Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mercilonka

tabletki MERCILON czy któraś z Was je bierze?

Polecane posty

Gość mercilonka

🖐️ Ginekolog przepisał mi tabletki antykoncepcyjne Mercilon. Chcialabym znać opinie dziewczyn, ktore je stosowały lub stosują nadal. Czy po nich przytyły? Czy powiększyły się im piwrsi? Czy występowały jakieś inne skutki uboczne? Wasze opinie są dla mnie tym bardziej istotne, ponieważ jest to pierwsza antykoncepcja doustna jaką będę stosować.

Gość Anna626
To byly moje pierwsze tabletki - chyba z 8 lat temu;) Zadnych skutkow ubocznych, nie przytylam ani grama. Zazywalam je ze 2-2.5 lat, potwm zaczelo mi brakowac hormonow:). Lekarz przepisal mi Minulet. Tez jest spoko. Pozdrawiam

Gość mercilonka
Dla mnie mają być środkiem antykoncepcyjnym. Ale byloby mi bardzo miło gdyby przy okazji zwiększył się mój obwód w biuście... Z tego co wiem na ich temat są środkiem typowo antykoncepcyjnym zawierajacym niewielki dawki hormonów. Anna626 - dziękuje za wypowiedź.

Dokladnie - zawieraja chyba najmniejsza dawke hormonow (przynajmniej jak ja je bralam to ta bylo). Co do zwiększenia obwodu w biuscie - niestety nic takiego nie zauwazylam ani przy Mercilonie ani przy Minulecie, wiec nie wiem czy jest to prawda.

Gość mersilonka
podnoszę

Gość podnoszęęęę

Ja biorę je już kilka latek i są spoko. Nie tyję, cycki są jakby odrobinę większe, no i miesiączki mniej obfite.

Gość przytulka
ech ja biore microgynon21 mialam w biuscie 87 teraz jest 92,ogolnie nie pzrytylam ale stracilam ochote na seks.ile kosztuje ten mercilon i ten drugi?

Gość mersilonka
Ja zapłaciłam 31zł za jedno opakowanie - na miesiąc.

ja biore. tzn jestm w połowie pierwszego opakowania. czuje sie dobrze, no moze czasem pobolewa mnie głowa. ochota na seks :D suuper :) a i apetyt w normie. jestem zadowolona tym bardziej ze mialam badania hormonalne i wyszły bardzo dobrze wiec i pigułki maja malo hormonow :) pozdrawaim.