Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nochalica

Czy jakaś wypowiedz z kafeterii pomogła Wam w Zyciu??

Polecane posty

Gość Nochalica

Nie które topiki są naprawde mądre i pomocne... ale czy znajdujecie tu coś dla siebie, coś co możecie wprowadzić do swojego życia tak aby było lepsze??

Pewnioe że tak jestem na topiku bratnich dusz w w ieku ok 40 i sa tam bardzo mile dziewczyny z ktorymi lubie rozmawiać Mialam trudne w zyciu chwile i to mi pomaga jak ludzie śa zyczliwi słuza dobrym słowem napiszą smieszne kawały etc

Gość Łokomaroko
właśnie zauważyłam ze jest tu pełno fajnych i chętnych do pomocy ludzi:) Czasami głupio o czymś gadać patrząc komuś w oczy...a tu jest zupełnie inaczej:)

no ba, ostatnio sie dowiedzialem, ze musze uwazac z kobietami, bo moga mi dac kopa za to, ze nie zrobilem JEJ herbaty. to wbrew pozorom bardzo istotna informacja. to co mnie wydaje sie trywialne i plytkie, okazuje sie, ze dla innych moze byc glebokie i rzutowac na wzajemne relacje ja-ona. na przyszlosc musze pamietac, zeby zrobic do termosu herbaty na caly tydzien.

Gość Chińska porcelana
mi pomaga..

lesne , nie Ty nie zrobiłes , i nie o tę herbate tylko chodziło.Trywializuj sobie do woli.:P

Gość czy ktoś pomoze
nie dostac pierdolca samemu dziś wieczorem? co robić?? macie jakieś sposoby? :)

Bardzo sobie cenie porady dotyczące wyglądu, zabiegów pielęgnacyjnych, wiele z nich wcieliłam w życie. Co do poważnych problemów życiowych.....staram sie nie rozważać ich na forum, bo przyznam szczerze...nie lubię być poddawana ocenie. ;)

Gość czy ktoś pomoze
czy ktos podpowie jak nie dostać?:)

Gość tymczasowy nikt
Upij sie:)

Gość czy ktoś pomoze
upiłabym się, ale nigdy tego nie robiłam a samej to jakoś tak... no nie wiem....a zresztą po co? na codzień oglądam takich co piją i jakos mnie nie ciągnie :o czy ktoś jeszcze? :)

Gość dziurawiec najlepszy
Czy ktoś pomorze-----Może pooglądaj jaies filmy...albo porób porządki w domu... Ja dzisiejszy wieczor spędzam robiąć sobie w łazience domowa farmę piękności:) Polecam...fajna regeneracja sił na nadchodzący tydzień;)

lesne , nie jestem zadne Twoje słońce - to raz. wszystko juz Mu powiedziałam-to dwa. po trzecie -właśnie robi mi herbatę. A Tobie kto zrobi?

Gość czy ktoś pomoze
dziurawiec najlepszy >>>> dobrze radzisz, ale ja wlasnie siedzę z wałkami na głowach (ciiiiiiiiiiiiii) ...do ludzi mnie ciągnie 😭

arava - a czy ja gdzies napisalem, ze jestes moim sloncem? moze czyims jestes, skad wiesz, ze nie? :) ja wlasnie sam sobie zrobilem herbate, a na dodatek za troche sam pojde zrobic sobie zakupy, ajeszcze pozniej sam zrobie sobie jesc...;)

Gość cytuję....
"arava - ale powiedz to jemu slonce, a nie mnie" :P:P:P:P:P:P:P:P

Gość czy ktoś pomoze
na glowie na glowie....coś nie kontaktuję :( ...siedze na głowie juz nic mi nie idzie, nic 😭.....mialam potrzebę polazić po sklepach to sobie wmawialam, ze szkoda czasu a teeraz nic mi nie idzie a ja mam tyle roboty 😭 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:(

Gość dziurawiec najlepszy
wiec może jak zrobisz sobie już fryzurkę;) to zadzwoń do kogoś ( o kim myslisz, ze nie ma jeszcze planów na wieczór) i wyjdzcie gdzieś razem:) Lub urządz imprezkę w domu i zaproś znjomych:)

Gość czy ktoś pomoze
mieszkam z rodziną a znajomi mają sowje rodziny 😭 jeszcze bym się poupiększała, ale juz nie mam czym... ocipieję, jak nie wyjdę z domu :o ps.przepraszam za slownictwo :(...i ja zawsze umialam sobie czas zapelnic a teraz....tak... zaraz wychodzę