Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skonczonykretyn

Zakochalem sie w nastolatce

Polecane posty

Mam 21 lat a ona 14. Znamy sie juz ponad pol roku i ja zaczynam cos do niej czuc. Ona mowi ze mnie kocha tyle ze w jej wieku ma sie wiele \"milosci\". Boje sie tego uczucia. Zaproponowalem ostatnio zebysmy zakonczyli nasza znajomosc ale wtedy ona sie rozbeczala i blagala zebym tego nie robil. Podkreslam ze nie sypiamy ze soba ani nic z tych rzeczy. Zwyczajnie rozmawiamy. Co powinienem zrobic w takiej sytuacji? Wiem ze to uczucie nie ma szans i nie bedzie nigdy spelnione. ;(

Gość jak się poznaliście
?

Lubimy ze soba rozmawiac. A poznalismy sie tak ze kiedys do niej zagadalem na ulicy bo bardzo mi sie spodobala. Nie wygladala na 14-sto latke. A pozniej juz jakos nie chcialo mi sie tego odkrecac.

Gość nie zrywaj z nią
bądź jej przyjacielem,traktuj z szacunkiem, jak minie parę latek możebyć z was para... najlepszy jest związek powstały z przyjaźni i długiej znajomości

Gość wiesz ze za to
prokuratura grozi

Gość wiwicja
romantyczne takie, nie? może na jakiś czas się z nią rozstań, a za parę latmożesz przecież odnowić znajomość...wtedy będzie starsza

Ja poznałam mojego chłopaka jak miałam 15 lat a on 20:) i jestesmy razem juz 4 lata.

Gość wiesz ze za to
zeby sie za takimi malotami uganiac:o

Gość wiesz ze za to
Justy--> 15 lat to przynajmniej nie przestepstwo

Gość wiesz ze za to
koszmar--> przeciez sie nie przyzna

Tylko boje sie ze jak teraz zrobimy sobie przerwe to ona sie ode mnie odsunie i juz nie bedzie moja przyjaciolka. Musialem sie niezle nagimnastykowac zeby mi zaufala.

Gość adgam
Dlaczego uważasz że ona tak naprawde Cię nie kocha albo wydaje jej się że tak jest??? Wiek tu nie ma znaczenia, bo mając 21 czy 40 lat można mieć wiele miłości... Skoro dobrze wam się ze sobą rozmawia to po co zrywać znajomość??? Pomyśl co może być za 2 lub 3 lata... Powodzenia

Gość wiesz ze za to
pewnie ze bzyknal zapedy pedofilskie trudno powstrzymac

Z nas tez sie smiali ze prokurator ale logiczne ze wtedy sie jeszcze nie kochalismy.Dlaczego mu odradzacie ten zwiazek, wiek nie ma w miłosci zadnego znaczenia.

Zdania sa podzielone. Niektorzy uwazaja ze lece na jej dupe. To nie jest prawda. A no i ciezko mi uwierzyc w jej milosc bo jest jeszcze mloda.

Gość wiesz ze za to
chlopie! ona ma 14 lat! to jeszcze dziecko! a Ty piszesz ze lecisz na jej dupe? :o ja chyba za stara jestem:D

Gość ja proponuję tak
Jeśli Ci na niej zależy to ciągnij dalej tą znajomość, ale bądź dla niej wyłącznie (!!!) przyjacielem. Może za parę lat jak to się utrwali a ona trochę dojrzeje to zostaniecie parą. Na razie to straszna siksa jeszcze. Właściwie dzieciak. Jeśli Ci na niej zależy to odczekaj przynajmniej jak skończy 16 lat.

Gość Gosiaczek...
Hej nie martw sie to tylko 7 lat roznicy... Ja umwaiam sie z kolesiem ktory jest o 9 lat starszy odemnie... U nas duzo jest takich par... Nawet nie kiedy dziewczyny chodza z mlodszymi kolesiami... Jako sie ulozy

Gość wiesz ze za to
on ma czekac? przeciez on juz ja pewnie wyruchal:o taki typ lolitek 14letnich co dupy daja takim na kazdym skrzyzowaniu

A ja uważam, że to nie ma sensu. Ona ma 14 lat, prędzej czy później jej się odwidzi, poza tym to jeszcze strasznie młoda dziewczyna, charaktery wam się zmienią jeszcze po kilka razy, może się okazać że Ty bedziesz na nią czekał a jak będziecie mogli stworzyć związek to już bedzie inna osoba:( Ja proponuję nie ciągnąc tego dalej.

Gość wiesz ze za to
tu nie chodzi o roznice wieku, bo ja bylam z facetem ktory byl 22 lata starszy. to jest dziecko! ona pewnie jeszcze do podstawowki chodzi, w porywach do 1 gim dramat