Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AGGI92

niewiem co mam zrobic z moim chłopakiem ,,zyciem pomóżcie

Polecane posty

Gość AGGI92

mam chłopaka 6 lat na poczatku byłam z nim bardzo szczesliwa prze 2 lata pózniej zaczeło sie psuć miedzy nami przez nastepny1 rok a po tym 1roku zazceło byc juz lepiej przez 2 lata i teraz znowu wszystko sie wali.;(ale teraz jest już tragicznie poprostu niewiem o mam robic:( ? po pierwsz bardzo go kocham ponad wszystko a on mi robi wielka krzywde .na początku był bardzo wemnie zakochany niewidział nikogo poza mną,a teraz ja jestem na ostatnim miejscu,odkad poszedł do pracy ok.0,5 roku juz wogóle sie wszystko zawaliło wszystko sie zmnieniło zaczoł byc chamski wyzywa mnie strasznie ,olewa ,ponizża, nieliczy sie zemną. wyzywa mnie od grubasów(od tamtego roku w ciagu 3 miesiecy niewiadomo z jakiego powodu zgrubłam 15 kilo) i cały czas jestem, wyzywana np.ty grubasie ,albo popatrz jak wygladaja inne dziewczyny a jak ty, olewa mnie totalnie .zrobił m,,i wiezienie z domu " przedtem nie mogłam nigdzie wychodzic ,odsunoł mnie od wszystkich koleżanek bo uwazał że kazda mnie bendzie wyciagac i buntowac przeciwko nim,jak jedziemy autobusem to ciagle mi wmawia że sie patrze na jakis chłopaków i wyzywa mnie od np.kur... nieraz mnie popchnoł . był on moim pierwszym chłopakiem.ja wiem ze on mi robi krzywde ale ja bez niego nie moge zyc bardzo go kocham,\ bardzo bym chciałabym siez nim rozstac ale nie moge już (wiele razy próbowałam) ciagle o wszystko mnie oskarża ,wyzywa, poniza szarpie za włosy a ja z nim dalej jestem ja juz tego nerwowo nie moge wytrzymac rózne pomysły przychodza mi do głowy ,jestem tak słaba psychicznie ,niewiem co mam zrobic zeby sie z nim rozstac i przestac go kochac wyrwac go z serca.poprostu ja sobie z tym nie radze jestem taka sł;aba PROSZE POMóżCIE!!!!!!!!!!!!!!11

Gość Anna____Maria
praca zmienia ludzi ich swiatopoglady. Facet idzie do pracy widzi zadbane kobiety a potem ma pretensje do partnerki ze sie nie umalowala... O ten twoj facet to chyba jest z Toba by swoje flustracje wyladowywac bo na milosc to nie wyglada.

Gość Zielony długopis
Masz mózg ?

Gość naiwna trzydziestka
Ile Ty masz lat, jeśli mogę spytać?

Gość AGGI92
MAM 22LATA

Gość naiwna trzydziestka
Wiej szybko i to jak najdalej od niego. I nie łudź sie że będzie lepiej. Całe życie przed Tobą !!!! Nie pozwól sobie na to, by było przegrane. Zobaczysz, jaki swiat jest piekny, gdy sie uwolnisz :) Głowa do góry !

Gość AGGI92
DO ANNA_MARIA JA DOBRZE WYGLADAM JESTEM ZADBANA ,TYLKO MI SIE ZGRUBłO 15 KILO WAZE 75 A PRZEDTEM WAZYłAM 60

Gość qutebaby
pogadaj z kims bliskim o tym, jak ja opowiedzialam moja historie bratu i bratowej to za kazdym razem, jak on znowu "próbowal" zamykalam oczy i widzialam ich..wspierających... i potrafilam rozesmiac sie mu w twarz, to pomaga. sama mozesz nie dac rady. ktos musi Ci codziennie blisko powtarzac, jak wartosciowa jestes osoba a z niego gnój. znam ten typ. on sie nigdy nie zmieni. masz rodzenstwo?

Gość AGGI92
BARDZO BYM CHCIAłA SIE UWOLNIC I ROZSTAC Z NIM ALE NIE MOGE TO JEST BARDZO TRUDNE(PONIEWAZ GO KOCHAM) CO MAM ZROBIC ABY PRZESTAC GO KOCHAC ?

Gość qutebaby
nie przestaniesz, nie masz wplywu na wlasne uczucia, ale na emocje juz tak. te pozytywne zamien na negatywne. musisz w nim zobaczec wroga i z nim walczyc. pogadaj z kims bliskim, zaufanym, to pomoze, zobaczysz.

Gość AGGI92
MAM BRATA ON CIAGLE MI POWTRZA ZOSTAW GO! PRZEZ CHWILE TAK CHCE ZROBIC ALE GDY ON DO MNIE PRZYJDZIE TO MI SERCE MIEKNIE,A JAK NIE PRZYJDZIE TO JA SOBIE RóZNE MYSLI DOBIERAM DO GłOWY GDZIEW ON JEST CO ROBI?

Gość AGGI92
Z gracją i szykiem obciągam z połykiem :O

Gość AGGI92
JA NIEMAM NAWET Z KIM POROZMAWIAC BO ON MNIE ODSUNOł OD KAZDEJ KOLEżANKI(PRZYJACIóLKI) CALE DNIE SPEDZAłAM Z NIM 24H I DLATEGO TO TAKIE TRUDNE

Gość wyłącz capslocka

Gość AGGI92
KTOS SIE POSłUGUJE MOIM PSEUDONONIEM I SOBIE ROBI ZRTY Z TAKICH WAZNEJ SPRAWY

Gość AGGI92
martaaa85 chciałam sie dowiedziec z jakiej to piosenki pochodza te słowa co napisłas?

Gość Zielony długopis
Najpierw go zostaw trochę pocierpisz ale rozum ci wróci po pewnym czasie

Gość AGGI92
dzieki martaa85 widzisz obydwie jestesmyw podobnych sytułacjach trafiłysmy na skurw.....

Ciebie nie zdradzil, odejdz teraz, bedzie mniej bolec mnie te wyzwiska, to z eejstem kurwa, szmata, nie bolaly tak jak to ze zostalam zdradzona (fizyczni i emocjonalnie)

Gość AGGI92
a on cie zdradził wiesz napewno na 100%

Gość AGGI92
tez go kiedys przyłapałam jak sobie pisał na gg z jakas dziw\ewczyną

tak na 100% sam powiedzial, niby seks oralny ale dla mnie jest to bardzo intymny rodzaj seksu (zdradzil z dziewczyna o 6 lat mlodsza, on 23 ona 17) a wiesz co jest najgorsze? nie zdrada fizyczna:(( to ze on jej zaluje, ze teskni za nia, ze mu jej brakuje, a mi z drugiej strony kreci ze mnie kocha, ze sie waha miedzy mna a ja, powiedzialam mu dzis ze ulatwiam mu sprawe niech idzie do niej, ja go juz nie chce, pwoiedzial z enie umie zyc beze mnie, normalnie chore, paranoja jakas do mnie jeszcze nie dotarlo wszystko

Gość AGGI92
tez kiedys mówił ze chce żebym była jego żoną i ze chce miec dzidziusuia zemna a teraz juz niestety tak nie jest;( wiele sie przez niego wycierpiałam i poswieciłam mu najl;epsze lata mojego zycia

Gość AGGI92
no to naprawde masz okropna sytułacje;) to trzemu tak zrobił jeżeli twierzdi ze cie kocha?a na twoim miejscu to ja bym sobie pogadała z tą guwniarą?

Gość AGGI92
ja jakby mój chłopak mnie zdrzdił to bym mu nigdy w zyciu nie wybaczyła!

Gość AGGI92
a znasz ta dziewczyne?

znam to bardzo dobrze, cierpialam strasznie, a on sobie po prostu ranil jego slowa o milosci byly gowno warte, przepraszam za dosadnosc;) ja za duzo mu pozwolilam, keidy pierwszy raz pwoiedzial do mnie brzydko powinnam zerwac albo przynajmnije dluzej przetrzymac a u Was jak to jest? pozwalalas zeby cie krzywdzil?