Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona leciutko

ciekawe..ciąża czy nie ciąża...?

Polecane posty

Dobry wieczor wszystkim! jak to zwykle bywa,chcialam zasiegnac porady,bo uwazam,ze lepiej jest wysluchac opinii osob doswiadczonych..troszeczke..:) 2 miesiace temu przestalam brac pigulki..Bralam 5 lat a przestalam bo zaczelam dbac o swoje zdrowie i mam dosyc chemii. Pierwszy okres dostalam po 33 dniach,taki w miare normalny.a na drugi czekam juz 37. Zrobilam dwa testy,jeden tydzien temu,drugi dzis,oba negatywne..Czy jest szansa,ze jestem w ciazy,czy po prostu "cos sie poprzestawialo":( jestem troche w kropce bo jesli jestem w ciazy to calkiem fajnie(jak zrobilam dzis test najbardziej rozczarowany byl moj chlopak:) ale wolalabym wiedziec(np czy moge winko na imprezce popijac itp) Bede wdzieczna za kazda odpowiedz,pozdrawiam!!!

czy nikt nie mial takiego problemiku?wiem,ze jest na kafeterii milion topikow na podobne tematy ale nie damrady ich wszystkich przestudiowac,dlatego prosze o pomoc:(

Gość sara08
no chyba nie jestes w ciąży tak mi sie wydaje... ale wrazie czego zrob sobie to badanie krwi HCG podobno jest wiarygodne. Powodzenia

Gość agusia_18
testy zazwyczaj nie klamia,jesli sie je zrobilo w odpowiednim momencie tj po dniach planowanej(spozniajacej sie) miesiaczki. to normalne ze masz takie odchyly w braku miesiaczki, poniewaz organizm sie rozregulowal. jesli zbyt dlugo nie bedziesz miala miesiaczki czyli po 40 kilku dniach to udaj sie do gina, a mozesz i wlasnie teraz

Gość iza.//
przweaznie juz dzien po spodziewanej miesiaczce stezenie pewnego,charakterystycznego tylko dla kobiet w ciązy hormonu stęzenie ejst tak duze, ze raczej niemozliwe zeby test tego nie wykazał.Moim zdaniem nie ejstes w ciazy -wierze testom,juz tyle ich zrobilam , w tym 3 pozytywne:)

Gość jolka22
ale jak sie naptrzyklad robi test ciazawy dwa tyg po stosunku-a nie jest to w terminie miesiaczki.to test dziala?

Gość 19tkaaa
niektore wykryja juz tydzien po zapłodnieniu

Gość tina20
napewno nie jesteś w ciązy pierwszy okres po tabletkach po odstawieniu jest zawsze normalny a drugi pózniej przychodzi organizm musi sam wrócic do normy pozdro

Gość malizna
Oczywiście zagwarantować Ci nic nie mogę, ale z własnego doświadczenia mogę pocieszyć. Też kilka lat temu odstawiłam tabletki i miałam podobne objawy, mi okres spóźniał się po odstawieniu ponad 40 dni, a do tego trzy dni przed okresem miałam takie bóle brzucha jakbym już go dostała. Dopiero po kilku miesiącach od odstawienia wszystko się unormowało. Tym bardziej nie musisz się martwić, że oba testy wyszły negatywnie:)

dziekuje wszystkim za pomoc:)) troszke sie uspokoilam,ale pewnie bede o tym myslala dopoki nie dostane @.poczytalam troche i jak sobie pomysle,ze nie wiadomo tak na prawde JAK DLUGO jeszcze bede czekac:((to czekanie jest najgorsze:) a gdybym miala uz dzidziusia w brzuszku to tez wolalabym jednak wiedziec,i wtedy wiedzialabym,co moge,czego nie moge np jesc itp:)a tak?ciagle sie wacham czymoge wypic kieliszek winka na imprezie bo nie chce zrobic krzywdy kruszynce:))

a mam jeszcze jedno pytanko..Moze ktos wie...czy na przyklad ifekcja pochwy lub zapalenie pecherza moga w jakis sposob zaklocic prawidlowy wynik testu???

Gość zaklopotana leciutko
hejo,hejo,czy ktosmoze zna odpowiedz na moje pytanko.../;)

hej hej,zna ktos odpowiedz na moje ptyanko....:)?

Gość __MychaAAA___
nie wiem.. ale najlepszy jest ponoc i bardzo wiarygodny test hcg

sadze ze nie. Nawet na 90procent jestem przekonana. Poczytaj o stezeniu HCG to sama sobie odpowiesz. Mysle ze nie jestes w ciaz. Ja nie raz mialam schize z powodu a moze jestem w ciazy apotem dostawalam okres... pozdarwiam

oby dwa testy,ktore mialam to byly Clear Blue i wlasnie czytam w instrukcji ze wlasnie dzialaja na zasadzie wykrycia w moczu tego wlasnie hormonu...Czyli,ufff,moze faktycznie nie ma bejbika:(a moze lepiej:)teraz tylko to uciazliwe czekanie:(