Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Friend

kto nie lubi Mołkowej niech się wpisze

Polecane posty

Gość zaraz tam wiadro pomyj
wagon pomyj :P ta baba jest po prostu antypatyczna :P

Gość ja nie lubie
sporo babek ma pozycję urodę i kasę, a "pomyj" na nie nie wylewamy.... to chyba o czymś świadczy.... ta baba po prostu odpycha!

Gość ja nie lubie
ps na prezenterke TV powinno się "miło" patrzeć.... powinna być ujmująca, bo codzienni ogląda ją setki ludzi.... taki zawód.... jak ktoś jest wkurzający .... to nie powinien pracowć w TV takie moje zdanie.... i jak widać nie tylko moje.... a Mołkowa tylko cyniczny, sztuczny usmiech i jeszcze zawsze coś uszczypliwego wtrąci..... wywyższa się w swoich wypowiedziach.... czuć, że uważa się za nie wiadomo co.... to ludzie wyczuwają i ich to drażni!

Gość nie tłumacz się
ja też jej nie lubię i jej ironicznego uśmiechu :P

Gość ja nie lubie
bo od razu ktoś wyciąga tzw "Polką mentalność"... skoro sami się tak ochoczo do niej przyznajemy to, nic dziwnego, że obcokrajowcy mają o nas takie kiepskie zdanie.... co innego głupia zazdrość, a co innego krytyka osoby jakby nie było publicznej!

Gość to co tu wypisujecie
to czystej wody dyrdymały i typowa polska mentalność,jak już zresztą zauważył ktoś wyżej,bo wasze tłumaczenia...nie lubie jej bo jest taka i taka są żałosne.Żeby kogoś lubić lub nie trzeba go najpierw poznać,a wy nie znając dziewczyny,nie wiadomo dlaczego wieszacie na niej psy.A myślicie ,że was wszyscy lubią?

Gość ja nie lubie
ale ja w TV nie pracuję.... nie muszę więc mieć "miłej aparycji".... chyba każdy wie, że nie mówimy tu o "lubieniu" tak jak lubi się znajomego.... my nie lubimy jej OGLĄDAĆ.... nie lubimy jej usmiechu, sposobu poruszania się, nie podobają się nam jej wypowiedzi.... co mamy mówić, że jest suuuuuuuuper? jak to nie prawda? bo co, przykro jej się zrobi? sama zdcydowała się być osobą publiczną, więc musi się liczyć z krytyką! i nie ma tu do nic do rzecz jakaś zazdrość.... zazdrościć to jej może olejniczjkowa korzystnego kontraktu, albo jakaś inna prezenterka czy dziennikarka.... i jakby tak było, to można by to było przyrównać, do tej polskiej mentalności.... ale nie krytykę widza!

Gość Liiliia
Przesadzacie..Molkowa to fajna babka, mam mila aparycje, pasuje do telewizji.Zazwyczaj jest tak ze te atrakcyjne prezenterki,gwiazdy sa nie lubine z powodu jakis wymyslanych pierdol. Nie dopuszczacie do siebie mysli z e to ZAZDROSC OT CO;-)

Gość ja nie lubie
ja tylko jej nie lubie.... nikt inny mi w TV nie przeszkadza....

Gość kroooszna
ona jest sztuczna w tym co robi, ale miejmy nadzieje, ze wyrobi się z biegiem czasu jak \"gówno w betoniarce\" i będzie mozna na nią patrzec tak, jak miło patrzy się na córkę Krystyny Loski.

Gość JA TEż.....
jej nie lubię, jej twarzy, głosu, fryzury i sposobu bycia. Irytująca osoba :o

Gość blee tez jej nie lubie
nie rozumiem czemu ja tak na sile lansuja, pelno jej wszedzie, jak kiedys agatki mlynarskiej:(((

Gość tyz jej nie cierpie

Gość fvvf dla mnie
nie znosze!!!!!!!!! tak samo jak kingi rusin!!!!!!!

Gość Ja pikole
nadeta jak balon!Jej szoł!

Gość niunio
Dla mnie ohyda !!! Zarozumiały , sztuszny i pewny siebie babsztyl już mieli ją wywalic z tvn, pisaly o tym brukowce i jakoś sie wiedzma ostała