Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewela22

jak mu to powiedziec...??

Polecane posty

Gość ewela22

czesc.. mam taki nietypowy a moze typowy maly(?) problem.Wielu z was moze uznac ze to smieszne i na pewno nie obejdzie sie bez glupich komentarzy, ale niewazne.. Spotykam sie z facetem.. Do tej pory wszystko wydawalo mi sie ok..Chodzi o higiene.. Ale dzis odwiedzil mnie w pracy i zauwazylam, ze ma ...bardzo brudne uszy.. Banalne..?Mnie np.bardzo to przeszkadza i chyba nic w tym dziwnego..Od razu nabralam jakieos wstretu i znechecenia do dalszych spotkan. Jesli chodzi o cala reszte to naprawde wszystko jest super..Dba o siebie, jest czysty, kapie sie codzien:P Ale to mnie bardzo zrazilo i chcialabym jakos dyskretnie dac mu do zrozumienia o tym, ze te uszy kurna sa brudne!! grr... Glupia sytuacja, tym bardziej ze jest to poczatek naszej znajomosci i nie bardzo wiem jak mu to zasugerowac... Jakies pomysly??

Gość jakos dziwne
ze kapie sie codziennie a ma brudne uszy

Gość ewela22
no dziwne dziwne..nie zauwazylam tego wczesniej tylko dzis...

Gość Ingrid__
hm,gdyby to był twój facet,to najlepsza byłaby wspólna kąpiel wraz z myciem uszu :-D a że jeteście dpiero na etapie poznawania się,to nie wiem...może jednka spróbuj delikatnie mu to dać do zrozumeinia? ale bywa róznie,ja kilka lat temu poprosiłam kolesia,by nie palił przy mnie,i to była nasza ostatnia randka,potem udawał nawet ze mnie nie zna.

Gość ewela22
no wlasnie..zalezy mi na tej znajomosci.. nie wyobrazam sobie powiedziec mu tego..jakby delikatnie nie bylo to mowione to i tak pewnie sie obruszy..wiecie jacy sa faceci.. Boze, a to jest naprawde baaardzo niesmaczne :/

dobrze cie rozumiem:) ale nie doradze Ci bo nie wiem :/ kuknij mu w uszy za jakis czas jak znowu bedzie mial brudne to go zostaw ;)

Gość jesli cos do..
niego powiesz,a on nie usłyszy..to wtedy niby żartobliwie powiedz - "kiedy ostatnio myłeś uszy" albo "że uszy się myje wodą a nie zalewajką (czy inną zupką) " :) sprawdzony chwyt;)

Gość lepiej tego nie mów
to zbyt ryzykowne...NAjlepiej idz z nim na miasto i powiedz takie hasło:Ale ta kobieta ma brudne uszy ......Nawet jesli nie ma to moze zacznie zwracac uwage na swoje czy sa czyste?

Gość lepiej tego nie mów
dodaj ,ze ludzie sie dzis niedokładnie myją..

Gość sfiksowana h
a ja powiem ze sprawa jest przegrana-z moim bylym byliosmy razem 6 lat i tez sie nie domywal. Na poczatku robilam aluzje. nic nie daly. Gdy nasza znajomosc byla juz na bardziej zaawansowanym etapie-mowilam wprost: kochanie znowu zapomniales uszek wyczyscic, przeciez wiesz jak jak lubie jak jestes czysciutki i pachnacy itd. Jego reakcja byla taka ze szedl sie myc, 2 dni byl czysty jakos a na 3 dzien to samo. Jak grochem o sciane. W koncu go zostawilam dla innego! :D

Gość ihaha
niedobrze, niedobrze:P

Gość tygrysica20
ja mysle ze jak ty sie wykapiesza on bedzie na ciebieczekal w pokoju to wez sobie patyczki do czyszczenia uszu i czysc sobie i spyatj czy moz ejemu przeczyscic jezeli chce? mysle ze zadziala tyklo wez sobie chusteczke ze odłozyc ten brud gdzies;)

Gość kurna to chore jst
zeby sie tzreaba bylo do takis sposobow uciekac !! ostatnia rada mi sie podoba - tylkonie czysc mu Ty, jedynie podaj mu moze ten patyczek ... ja piernicze ale mialam to samo - nie moge byc z tym facetem tak mnie to zrazilo :(