Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhf

zdarzyło się wam dostać normalnego okresu pod koniec opakowania w wiecej niż 5 m

Polecane posty

Gość gfhf

miesiącu brania tabletek?

Gość tak......
powtórzyło to się w następnym cyklu i lekarz zmieniła mi tabletki (cilest na stediril , teraz jestem na yasmine bo stediril zniknął z aptek)

Gość gfhf
mi tez się właśnie zdarzyło i zastanawiam się czy to nzaczy ze tabletki nie działały?

Gość tak......
Mnie wtedy lekarz uspokoiła, że działały. Fakt, nie byłam w ciąży, ale kiedy "okres" wystapił nietypowo mój mąż wyjechał na 2 tyg., więc nie miałam możliwości sprawdzić.;) Najlepiej zapytaj się lekarza...niestety to chyba jest tak, że co lekarz to opinia :(

Gość gfhf
ja miałam w zasadzie tak że dostałam pierwszego dnia przerwy. tyle ze brałam przez kilka dni tabletki(nie antybiotyk) na nieżyt żoładka(brałam je zawsze kilka godzin po wzięciu pigułki). nie pisało na opakowaniu że obnizaja skutecznośc a ja dla pewności kochałam się kilka dni po tym kiedy skonczyłam je brać. z tym ze ten wczesny okres mnie zaniepokoił....chyba nie jestem w ciąży bo jest obfity, zywo czerwony(czyli nie z progest. jak plamienie podczas ciązy) i trwa juz piąty dzień.... ale zastanawiam się czy to wina tych leków na niezyt czy może mam za słąbe pigułki.