Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Xashax007

Cwiczenia na smukle nogi, oraz kilka innych porad. Sprawdzone przeze mnie!

Polecane posty

Gość jdkjhsldkjsdhsdkjdhs
Bardzo ladne, gratuluje efektu

Gość grubanoga
wow! masz bardzo zgrabne nogi, aż wierzyc mi się nie chce że miałaś grube przed ćwiczeniami:) No ale gratuluję. Zamierzam od dziś zacząć ćwiczyć. Górę mam chudziutką (rozmiar 34) nastomiast dół niezbyt pasuje do góry :O Powiedz mi proszę jak Twoje nogi wyglądały przed ćwiczeniami ile miały cm?

nie pamieteam ile moje nogi mialy przed \"kuracja\", ale wiem ze mialam masywne u dolu. grube kostki... teraz jest lepiej. oczywiscie nie wygladaja jak u modelki , ale jestem na tyle z nich zadowolona, ze moge juz nosic krotkie spodnice i moje nogi w obcasach nie wygladaja juz jak u transwestyty....schudly mi rownierz u gory na udach....

Gość parzyglowka
heh, to są szczupłe nogi? chyba coś wam się pomyliło. salcesony jak ta lala.

Gość grubanoga
ja mam łydki chude (34cm) kostki też są chude. Ale uda są tłuste :O MASKAKRA Nie chcę chudnąć bo ważę 51 kg zależy mi tylko na zrzuceniu tych paru cm z ud

pakrzywa... dziekuje bardzo...:) jesli masz ladne nogi to pochwal sie i powiedz co robisz , ze sa tak zgrabne...?

Gość cbcbc
cwiczyc...

Gość rajkaG
masz brzydkie kolana

Gość fokawbasenieSobiePlywa
cześć wam wszystkim, mam pytanie pomogly wam podane cwicenia? Xashax007 ile Ci zjechalo cm z lydek? bo mi glownie chodzi o to ze mam masywne łydki, umiesnione i chce je wyszczuplic...bo gora jest w normie tylko te lydki..no moze powinam schudnac z 5 kilo;P czytałam wasze posty dosyc powierzchownie(zas cwiczenie bardzo uważnie :))nie mam duzo czasu...niestety:( , wiec prosze was o odp? foka

Gość passatka
Mam takie same kolana i też mi sie nie podobają. Wolałabym miec takie wymodelowane i wystające :-( Ale to chyba taka budowa, że nie ma mięśni nad kolanami tylko taka poduszeczka tłuszczu. Mogę cwiczyc i sie odchudzac, wszystko chudnie tylko nie te kolana.

Gość to nie od niemycia
sa dwa typy kolan-okragle i kosciste i chocby nie wiem, co robic tego nie zmienicie. no chyba, ze anoreksja

Gość tosiakowa
Takie same kolana ma Jenifer Lopez. Ladne:~)

Gość tosiakowa
Oraz Alicja Bachleda Curus

Gość tosiakowa
A jesli one sie jednak komus nie podobaja, to po zabiegu na lydki, trzeba sie skoncentrowac na udach. to jest poprostu tluszczyk. Latwiej sie go pozbyc z ud niz z lydek. Mam nadzieje ze to was pocieszy

Gość passatka
Mnie minimalnie wyszczuplały kolana gdy starałam się mało jeśc i jednocześnie przez trzy tygodnie chodziłam po kilka godzin dziennie. Oczywiscie gdy przestałam tak intensywnie cwiczyc buły wróciły. Byłam nawet z tym u chirurga plastyka, zbył mnie tekstem ze liposukcji sie nie robi w tym miejscu. Guzik prawda, osttnio gdzies wyczytałam ze robią i oprócz lipo robią też te nieinwazyjne zabiegi ultradźwiękami czyjakoś tak.

Gość nvcnvcn
ja nigdy bym liposukcji nie zrobila. skora po tym podobno zwisa

Chocolate - maska wyszczuplająco-relaksująca 600g Bielenda!!! Body Wrapping. Dla kobiet i mężczyzn, do każdego rodzaju cery. Redukuje tkankę tłuszczową, pobudza mikrocyrkulację, redukuje objawy cellulitu, poprawia kondycję i koloryt skóry, odżywia oraz nawilża i wygładza skórę, poprawia nastrój, działa relaksująco, pozostawia na skórze przyjemny czekoladowy aromat. ... więcej Peeling cukrowy do ciała (trzcina cukrowa) 600g Przeznaczony dla kobiet i mężczyzn w każdym wieku, dla każdgo rodzaju cery. Oczyszcza i wygładza skórę, pobudza mikrocyrkulację, wzmacnia i ujędrnia skórę, delikatnie natłuszcza, optymalnie nawilża, przygotowuje skórę do przyjęcia substancji aktywnych. ... więcej na stronie www.monimar.pl ZApraszam na stronkę naprawdę warto!!!

Gość natalianat
witajcie, ja też prosze o rysunki ćwiczeń na maila: nama27@interia.pl

Gość małgośka.
czesc :-) proszę bardzo o przesłanie mi rysunków... z gory bardzo dziękuje i życze powodzenia w ćwiczonkach:-) cassiopeam@interia.pl