Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Otoz mam

Pytanie dotyczace grzywki

Polecane posty

Gość Otoz mam

krecone wlosy i po umyciu ich grzywka zaczyna mi sie zwijac a mam ja na ukos.Probowalam ja na mokro przypiac do reszty wlosow i pozniej puszczac-w sumie roznica jakas jest bo wtedy az tak sie nie kreca.Wiem ze najlepszy sposob na sprostowanie ich jest prostownica ale tez nie mam pieniedzy aby sobie taka prostownice kupic.Czy mozna jakos poradzic sobie bez niej???Prosze Pomozcie

Gość Jest duzo sposobow
Moim zdaniem prostowinica jest najlepsza i najtansza kosztuje ok20/30zł., ale inny rodzaj prostowania to mozesz sobie wziac duza okraglą szczotke i przyłożyć do grzywki i zalaczyc suszarke i trzymac ja dosyc blisko szczotki i przeciagnąć w dół to też troche prostuje:) Lub mozesz sobie kupic fluid portujacy i nalozyc na wilogotna grzywke i wysuszyc:)

Gość Otoz mam
Kurcze tak sie sklada ze nie mam takiej szczotki, kiedys moze tak ale pozniej ze szczotek zrezygnowalam bo za bardzo puszyly mi sie wlosy.Mam jedynie lokowke :( Jedynie tylko sie nadaje aby podkrecic koncowki

Gość Jest duzo sposobów
A masz normalna szczotkę? Myśle że na takiej też sie uda:)

jak chcesz cos wyprostowac to wez na grzebien wody i wczesz tę wode w grzywke jak chciałaś a nastepnie wez suszarke i susz grzywke ,zawsze mi sie sprawdza

Gość honeyyyee
po ymuciu naloz jakis srodek prostujacy wlosy(np sunsilk) schyl lekko glowe do dolu czesz grzywke na prosto grzebieniem i susz z tym czasie.takie energiczne dzialanie:)mam podobny problem przewaznie prostuje grzywe protownica ale czasami stousuje inna metode.wlasnie ta

Gość otoz mam
fod>>caly czas robie podobnie jak napisalas z tym ze wtedy spinam ja z reszta wlosow i tak do jej wyschniecia mam przypieta.Musze powiedziec ze to pomaga :) Wkurza mnie tylko to ze jak jest taka margotna pogoda, nie musza byc koniecznie opady deszczu itp.wtedy grzywka zaczyna mi sie krecic-wkurza mnie to i to bardzo