Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justine1982

Lubię tutaj przebywać...dobrze mi tu

Polecane posty

Dzisiaj jakoś nie czuję się tutaj najlepiej...czyżby moje smutki były już tak silne, że przechodzą na kafeterię?:(

do justine 1982--> a wiesz że u mnie też od tego się zaczęło, haha, ah te rozstępy-tylko zmartwienia, ale trzeba jakoś żyć

Jakbyś chciała pomocy..to pisz...opatentowałam jakieś 4 miesiące temu metodę \"baniek chińskich\", mogłabym pomóc gdybyś chciała.. A tymczasm, piorę, sprzątam i gotuję pomysł na kurczaka w sosie śmietanowo-ziołowym- pozdrawiam;)

to jeżeli masz ochotę to napisz jakie są efekty po stosowaniu tych baniek, bo czytałam o tym ale jakoś nikt nie opisał czy te bańki coś dają,to jak u ciebie jakaś jest zauważalna poprawa, odpisz pozdrówka 🌼

Stosowałam je 3 miesiące, masując się nimi średnio 4 razy w tygodniu. Natłuszczałam skórę oliwką dla niemowlotą i masowałam wzdłuż roztępa. Efekty rewelacyjne na czerwonych roztępach, na białaych widoczne...ale zdecydowanie trzeba masować się około 1 roku. Banki kupiłam w aptece..za 4 sztuki zapłaciłam około 25 złotych:) Pozdrawiam.