Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaa______

Szukam sponsora !!!

Polecane posty

Gość Zielony długopis
Widzę że szukasz ostatniej deski ratunku Zgłoś się do alfonsa.

Gość onaaaaaaaa______
straszny cham ---> hahahaha tak bo ja w rzeczywistosci jestem Wojtek i szukam sponsorki :D:D:D ktora mnie rozdziewiczy :P:P:P

Gość taka jedna jakich wiele
kochana.....facet nie bedzie płacił za przytulanie...kazdy powtarzam kazdy chce sexu i tyle... racja ze idziesz w swoja strone ale moze Cie ktos kiedys gdzies zobaczyc ...idąc z nim ulicą napotkasz kolezanke itp. to jest ryzykowne...poza tym jak sama pisałas jestes młoda i mieszkasz z rodzicami wiec takie wyjscia bedą przez nich napewno zauwazalne...co innego jak np pracujesz masz 25 czy iles tam lat czesto wychodzisz gdzies wtedy to juz da sie jakos ukryc ale ...nie wiem ile masz lat czy sie jeszcze uczysz w szkole ale to bedzie ciezko nawet sama pisałas ze nie wiesz jak wytłumaczyc jakies nowe ciuchy:) ja nie rozumiem chcesz sponsora ale w zamian za co??????????za swoją obecność??????za gdzies tam z nim pójdziesz??? wybacz ale kazdy facet moze takie cos miec za darmo!!!!!!!!!!:)nie musi płacic zeby umówic sie na kawe do kina czy na kolacje ...to nie ma sensu:)

Gość onaaaaaaaa______
taka jedna jakich wielu --> ale ja wcale z nim nie chce chodzic po miescie...a zreszta moje kolezanki dobrze wiedza ze ja mam starszych kolegow - podkreslam tylko kolegow i dla nich to wcale nie byloby nawet dziwne gdybym ja z takim szla po miescie. ale fakt, jestem dosyc mloda, nie pracuje , narazie mieszkam z rodzicami i ciezko byloby ukryc fakt nowych ciuchow, nowych rzeczy itp.

coz ponoć czasem są sponsorzy.ze chcą tylko rozmowy,przyjazni wyjscia do kina e.t.c..ale coz takie okazy chyba rzadko sie zdarzają... przeciez facetom w wiekszoaci tylko o jedno chodzi...:O a jak dziewczyna,mloda ladna i niewinna to wiadomo....... taka jest moja opinia... uwazaj na siebie przede wszystkim by nie zrobic czegs przeciwko swemu sumieniu...

jak facet zobaczy ze nie znasz zycia( bo jestes baaaardzo młodziutka , chyba jeszcze dziecko) to bedzie bajerował ze chce bys go zrozumiała, bys go pocieszyła, bo on chce tylko pogadac pospotykac sie z Tobą bo jestes taka sliczna mądra i inteligentna...itd.....ale jak nie oddasz sie mu to bedzie papa takie jest zycie i nie łudz sie ze zapłaci za to ze tylko z nim pogadasz przy winie i zjesz kolacyjke:)

Gość onaaaaaaaa______
straszny cham --> ja sie cenie :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość onaaaaaaaa______
taka jedna jakich wiele --> dziecko juz dawno ze mnie nie jest ;) ale zawsze mysle sobie ze jak facet bedzie chcial seksu mozna odejsc, pozegnac sie.

starszy chamie---- miałam na mysli faceta który nie chce sponsorowac tylko najnormalniej w swiecie sie umówic na randke:) a jak chce dac kase do chce za to d.... i nikt mi nie powie ze bedzie płacił za to ze ona gdzies z nim tylko wyjdzie:) ona--- no jak nie chcesz z nim wychodzic nigdzie to ja sie pytam co Wy bedziecie robic jak ty dziewictwa nie chcesz stracic????? pieszczotki przez 2 lata??? facet nie wytrzyma i jeszzce Ci cos zrobi

Gość sponsorowana przez niego
nasze relacje oparte są na przyjaźni. nic więcej. wychodzimy razem do restauracji, kina, na spacery. on jest żonaty, ale szuka kogoś, z kim mógłby się trochę rozerwać, porozmawiać. mi jest tak dobrze, jemu też. ale radzę się zastanowić, nie zawsze każdy ma czyste intencje

Gość onaaaaaaaa______
nie wyjsc, jak mowilas pieszczoty niektorym tez wystarczaja.

chamie, może dla Ciebie jest to zabawne ale istnieją takie relacje nikt nie musi się z tym zgadzać można się pośmiać :D

Gość taka mądrala
dobra, ceń się onaaaaaaa...jak trafisz na psychopatę, brutalnego chama albo kilku to odechce Ci się sponsorów żesz w mordę, jak ja mialam 23lata to robilam 2 kierunki studiow i pracowalam dorzucajac sie do zakupow domowych i placąc za studia co prawda nie wyrobilma kondycyjnie, ale żaden koleś mnie nei macal po cyckach i nie sugerowal co to ja mu zawdzięczam:o

buziak w policzek, złapanie za rękę i tyle tak to u mnie wygląda

Gość onaaaaaaaa______
taka madrala --> swiat sie zmienia :D:D:D ludzie tez :D

Gość onaaaaaaaa______
sponsorana przez niego --> i za to daje ci kase ?

Gość onaaaaaaaa______
straszny cham --> a czego oni sie tam maja obawiac. kupia gumke porzadna a dobra i jazda :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość onaaaaaaaa______
w koncu stac ich :PP

nie daje kasy. nie rzuca banknotów na nocny stolik, za dużo filmów się naoglądałaś ;) płaci za mnie w restauracjach, opłaca mieszkanie, czasem prezent. stać go na to. a przy okazji czasem zadzowni, częściej umawia się na kolację, żeby pogadać, w miłym towarzystwie spędzić wieczór

Gość onaaaaaaaa______
no ale mi nie musi oplacac mieszkania, bo narazie mieszkam z rodzicami. a co na to twoja rodzina ze kto ci placi za mieszkanie ?

chamie, no widzisz mogłeś dorobić sobie :P

Gość onaaaaaaaa______
straszny cham --> dzis bylby milionerem :D:D:D:D:D a teraz juz musztarda po obiedzie :P

mam też pracę, tylko że wszystkie pieniądze przeznaczam na swoje zachcianki reszta myśli, że po prostu jakoś sobie radzę

Gość taka mądrala
aaa tam dziewczyny macie rację - bierzcie ile wlezie, jak chcą płacić do tego idioty, co zalozyl ten prowokacyjny wątek: co zsluchac u GosiRealistki?

czy daje kasę do reki czy płaci za mieszkanie? To różni się tylko formą - tresć ta sama. Sponsoring to nic innego jak forma prostytucji tylko ładniej nazwana.

Gość onaaaaaaaa______
ja bym na mieszkanie sie nie zgodzila, a jak ktoregos dnia zmieni utrzymanke to ty na bruk ? :D straszny cham --> lepiej bardziej subtelniej niz nazywac rzeczy po imieniu bo to moze byc brutalne , ja tez nazywac bede takiego sponsora drugim tata :D

chamie, wiem o tym zdaję sobie sprawę ale właśnie to, że robi to subtelniej zabija we mnie jakieś tam poczucie "sprzedawania" siebie. tyle. inni potępią, inni pozazdroszczą. tym się różnię od prostytutek, że nie uprawiam z nim seksu. mam to gdzieś, co inni o mnie pomyślą. poza tym i tak nikt nie wie. ;)

Gość onaaaaaaaa______
kurna to ja zalozylam i nie znam zadnej Gosi. Kto to ? :P Tez szuka sponsora ?? za duzo nas !!!

sponsorowana---zmien nicka to nie jest sponsoring...wy sie przyjaznicie czy cos tam...on płaci za Ciebie w knajpce ...wiesz to normalne ze jak facet zaprasza to płaci i to nie ma nic wspólnego ze sponsoringiem:) ona---pieszczotki to moga wystarczyc Twojemu koledze jakiemus tam ale nie dorosłemu facetowi koło 30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!obódz sie dziewczyno ze facet zapłaci to bedzie chciał sexu ...moze poczekac bos dziewica ale bedzie tego chciał bo zapłacił ...nie zapłaci tylko za to ze go pocałujesz czy dasz sie pomacac tu i tam!!!!!!po co Ty szukasz sponsora lepiej poszukaj chłopaka...ale tobie chyba sie zachciało modnych markowych ciuchów ale sorki jak to chcesz to płacisz tyłkiem a nie przytulaniem:)

mam odłożone pieniądze na koncie. jak pisalam już, pracuję. ale póki co dużych wydatków nie mam. wiem, że wiecznie taka sytuacja nie potrwa. potrafię sobie poradzić.