Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*TUN-SIJ*

Do którego tygodnia, miesiaca można nie wiedzieć o ciąży???

Polecane posty

Pytanie jak w temacie.Tak się zastanawiam jak długo kobieta może nie wiedzieć że jest w ciaży, bo np. ma normalnie okres, żadnych innych objawów nie ma itd.

Gość Orangenlimoniade
Do 4 zdarza sie ze nie wiedza, ja sama tak mialam przy synu.Wiem ze wydaje sie nieprawdopodobne, ale moje cialo nie wysylalao zadnych sygnalow.Mialam normlny okre, o obfitosci jak zwykle.Dodam ze bylam juz matka dwojki dzieci wiec niby powinnam sie odrazu zorientowac:)

Gość Orangenlimoniade
Mialam na mysli 4 miesiac :)

Gość Orangenlimoniade
No tak, raczej rzadko:) A skad te pytanie, obawiasz sie ze jestes w ciazy?

Pytanie przyszło mi do głowy już bardzo dawno temu.Ot zwykła ciekawość. A teraz na dodatek okres mi sie spóźnia i mam lęki, ale poza tym nic dziwnego u siebie nie zauważyłam.I zaczęłam sie zastanawiać czy możliwścią jest żeby być w 15 miesiacu i nie wiedzieć.

Gość 19tkaaa
15v miesiącu?????????? chodziło Ci chyba o Tydzien

Gość Orangenlimoniade
Jesli mialas na mysli 5 miesiac to malo to prawdopodobne, zwlaszcza ze od 4,5 miesiaca czuc juz ruchy dziecka.A jesli ta miesiaczka dlugo sie spoznia , to zrob test.Ja przynajmniej tak bym zrobila.Lepsze to niz takie siedzenie , zamartwianie sie i ta niepewnosc:)

Hehe, przepraszam.Miał byc 15 tydzień;-) Poczekam jeszcze troszke, bo raczej teoretycznie nie mogłam wpaść.

Gość 19tkaaa
:D nie schizuj sie dziewczyno bo przez stres i wszystkie inne czynniki na serio mógł Ci sie okres przesunac

Mam nadzieje ze to tylko stres. Typowe dla siebie PMS już mam od tygodnia.Gryzę:-P, mam nabrzmiałe piersi, bolą mnie, coś chwilami pobolewa w brzuchu, wypryski.Ehh my kobiety to mamy czasem ciezko

A tak przy okazji jeszcze spytam.W jaki sposób można przyśpieszyć taki spóźniający sie okres?Znacie jakiś naturalny sposób?

hheheh ja znam babke ktora w wieku 27 lat niby nie wiedziala ze w ciazy jest, ale czy naprawde nie wiedziala, tego juz nikt nie wie, faktycznie dopiero w 7 miesiacu jej brzucho wyszlo, a nie nalezala do drobinek, wysoka kobieta, ale coz na glupote ludzka nikt nic nie zaradzi....

Coś wam opowiem.....mam koleżanke które od lat leczyła się bo miała okres 2 razy na pół roku.Dziwne,ale prawdopodobne.I któregoś dnia jej chłopak powiedział że chyba jest w ciąży bo troche przytyła,i wiecie co...poszła do ginekologa a on na to że jestb 22 tyg ciąży.Aż nie wiarygodne(że nic nie czuła?(Byłam w szoku.

Gość marychaaa
o rany 5 letnie dziecko. anomalie rozwojowe+wykorzystanie seksualne dziecka. jak z tym żyć

Gość marychaaa
z tego co wiem, co słyszałam i widziałam. to jesli w ciąże zachodzi dorosła kobieta, to chyba maksymalnie do 4 miesiąca może nie wiedzieć, choc chyba to się żadko zdarza, bo jednak kobieta powiedzmy około 30 zna dobrze swoje ciało. moja bratowa jest teraz w 6 miesiącu ciąży, jak była w 4 miesiącu, to już miała spory brzuszek. no ale myślę, że u 16 latki, to może byc dłużej niewiadomo, no ale to róxnie bywa.

Gość agusia_18
o ja!bylo kiedys(jakies 2-4 lata temu) glosno o wloszce ktora nie nalezala do kobiet szczuplych i byla w ciazy, oczywiscie sadzila ze rosnie brzuchol spowodu jedzenia, a o ciazy dowiedziala sie w dniu porodu, kiedy miala bole.sadzila ze to sprawa cos z przewodem pokarmowym.oczywiscie ciaze planowali i spadla im z nieba :) mysle ze kobiety robia test kiedy sie miesiaczka spoznia i jesli wyjdzie pozytywny to ida do gina/robia drugi

Gość tip top
jedym słowem mozna mieć okres, mały brzuch i być w 4 miesiącu!! o matko nic w zyciu nie jest pewne!! bede żyć już bez sexu, ale co to za zycie

Gość marychaaa
nie ma co popadać w przesadę, jednak w znaczniej większości przypadków, to kobieta wie, że jest w ciąży bardzo wcześnie