Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedługo kupie obraczki

Jakie obraczki sa najładniejsze - klasyczne czy wymyslne?

Polecane posty

Gość niedługo kupie obraczki

mi sie podobają proste klasyczne ze ściętymi krawędziami i takie tez kupiliśmy.... zupełnie nie podobają mi sie z jakimiś wzorkami , albo łączone z matowym złotem.... ale każdy ma inny gust

Gość nie wiesz co ci sie podoba
?

A czy ktoś ryzykowal połacznie pierscionka zareczynowego z białego złota i obrączke tytanową?

Gość klasyczne
klasyczne ze ściętymi krawędziami. Są proste, praktyczne (nie wrzynają się i można w razie czego poszerzyć) i do wszystkiego pasują - a to ważne, bo na całe życie przecież

Nam jubiler odradzał włoskie z wzorkami - nie ma na nie zbyt długiej gwarancji a starty wzorek jest nie do odnowienia.

Takie, jakie Tobie się najbardziej podobają :) Tobie i Twojemu Ukochanemu/Twojej Ukochanej!! :)

Witam:) Mój gust jest myślę zbieżny z gutem Basieńki. Wybraliśmy obrączki klasyczne, z zółtego złota, \"ścięte\", czyli fachowo- \"fazowane\". Oprócz walorów wizualnych mają walory np. w postaci możliwości zmiany rozmiaru bez obawy o zniszczenie obrączki, a to się przydaje ( moja w tygodniu przedślubnym została zmniejszona o rozmiar). Pozdrawiam

Gość tylko klasyczne

ja mam klasyczne i są bardzo piękne ;-) ale to i tak zalezy od gustu przyznam sie ze chcielismy kupic zołte złoto łączone z bialym ale osttecznie wybralismy klasyczne i nie żałujemy wyboru są po prostu piekne :)

Gość Muraszka
Kiedys miałas wesele w niedzielkę?Ja ma tradycyjne-z tzw czerwonego złota.Zółte wygląda jak ze straganów a białe wyglada jak srebro.

Myśmy zdecydowali się na łączone z żółtego i białego złota (pierscionek zareczynowy mam tez z łączonego, a teraz na jednym palcu nosze i pierscionek i obraczkę). mniej wiecej takie http://img528.imageshack.us/my.php?image=obraczki9em.jpg tylko, ze te białe złoto jest bardziej błyszczące niz matowe i oczywiscie ten pasek nie jest az tak szeroki ;) Polecam firmę W.Kruk dają młodym prezent ślubny ;P

Gość tylko klasyczne i z białego
złota. My mamy takie - cudne!!! :):):) 🌼