Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naSza

na wszystko przychodzi moda potem mija

Polecane posty

Gość naSza

były modne u mnie w podstawowce spodnie dresowe z lampasami to wszyscy takie nosili:) potem byla moda na oryginalne plecaki i wszyscy takie mieli potem była moda na psy amstafy i kazdy gowniarz chodzi z takim psem Potem byla moda na kolor blond i wszystkie lalunie tak sie farbowaly Tipsy-wszystkie puste mialy tipsy teraz yorki a co bedzie nastepne? na co jeszczce pamietacie mode?

Gość hakuna bon ton
głupi jesteście, na mnie moda nigdy nie przeminie 🖐️

Gość naSza
a u mnie jesczce tworzyły sie takie grupy bo wtedy modne było kelly family i backstreet boys:) jedni nalezeli do jednych drudzy do drugich ale były jaja

spodnie 3/4 - czas podstawówki.... ja się wstrzeliłam czyniąc wykopaliska w maminej szafie - czyli portki takie, ale z czasów jej młodości... no a teraz znów modę na takie mamy..... ;)

Gość naSza
aha a pamietacie kolorowe karteczki z notesików :) ja zbierałam

Gość Pamiętam
jak chodziłam do podstawówki dziewczyny nosiły czarne getry - teraz przyszła moda na getry do spódnic koronkowe bądź kolorowe - tzn. nie wiem jak w Polsce ale na zachodzie teraz to jest modne! W Polsce nie spotkałam się z tym - a sama troche dziwnie się czuję jak w tym wyjde bo dziewczyny ślepia przyklejają na mnie:|

Gość niebieskoookaa22
te "getry"- rzeczywiście w pl, nie chodzi się tak po ulicach... wstydza się czy co?:P ale w sklepach i na wystawach są jak najbardziej:)

Gość naSza
ja bym sie tak nie ubrała nie ide razem z moda nosze to w czym fajnie wygladam i fajnie sie czuje a ze wyszło to z mody pare sezonów temu co mi tam

Gość Pamiętam
No ja troszeczkę wstydzę się - fakt czego? Noszę to co lubię:)

A pamiętacie trwałą typu mokra Włoszka? Albo poduszki na ramionach do przezroczystych bluzek i swetrów?

Gość naSza
no te poduszki:) ja pamietam mode na glany ale to juz w LO i na porosciagane swetry:)

Gość Pamiętam
Ja to chyba aż taka stara nie jestem - bo nie pamietam :P żartuję:) Ja to pamiętam spodnie Malwiny, za granice jeździło sie po nie. A czeszki? :)

Gość Pamiętam
Ja mam akryle - :P Ale tylko dlatego, że postanowiłam walczyć z nałogiem - obgryzania paznokcie - tydzień już minął:D

czeszki :D ostatnio u siebie na bazarku w sklepiku z butami widziałam i się nawet zastanawiałam czy nie nabyć - na wyjazd byłyby jak znalazł.... a przeca to prawie jak balerinki wygląda..... hm... może jeszcze kupię ;)

Pamiętam -> tez kiedys mialam...ale teraz juz nie musze bo odpowiednio zadbalam o swoje pazurki... kobiety powinny dbac o swoje dlonie i paznokcie.. a wracajac do mody...to torebki z cekinami..juz sa niemodne

Gość teraz na jesień i zimę
wrca moda z końca lat 90-tych tj. SKÓRZANA i SKÓROPODOBNA ODZIEŻ . np na skorzane spodnie!

a mi dziś dyr zwrócił uwagę, ze sie nie tak ubrałam, jak należy ale o sssso mu chodzi? że brązowe sztruksy i t-shirt w marynarskie paski? a ja wiedziałam, że dzisiaj kontrola z Urzędu Woj. i ja akurat będę miała zastępstwo na sekretariacie?

Gość do pamietam
a te aklryle to masz krótkie czy długie? pytam bo mam ten sam problem i od roku się zastanawiam, ale nie chcę takich jak ma doda czy mandaryna :-)

Gość też sobie zjedz
Pamiętam, że kiedy chodziłam do podstawówki zapanowała moda na czarne dzwony. wszystkie dziewczyny je nosiły, a te które tego nie miały zazdrościły koleżankom.

Gość a ja pamitam
mode na zwykle trampki, ktorych nigdzie nie mozna bylo znalezc, conwersy czy jakos tak:)

akryle, żele czy co tam chcesz, ich długość wybierasz sama. Mogą być mega długie albo tez krótkie. A do -nasza- sama jesteś pusta skoro uważasz że osoby z przedłużonymi paznokciami są puste. Ja mam żele, moja pani prof na uniwerku ma akryle. Ona też jest pusta?

a pamietacie piramidy? czy za mlodzi jestescie? i napis na scianie: Oznaka bidy sa piramidy :D

Gość a co to są piramidy
? bo już kolejny raz słyszę... spodnie jakieś? :/

Gość Karolcia new
Czesc dziewczyny:) zapewne kazda z Was lubi blyskotki na swoim ciele:) Proponuje zajrzyjcie na stronke;) www.karolcia.blogownik.pl Jesli macie jakies pytanka piszcie gg:4374016 :) pozdrawiam Karolina

Gość pieczarrra
spodnie dzwony,żarówiaste bluzeczki...

Gość Stasiek co lubi anal
najbardziej wkoorwiała mnie moda na chodaki/trepy takie jak mają lekarze :o teraz nik by w tym nie wyszedł nawet po ziemniaki do piwnicy :D

Gość pytam was kochane
ja pamietam lambadowki, chyba kazda miala.. pozniej dzwony np wykonczone na dole koronka, bluzki z zabotem, spodniczki z pisem np ze wzorem szkockiej kraty, chodaczki obowiazkowo.. byla moda n traperki tez.. np zamszowe,