Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justine1982

Rozszerzone pory - mam sposób.

Polecane posty

Gość gość

www.lenartowiczclinic.pl

Gość Linka

mnie to ratuje maseczka z eveline pore minimazer. Pierwszy etap maseczki rozszerza i oczyszcza pory, a drugi etap je zamyka. Buzia po niej jest czysta, gładka i nie ma żadnych zaskórników.

Gość julia

ja probowalam juz chyba wszystkiego i w koncu zdecydowalam sie na zabieg w profesjonalnym gabinecie medycyny estetycznej(ja bylam w krakowie w sekretach piekna, ktory swoja droga bardzo polecam). robilam zarowno peelingi kwasowe, a osttanio robilam zabieg geneo i efekty sa naprawde widoczne. 

No z drożdży maska jest ok. Dodatkowo w sumie lepiej tez zahamowac sobie produkcje sebum jeżeli czesto się cera zapycha - polecam lukrecję 🙂

Gość Milena

Nigdy tych metod nie miałam okazji zastosować. U mnie świetnie na rozszerzone pory sprawdził się mesotherm. Jest to zabieg dzięki któremu jakość skóra znacznie się poprawiła i udało się zamknąć rozszerzone pory. Zabieg wykonałam w Julita Stępień Lumiere w Kielcach. Poleciła mi ich moja znajoma i był to dobry wybór. Mają wiele skutecznych sposobów na kłopoty skóry.

Gość gość
Dnia 21.11.2019 o 12:07, Eliyahu napisał:

No z drożdży maska jest ok. Dodatkowo w sumie lepiej tez zahamowac sobie produkcje sebum jeżeli czesto się cera zapycha - polecam lukrecję 🙂

Chyba racja.Bo od kiedy stosuję krem z lukrecją w składzie,mniej mam niespodzianek na twarzy i przestała się przetłuszczać skóra.