Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diabollo

Klub przyjaciół zwierząt

Polecane posty

Witam Też jestem miłośnikiem zwierząt, też pomogłam kilku psom, znalazłam im domy itp. sama wzięłam 2, ale teraz został już jeden, jakoś koty mnie unikają, choć też je lubię :) Żałuję tylko jednego psa, znazłam mu dom, a potem sie okazało, że starsza \"miła\" jak mi się wydawało pani, to wredna pi**a okazała się, nie moge sobie tego darować do dziś, choć minęło już 12 lat. Pozdrawiam.

Dzięki ,że się odezwałaś. Takich nam potrzeba.Nie załamuj się jeszcze i tak jest b.dużo do zrobienia .

Gość wildlife aleś Ty kochana

Gość jak można pomóc w tej akcji
psom z tego zamku?

Na tym forum jest temat : Psy z Zamku w Krzemieńcu Ząbkowickim itd.. Wejdź w ten temat , a tam wszystkiego się dowiesz ok? Polecam wszystkim chętnym i zainteresowanym tymi tematami. Twoja postawa w/g mnie jest piękna- to rozumie.Dzięki.

Witam wszystkie dziewczyny i panie. Coś się nie odzywacie? A dzisiaj jest taki piękny dzień. Ooo kurcze ! Ale ze mnie "czerwony kapturek", nie pomyślałam,że nie każdy ma wolne jak ja - sorry.

Gość Kamil- Pomocy
Znalazłem kotka małego na ulicy, leżał i machał tylko łapkami. Prawdopodobnie potrącony przez samochód. Żaden weterynarz nie widzi dla niego ratunku. Kotek leży i szybko oddycha od czasu do czasu macha wszystkimi łapkami, jakby dostawał padaczki. Co Robić?! Pomocy Plissss!