Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a jaaaaaaaaaaaa

Niemila obsluga w sklepie-tez sie spotkaliscie??

Polecane posty

:D Aż przypomniało mi się jak chciałam na targu zakupić u Przyjaciół ze Wschodu nakręcaną mysz dla kota. Kiedy jednak dowiedziałam się, że za tę mysz życzą sobie prawie dwadziescia złotych, to oświadczyłam, że stanowczo za drogo. Targowania nie było. Usłyszałam, że jak przyjdzie głupi, to kupi.:D

O ja pitolę! Z tym masłem to mnie rozwaliłaś! Chyba zacznę sprawdzać w sklepie czy nie podrapane... bleeee :o Ludzie to mają pomysły!

Gość LUKASZ 23
W lidlu bylo tak. To byl poniedzialek wiec wziolem gazetke{ pszez pomylke2] zrobilem zakupy i ide do kasy a kasjerka podniesionym glosem na mnie prosze tu w to miejsce tym wuzkiem pszejechac szybko!!! Na pul sklepu bylo ja slychac! I te ulotki bierze i na pul sklepu a te ulotki po co tu sie maja poniewierac i miejsce zajmowac no pszeciez one chyba panu nie sa potszebne i nie dajac mi dojsc do slowa wyrzucila je do kosza!!! A ja zaraz one mi buly potszebne a ona{ czytajcie uwarznie} schyla sie do tego kosza i ma zamiar je wyciagac. A ja juz nie potszebuje ich. Bylem w szoku. Doslownie.

Rozumiem, jak obsługa jest niemiła, albo chamska, ale z tym "w czym mogę pomóc", to przesadzacie, aż żal mi się robi tych ekspedientek, na które tak warczycie. One tak pytają, bo MUSZĄ tak pytać. Takie mają polecenie przełożonego. Kij, że to tylko denerwuje klienta, ale trzeba i koniec. No i co te biedne dziewczyny mają począć? Tak samo z jakimiś promocjami, czy zniżkami, często przy zakupie ekspedientki coś tam proponują. Robią to, bo mają potem z tego jakieś bonusy. Tak więc trochę zrozumienia dla biednych sprzedawczyni ;)

Gość trup up
up