Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ela77

badanie beta hcg - norma

Polecane posty

Gość ela77

Hej, mam pytanie, czy wynik badania krwi beta hcg < 2 wyklucza ciążę? I dlaczego w ogole ten hormon jest nawet u niecieżarnych? dziekuje za odp

Gość ela77
dziekuje, w ciazy wiem, zenie jestem, bo to bylby 16 tydzien :) ale czemu ten hormon jets? tak po prostu? czemu nie mialam 0,00??

Gość /lączenie tematów/
Temat: BETA HCG 1153 CO OZNACZA 21:25 głupuitka jestem jeszcze dzis mam 33 dc i taki wynik hcg, do tego prodesteron 21,9 estradiol 677, jak zinterpretowac te wyniki? 21:30 _d_ znaczy sie ciaza gratuluje 21:31 głupuitka jestem jeszcze ciąża?? o rety... 21:32 głupuitka jestem jeszcze a przynajmniej te wyniki pozostałe i tą betę mam w normie? 21:55 _d_ wszystko jest ok ale normy powinnas miec na wyniku 21:58 głupuitka jestem jeszcze nie ma podanych norm na wyniku, niestety 21:58 _d_ aha i jeszcze zeby bylys byla spokojna to mozesz sobie zrobic bete jeszcze ze dwa razy tak co 10-14 dni i bedziesz wiedziec czy dziecko sie dobrze rozwija 22:20 głupuitka jestem jeszcze ok dzieki po świętach pójdę do lekarza, chciałam tylko wiedzieć czy te wyniki są w normie, jeszcze raz dzieki 22:27 _d_ zaraz po swietach moze byc jeszcze za wczesnie wg mnie. Najpradopodobniej powie CI, ze najprawdopodobniej jestes w ciazy ale prosze przyjsc za dwa tyg bo poki co nic wiecej stwierdzic nie moge Chyba, ze chodzisz prywatnie do gina, ktory ma usg i Ci zrobi to juz zobaczysz pecherzyk ciazowy. Trzymaj sie cieplo Zdrowych i spokojnych swiat 22:30 głupuitka jestem jeszcze oj dawno juz u ginów nie byłam, ale chyba pójdę właśnie do takiego co ma to usg, do prywatnego. dzięki za życzenia. Tobie również zyczę zdrowych i wesołych świąt. 22:38 _d_