Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

helekna

młode kobietki

Polecane posty

magija u mnie byloby ciezko jak juz pisalam caly dom na glowie mam, na mamy pomoc nie mam co liczyc, ona zlamala sobie noge, teraz chodzi o kuli, tesciowa ma swoje zycie, zreszta opiekuje sie juz 1 wnuczka, niedawno opiekowala sie jeszcze dodatkowym dzieckiem ciezko u mnie z tym byloby, czekam az mama troche sie lepiej poczuje, b chetnie zaopiekowala by sie malym w weekend, ale nie w tym roku juz

hmmm szkoda ze dopiero w przyszluym ale cale zycie przed nami:D a moja mama nie ma wnukow ejszcze natomiast tesciowa ma juz 4 ale ona chyba zejdzie na zawal jesli zajde w ciaze i jeszcze bez slubu:D

magija heh :) moja tesciowa ma same wnuczki, to jej pierwszy wnuk od jedynego syna zreszta :) do dzis slysze jak mowi do Olka moj synus :(

moja ma 3 wnukow i teraz urodzi sie wnuczka. ale ja mam lipe bo ona jest zaborcza zabralam najwieksza milosc jego zycia jej jedynego syna. nienawidzi mnie za to

magija takie sa najgorsze moj maz to tez jedyny jej syn, ciagle mam naloty na moj dom, czuje ze sprawdza co i jak u nas :) ostatnio moj M odkurzal pokoj na pietrze i tesciowa przyszla akurtai i wielkie oczy na mnie ze M odkurza , bo jej maz (a moj tesc) nigdy w domu nic nie robil (chodzi o prace domowe) :(, kiedys dostalam \"nagane\" ze M kapie malego bo tesc tez nigdy nie kapal i nie przewijal.... dobrze ze jednym uchem slucham a drugim .... :-D

a wiesz co ja mialam ostatnio to samo. ale ona to wydumala z tego ze Ł przez telefon powiedzial jej że sprzatamy. i ona potem jak nie zaczela napi... kolezance swojej na mnie to az mi uszy uschly jak sie dowiedzialam. ale nasmieszniejsze jest to ze jej maz pomaga. a ona do mnie pretensje sama cale zycie na d... siedziala nic nie robila tylko sie domem zajomwala. ale ja mam to szczescie ze bedzie mieszkac daleko i jak bedzie chciala przyjechac to sie niestety bedzie musiala zapowiedziec i nie koniecznie dostanie zezwolenie ode mnie. najbardziej obawiamy powiedzenia jej o tym ze ja nie chce slubu koscielnego. (obrzydliwa dewota) nie mam nic do wierzacych ale to taka jak z fraszki \"na dewotke\" ona wiecznie bedzie miala pretensje. jestem pewna ze keidys powie mu zeby wybieral miedzy mna a nia

magija widze ze masz jeszcze gorzej niz ja moja tesciowa mieszka niesety niedaleko nas, jak dowiedzial sie ze jestem w ciazy to bylo krotko :slub i koniec date mielismy juz wczesniej zaklepana (na 2006 rok) a slub byl w listopadzie 2005 wogole zapowiedziala ze mlodzi musza mieszkac na swoim (jak szukalismy jakiegos mieszkania) a teraz przyhcodzi do nas co 2 dzien :( zero wyczucia czasu, raz przyjdzie jak jeszcze spie (maly spi do 10 rano) , raz jak juz sie klade :( ale ja mam o tyle zle ze to samo robi jedna ze szwagierek.... wogole charakter ten sam co mamusia :( buuuu i wez tu spokojnie zyj, ale z drugiej strony mam ciekawie :) wole to niz nude i rutyne :-P

ja szwagierke mam taka ze mieszkala z nami ta co teraz rodzi druga jest spoko i ona potrafila mowic ze moja matka to ku... i przestepczyni a ojciec zlodziej bo ma firme ktora swietnie prosperuje i ze ten pierwszy tzw milion ukradl.wytykala mi ze jestem idiotka, ze studiuje na jakiejs g... uczelni prywatnej ale jak przyszlo co do czego to nie potrafila mi na zadne pytanie odpowiedziec studiowala pokreny keirunek. zagladala mi do garna co gotuje wytykala ze robie zakupy ze za duzo mam pieniedzy. itd. jest taka sama jak matka. mieszkaja na szczescie daleko ale krew mi psuja prawie codziennie. nienawidze tych ludzi jak nikogo w swoim zyciu. nikt nigdy mnie tak nie oczernial bezpodstawnie i nikt nuigdy mnie nie traktowal jak g... tylko dlatego ze rodzice kase maja. ale jak przyszlo co do czego to zacierala rece ze moze pozyczyc kase. i darla z nas jak mogla

Gość uppppppppppp
up up up

Gość Ilmuth
mam 23 lata, właśnie zaczeliśmy starać się o "fasolkę".... chciałam to powiedzieć, nie wiem czemu :)