorium certifikowanego w standarcie Dobrych Praktyk Laboratoryjnych, a w Polsce można je policzyć na palcach jednej ręki. W tym laboratorium stwierdzono, że Kamiwaza produkowane przez AYLA BIOLABS zawiera ten SYNTETYK oparty na benzenie (Wykresy na stronie 7 i 8; Zał. 2) . Ponieważ ten wykryty SYNTETYK nie występuje w roślinnych ekstraktach w stanie naturalnym, a więc i nie da się z nich wydzielić, z tego wynika, że jest to związek syntetyczny i że nieuczciwy producent celowo dodaje ten SYNTETYK do Kamiwaza. Jest to niezgodne z prawem, bo AYLA BIOLABS podaje na etykiecie,że Kamiwaza zawiera tylko naturalne wyciągi z roślin. No i jest to krótkowzroczne oszukiwanie własnych klientów ,t.j., dystrybutorów i konsumentów. W badaniach tych stwierdzono również, że Kamiwaza serii 008 (w badaniach seria K-A008) zawiera 99.9657% wody a tylko 0.0343% suchej masy. Trzeba pamiętać o tym, że w tej suchej masie są jeszcze związki mineralne ,takie jak wapń, magnez, potas, sod, itd.. N.p. woda do picia odpowiadająca normom Unii zawiera około 0.015% tylko samego wapnia.Po odjęciu tych związków mineralnych i SYNTETYKOW, jeszcze mniejszy procent przepada na związki organiczne z wyciągów roślinnych, które powinne mieć jakiś pozytywne działanie. Czyli Kamiwaza to jest prawie sama woda, a zawartość suchej masy z wyciągów roślinnych jest prawie zerowa. I według AYLA BIOLABS, ta woda zanieczyszczona syntetykami i cena dla KONSUMENTA 500 zł za litr, to jest SZCZYTOWE osiagnięcie japońskiej bio-technologii (Zał.4) Sama woda. Takie robienie z konsumentów kompletnych idiotów jest dopiero SZCZYTEM WSZYSTKIEGO. Mało tego, mamy obawe, że wykryty SYNTETYK (pochodna benzene) może się okazać bardzo szkodliwy dla zdrowia. Jak podano powyżej, Kamiwaza to jest prawie sama woda (99.9657%). Ale część wody wniknie do skóry, część wyparuje, a w skórze pozostanie SYNTETYK. Po wielokrotnym stosowaniu Kamiwaza, może nastąpic kumulacja część SYNTETYKU. Jest obawa, że to może być bardzo szkodliwe, bo trzeba pamiętac, że ten SYNTETYK jest oparty na benzenie. A według internetu, pochodne benzenu w pewnych warunkach mogą się przekształcać w inne, bardzo trujące związki benzenu , n.p. SILNIE RAKOTWORCZY toluen = metylo-benzen (Zał. Nr. 3). Tak więc, wydawałoby się, małe oszustwa producenta: AYLA BIOLABS, mogą miec w niektórych przypadkach, bardzo poważne skutki. EKONOMIKA PRODUCENTA I KONSUMENTA AYLA BIOLABS OFERUJE NIEŚWIADOMYM KONSUMENTOM PRODUKT ZANIECZYSZCZONY POTENCJALNIE BARDZO SZKODLIWYMI SYNTETYKAMI ZAWIERAJĄCY PONAD 99.95% WODY I SLADOWE ILOŚCI WYCIĄGÓW Z POSPOLITYCH ROŚLIN (PONIŻEJ 0.05%). KOSZTY PRODUKCJI BLISKIE ZERA. CENA DLA KONSUMENTÓW TEJ WODY Z SYNTETYKAMI TO ZAWROTNA SUME 500 ZŁ ZA LITR ( UFF, AZ TRUDNO W TO UWIERZYC.) LICZĄC INACZEJ, ZA JEDEN GRAM WYCIAGU Z POSPOLITYCH ROSLIN, KONSUMENT PŁACI OKOŁO 2000 ZŁ, LUB WIĘCEJ. TO JEST PONAD 10-RAZY DROŻEJ NIŻ ZŁOTO. NIE DO WIARY? MOŻNA TO SPRAWDZIC. Kamiwaza serii 0005 zawiera ponad 99.95% wody i poniżej 0.0455% suchej masy. Ale w póżniejszej serii 008 jest już tylko mniej niz 0.0343% suchej masy. Producent: AYLA BIOLABS jeszcze zmniejszyl ilość wyciągów z roślin o około 25%,czyli z kosztów zakupu ekstraktów robi oszczędności 25%. Natomiast przyjmując cene detaliczną 50 zł za jedna 100 ml butelke , to jeden litr Kamiwaza kosztuje KONSUMENTA 500 zł. Należy przypomnieć, że w 1 litrze Kamiwaza jest ponad 999,5 g (ml) wody i poniżej 0,5 g suchej masy ogółem. Po odjęciu związków mineralnych (według norm unijnych, samego wapnia woda pitna może zawierać około 0,15g/L) i syntetycznych, to 1 litr Kamiwaza zawiera około 0,25 g suchej masy pochodzącej z wyciągów z pospolitych roślin, które dodaje AYLA BIOLABS. Według dotychczasowego rozeznania, jest to najdrozsza woda na świecie, której JEDEN LITR kosztuje około 500 zł. Można tez inaczej liczyć. Cena 0,25 gramu suchej masy wyciągów z roślin,które dodaje producent do 1 litra Kamiwaza kosztuje około 500 zł. To 1g tych wyciągów z POSPOLITYCH ROŚLIN kosztuje KONSUMENTA około 2000 zł . Tak na oko, jest to ponad 10-cio krotnie drożej od złota. Oczywiście taka zawrotna cena jest tylko dla KONSUMENTA. Bo dla AYLA BIOLABS to są groszowe koszty. KONSUMENCI powinni ocenic co AYLA BIOLABS im oferuje, biorac pod uwagę zawrotną cene Kamiwaza i celowe dodawanie potencjalnie bardzo szkodliwych SYNTETYKOW. KOMENTARZ NIE MOŻNA SIĘ DAWAĆ OSZUKIWAĆ DO TEGO STOPNIA, A W ŻADNYM WYPADKU NIE KOSZTEM WŁASNEGO ZDROWIA. Można się dawać nabijać w butelke, ale nie za taka cene i za takie ryzyko. Bo trzeba pamiętać, że Kamiwaza produkowna przez AYLA BIOLABS, to nie jest tylko bezwartościową wodą z mało pożytecznymi wyciągami z roślin (,bo ich prawie nie ma,) ale to jest woda zawierająca rownież związki chemiczne SYNTETYCZNE, co jest niezgodne z etykieta. No i obawiamy się,że wykryty SYNTETYK w pewnych warunkach może się okazać szkodliwy, a nawet bardzo szkodliwy. Natomiast, kompletnie nieznana jest szkodliwość pozostałych SYNTETYCZNYCH, których szczyty są wyraźnie widoczne na wykresie Nr. 1 i 2 (Zał.1). Dalsze badania mogłyby wyjaśnić co to są za związki, czy są one trujące czy nie. Ale my nie mamy ani czasu, ani pieniędzy żeby prowadzić dalsze badania Kamiwaza, ani ochoty do walki z firmami kosmetycznymi. Podobnie jest z wstępnymi badaniami kremu Tsumewaza również produkowanym przez AYLA BIOLABS. Ale tym też nie będziemy się więcej zajmować. Nasza rola w ochronie konsumentów skonczyła się na zasygnalizowaniu niebespiecznego oszustwa przez AYLA BIOLABS, poprzednia nazwa firmy AYLA BIOLABS INTERNATIONAL . Teraz ta sprawa nieuczciwego producenta: AYLA BIOLABS powinne się zając właściwe organizacje państwowe powołane do ochrony konsumentów, oraz środki masowego przekazu żeby wypłenić niebespiecznych oszustów. Niektórym wydaje się,że produkt działa. Wątpliwe czy prawie sama woda, troche zanieczyszczona zwiazkami SYNTETYKAMI i z minimalna iloście ekstraktów roślinnych może działać. Czasem może występować efekt psychologiczny,czyli tzw. efekt placeba. Należy zwrócić uwage, że woda zaczerpana wiadrem z czystego stawu zawiera wiecej suchej masy organicznej, może lepiej działać i nie jest rakotwórcza. No i nie kosztuje KONSUMENTA 500 zł za litr. WNIOSKI Z POWYZSZYCH INFORMACJI ODPOWIEDNIE WNIOSKI POWINNI WYCIĄGNĄĆ KONSUMENCI I DYSTRYBUTORZY, A OSZUST-AYLA BIOLABS POWINIEN PONIEŚĆ PEŁNE KONSEKWENCJE SWOJEGO KARYGODNEGO POSTĘPOWANIA. Biorac pod uwagę wyniki powyzszych analiz w relacji z cenami, KONSUMENCI, powinni się dobrze zastanowić czy to jest bezpiecznie stosowac DOSŁOWNIE na własnej skórze towar produkowany przez oszustów i zanieczyszczony potencjalnie rakotwórczym SYNTETYKIEM. No a DYSTRYBUTORZY powinni się jeszcze bardziej zastanowić nad tym, czy warto sprzedawać towary produkowane przez niebespiecznych oszustów, zanim oszukani i poszkodowani konsumenci Kamiwaza zaczną dochodzić kompensat za swoje straty. AYLA BIOLABS niesłusznie uważa konsumentów za idiotów, którym wszystko można sprzedać, nawet produkty potencjalnie niebespieczne, odpowiednio je reklamując i zapomniał o 2 rzeczach. Jedna to to, że oszustwo prędzej czy później wyjdzie na jaw. A druga sprawa to to, że ostatecznym sędzią nad jego produktem, jest własnie konsument. To KONSUMENCI decyduja o tym czy towar utrzyma się na rynku czy zniknie. I robienie z WŁASNYCH KLIENTÓW idiotów, sprzedając im za 500 zł 1 litr wody zanieczyszczonej potencjalnie bardzo szkodliwymi SYNTETYKAMI jako naturalny produkt, nie opłaci się. A reklamowanie przez AYLA BIOLABS tej zanieczyszczonej SYNTETYKAMI wody jako SZCZYT OSIAGNIEC japońskiej bio-technologii (Zal.4) jest samo w sobie SZCZYTEM. Szczytem bezczelności DOTYCHCZAS bezkarnego oszusta. Teraz czas ponieść konsekwencje za oszukiwanie tylu ludzi. Media Mart reklamuje swoje produkty jako Nie dla idiotow, inne firmy własnie Dla idiotow?

Gość Marcin_29
Witam Mam 29 lat i odkąd pamiętam miałem zakola, ale w ostatnich latach wszystko się zasiliło, były studia, rozstanie z dziewczyną, wyjazd za granice, problemy i tak patrzę przez pryzmat tego wszystkiego to właśnie stres spowodował wypadnięcie włosów. Myślałem nawet kiedyś o przeszczepie, ale kosztuje to majątek, a czasy niepewne. Naczytałem się o kamiwazie i inncyh "złotych środkach". Ok. 5 - 6 miesięcy temu zacząłem stosowac Loxon 5%. Wcierałem w miejsca gdzie włosy zanikły, czyli naprawdę spore zakola oraz mocno przerzedzający się czubek i środek głowy.Ogólnie nie miałem na czubku głowy nic włosów. Wcierałem także w brwi, których również nie miałem za wiele. Teraz po ok 5 - 6 miesiącach mogę śmiało stwierdzic ogromny wzrost ilości włosów, zarówno na zakolach, czubku jak i brwiach, które prawie już całe są zarośnięte. Smaruje 2 X dziennie, rano i wieczorem, wcierając wolno kulistymi ruchami w głowę. Wszyscy mi mówią że mam dużo więcej włosów i jeszcze kilka miesięcy i sądzę że ubytki wypełnią się w całości. Buteleczka kosztuje w aptece ok 20 zł i starcza na ok miesiąc, chociaż ja stosuje kapkę więcej niż w instrukcji. Ponoc na receptę, ale ja nigdy takowej nie miałem. Słyszałem że istnieje nawet loxon 15% ale nie idzie go dostac. Dla mnie rewelacja, prawdziwy złoty środek, sam jestem żywym przykładem, a wiadomo ile spada libido u łysiejącego faceta. Naprawdę polecam, przetestowałem na sobie i działa, w co nigdy bym nie uwierzył że włosy mogą tak same odrosnąc bez interwencji chirurga itd.

Gość VeroNICKA
Polecam DermatoPoietin - szwajcarskie serum zatrzymujace wypadanie włosów. Efekty sa doskonałe już po pierwszych dniach stosowania. Włosy po prostu przestają wypadać! do kupienia na www. doris-dorin.com

Dzieki, piotr doktor, za wyczerpujace informacje. Oczywiście nie kupię juz kamiwazy. Chociaż zawartość substancji ziołowych jest tu i tak większa niż w wiekszości leków homeopatycznych. Zawsze będą chętni do ogołocenia portfeli chorych ludzi.

Gość do Piotra
Panie Piotrze , już pisałam na temat Pana wpisu na wizażu, a teraz ponawiam swój wpis tutaj. Czekam na konkretne dowody, z pełnymi nazwami laboratoriów, z którymi chętnie się skontaktuję w celu potwierdzenia informacji.Póki co Pańskie wykresy są dla mnie niewiarygodne. Też takie potrafię wykonać w Photoshopie. Gdyby to chociaż był skan z wyraźnymi danymi dotyczącymi badanej substancji oraz pełną nazwą laboratorium oraz imieniem i nazwiskiem osoby, która badanie wykonała. Tymczasem to, co Pan podaje to jakiś wykresik z dopisanymi pod spodem podtytułami. O Pana argumentacji już pisałam, a poniżej chętnie powtórzę: Przede wszystkim błąd na błędzie ortograficznym. Nie przyszło Panu do głowy na myśl pytanie 'dlaczego edytor podkreśla Panu słowa na czerwono'?: niebespieczny, blizko, itp. Po drugie, cóż za precyzyjne określenia: 1 cyt.: "Jest obawa, że to może być bardzo szkodliwe, bo trzeba pamiętac, że ten SYNTETYK jest oparty na benzenie. A według internetu, pochodne benzenu w pewnych warunkach mogą się przekształcać w inne, bardzo trujące związki " jest obawa -> czyli nie ma pewności według internetu -> cóż za wiarygodne źródło w pewnych warunkach -> czyli w jakich? w "pewnych"warunkach to i rumianek będzie szkodliwy 2 cyt.:" Bardzo precyzyjne badania analityczne produkowanej przez AYLA BIOLABS Kamiwaza przeprowadzono w laboratorium o najwyzszym standarcie światowym, bo certifikowanym w standarcie Dobrych Praktyk Laboratoryjnych" -> a można wiedzieć cóż to za "laboratorium"? konkretnie, z pełną nazwą i podpisem pod tymi badaniami, bo tak jak Pan, to ja też potrafię pisać. Pan jest z konkurencji czy ma Pan inny interes w rozpisywaniu się na temat tego produktu? Pytam z ciekawości, bo rozważam zakup Kamiwazy, a Pan mnie absolutnie NIE przekonał swoim krzykiem oraz tajemniczymi,ogólnikowymi i niekonkretnymi argumentami. Co do ceny i zawartości, rozumiem, że cena przeciętnego szamponu naszpikowanego całą gamą syntetycznych specyfików jest już dla Pana uzasadniona, bo wodę wypełniają po brzegi parabeny, SLS'y i inne świństwa, czyli de facto nie płacimy tylko za wodę, a również za coś, co w niej pływa. Tak się składa, że wyciągi roślinne mogą mieć bardzo wysoką koncentrację i wystarczy niewielka ich ilość by intensywnie i skutecznie działały. Gdyby dla przykładu wlał Pan sobie do wanny pełnej wody całą butelkę roślinnego olejku eterycznego i potem się w tym wykąpał, to przypuszczam, że pamiętałby Pan tę kąpiel do końca życia i bynajmniej nie ze względu na relaks. Proponuję również, aby sam Pan opracował skuteczny specyfik na ludzkie dolegliwości, poświęcił swój czas i pieniądze na badania, a potem wycenił tą swoją pracę, czas i zainwestowane pieniądze, potem opłacił opracowanie oraz wyprodukowanie opakowań, zbudowanie marki, dystrybucję itd. itp. Ciekawe czy wyjdzie taniej. Proszę się zastanowić co Pan pisze i za co Pan kogokolwiek oskarża. Pozdrawiam

Gość gość
Mysle, że napewno lepsze efekty da sok ze swiezego aloesu niz kamiwaze za takie pieniadze. Tymbardzej ze uzytkownicy sami opisuja. Naturalne metody to : uzywanie soku z aloesu, zółtka, soku z pokrzywy, kłacza tataraku, miodu itp. Tak ze nie dfawajcie sie nabijac w butelke.

Gość gośćhshshs
W zaleznosci z jakiego powodu wypadaja wlosy. Jesli powod tkwi od srodka to zadne wcierania nie pomoga, czesto wlosy wypadaja przez choroby... ja mialam lysienie plackowate i bralam tabletki i kamiwaze. Doustnie liktidowalam przyczyne wypadania a kamiwaza przyspieszylam wzrost