Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonaaaa21

Pomozcie z laptopem starego typu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zielonaaaa21
upup

Gość zielonaaaa21
odświerzam

Gość zielonaaaa21
no jest ale nie reaguje na dotyk tyle ze ten "cyc"jest taki szorstki..... a co mówisz o tych 2 guzikach pod klawa?????one sa gumowe....

Gość zielonaaaa21
:))))dobre!!!!!!! ale tak poważenie to nie wiemsz jak to g... uruchomić???? błagam

Gość zielonaaaa21
tylko ze on taki jakiś nieruchomy jest ....sztywny heh ale sprawdze....

Gość zielonaaaa21
..... jest problem... w toshibie nie można wejść do biosu....przynajmniej przez delete......zostało jeszcze f2

Gość zielonaaaa21
ups f2 tez nie działa :( co robić????

Gość zielonaaaa21
....nie dało rady ani tak ani tak uuuuuuh wywalic przez okno jedynie.... masz jeszczxe jakiś pomysł na ten bios?????

Gość zielonaaaa21
Ok probowałam juz wszystkiego, kolezanka tu pisała za mnie bo instalowałam jej system itd podlaczyłam stara myszke bo nie mozna wejsc do biosu...ona tu pisała a ja robiłam przy tej Toshibie i nic...teraz juz poszła ale jesli sa jeszcze jakies sposoby?Nie wiem mialam niedawno notebooka nowszej generacji tez toshiba i wszystko bylo ok z wchodzeniem do BIOS-u tak jak na stacjonanym a tu widze ze w zaden sposob nie mozna wejsc...bo przez uruchom raczej tez nie da rady...jutro bede kombinowala dalej ale chcialabym wiecej sposobow od was :) A z tym cycem to niezle...z moimi łatwo idzie :)

Gość niusiek23
hej, racja jest ze pomiedzy klawiszami klawiatury jest taka mala wsyatjaca gumka, musisz sprobowac poruszac po nij palcem, jesli kursor nie bedzie reagowal to na klawiszach od F1 do F12 masz rysunki one oznaczaja do czego mozna uzyc tych klawiszy przytrzymujac tzw. klawisz funkcyjny na klawiaturze oznaczony Fn. jak znajdziesz gdzies tam symbol myszki badz palca czy cokolwiek to wcisnij i przytrzymaj Fn i nacisnij klawisz ktory znalazlas.

Gość zielonaaaa21
no niusiek jak ona sobie poszla to wlasnie zaczelam sie zastanawiac do czego sluzy klawisz Fn :) teraz jestem w domu mam nadzieje ze o to chodzi dzieki jutro zobacze :)