Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale ze mnie maruda

Pierścionek zaręczynowy- RATUNKU!

Polecane posty

Gość ale ze mnie maruda

Otoz moj mezczyzna, ktory wie ze mi sien ie da dogodzic i nigdy nic mi nie pasuje, zabral mnei wczoraj do jubilera zebym sobie wybrala pierscionek zareczynowy. Trocha zaniemowilam no ale poszlismy do Apart i tam spodobal mi sie model 367, on ma szerokosc 2mm...no i kurcze ladny jest alen ie wiem czy nei za cienki? I nie kupilismy przez moje marudzenie ;( Myslicie ze szerokosc 2 mm czy 3 mm bedzie lepsza? Jakie Wy macie? No i brylancik, chyba 0,12 albo 0,14 ct :o ten ie wiem ktory :(

Gość ale ze mnie maruda
przepraszam za literowki

Gość lolo -------
no marudzisz, wcale nie jest cienki

Gość ale masz problem
ciesz się,że chce się zaręczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mój nie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ale ze mnie maruda
ale to nei o to chodzi!! ja mam sobie wybrac jaki tylko chce...tylko nei wiem jaki bedzie ladniejszy 3 mm czy 2 mm, bo ten model jest w tych dwoch szerokosciach...a model bardzo mi sie podoba :)

ja mam dokładnie taki pierscionek :) szerokość dokładnie 2 mm, i brylancik 0,10ct pierścionek na palcu wyglada bardzo skromnie, jednak ja preferuję taką bizuterię i mnie sie podoba - sama również wybierałam ten pierścionek bo mamy z narzeczonym bardzo odmienne gusta w kwestii biżuterii :)

Gość lolo -------
o bossssszzzzzzzzz

Gość mmmmnnmm
hehehhe ja tez jestem maruda i moj facet o tym wie i boi sie sam wybrac pierscionek :P I zareczyny sie przedluzaja i przedluzaja :) A ja nie odpuszcze :P

Gość nadszyszkownik
a co to za pancernik taki 3-milimetrowy ? bierz ten 2 mm , jest w sam raz !

Gość ale ze mnie maruda
brida, a my jak sie okazalo mamy podobne, bo jemu tez sie on podobal :) tylko nie wiem czy nie kupic 3 mm i troszeczke wiekszy brylancik..:o

Gość rada......
aler ze mnie maruda-dziwie się twojemu chłopowi-ze chce pojąć taką babe wiecznie nie zdecydowaną i nie zadowoloną.wasz związek długo nie potrwa-i to przez ciebie!!!zastanów się nad tym

Gość ale ze mnie maruda
tak zrobilam, mam raczej dlugie palce - ten 2 mm wygladal bardzo delikatnie, ten 3 mm bno bardziej byl widoczny...ale mam dylemat, no i ten na 3 mm jest drozszy, a glupio mi go naciagac :o tylko on mi kazal wybierac a dene zalanial :o mimo tego mi glupio

Gość ale ze mnie maruda
nasz zwiazek jest bardzi szczeliwy i uwierz mi ze trwaly! a moje mnarudzenie- oj kazda kobieta ma chyba czasem z podjeciem decyzji! nie jestem potworem :P

Gość ale ze mnie maruda
cene zaslani8al tam mialo byc :)

Gość Ale masz problem
2mm czy 3 mm najlepiej zrob ankiete na miescie :P

Żaden dylemat :) Weź ten delikatniejszy :) Dłoń kobieca pięknie wygląda tylko wtedy, kiedy biżuteria stanowi dlań ozdobę a nie odwrotnie :) Czy zależy Ci na \"pokazaniu się\" i wyeksponowaniu kamyka czy też na symbolicznym dowodzie miłości Twojego narzeczonego, który ma Ciebie zdobić?

Gość ale ze mnie maruda
Nie chodzi o eksponowanie kamyka, tylko nie chce zeby moja dlon sie wydawala wielka przy takim cienkim pioerscionku bo mam szczuple dlonie i dlugie paluchy ;)

Gość rada......
SAMA nie wiesz czego chcesz-babo głupia,dobrze ktoś powiedział zrób ankiete w mieście :) :)

Gość ale ze mnie maruda
http://www.apart.pl/ to model 367, pierwszy jak wejdziecie w Brylanty-> Pierścionki, z bialego zlota

Gość ale ze mnie maruda
tylko nie glupia! :P oba mi sie podobaja, a to nie jest zakup na jeden sezon wiec chce sie poradzic, to az taka zbrodnia?

Gość Wymiary
to kwestia gustu. moja obrączka ma 5 mm i celowo takie chcieliśmy

Gość rada......
zle podałas strone

Gość ale ze mnie maruda
dobrze podalam :o ale tu chodzi o pierscionek :) obraczka na pewno bedzie szersza

Honoracie wystarczyła nakrętka z czołgowej śruby ;) A tak serio, to czy jest jakas zasadnicza i bardzo widoczna różnica? Cieńszy będzie delikatniejszy, grubszy - masywniejszy. I tyle :) Pomyśl, jaką biżuterie lubisz nosić i pamiętaj, że przy dość grubych pierścionkach nie można nosić ich zbyt wielu :)

Gość ale ze mnie maruda
nosze zawsze tylko jeden na rece :) hmm moze tak krakowskim targiem zdecyduje sie na 2,5 mm :D ??

Gość Ale masz problem
:O

Gość ale ze mnie maruda
ojej jakie zniesmaczenie, widze ze nikt tu nie mial problemu z podjeciem decyzji ! :P troche humoru nei zaszkodzi w tym szarym swiecie ;) ireth oronar dziekuję za pomoc, chyab jeszcze raz sie tam przejde i zmierze wszystko co maja ;) chyba juz mnie tam nie lubia ;)