Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Xashax007

Cwiczenia na smukle nogi, oraz kilka innych porad. Sprawdzone przeze mnie!

Polecane posty

Gość startuje
A cwiczysz po 100 powtorzen? Jesli tak to czy od poczatku? Ja drugi dzien cwicze- kazde cwiczenie robie po 70 razy tylko wyskoki robie 50 razy bo wiecej nie daje rady. Stretching miedzy cwiczeniami robie tez po 5 minut. Moje wymiary : Udo 59cm Lydka 38cm Zobaczymy za tydzien czy cos sie zmieni ;-)

Gość asia****
no nie dla kazdego sa te cwiczenia nie dla mnie nie dla baletnic .... takie cwiczenia to moge zrobic 200razy kazde i nie bede spocona mozesz dac cos bardziej zawansowanego?

Gość xEdix
Chciałabym sie zapytać właścicielki ćwczeń czy schudły jej nogi czy powiekszyły sie miesnie? I o ile cm schudły?

Gość startuje2
Nio u mnie po tygodniu zanych zmian niestety tylko miesnie uda bola. :-(

Gość sylwia_ok
Xashax007 gdybyś mogla wysłać mi rysunki z tymi ćwiczeniami tą będę bardzo wdzięczna, mój adres -mail: sylwia?ok4@wp.pl

No na moje nogi dzialaly.... nic mi sie nie powiekszylo...zmniejszyly mi sie lydki...... przeczytajcir gdzies na 9tej stronie tam sa fotki do cwiczen... ja mm nowego laptopa i nie mam juz linkow do tych zdjec

hej dziewuchy, cwiczenia brzmia naprawde ciekawie, tez sprobuje, masywne nogi u mnie to problem niestety genetyczny, mam nadzieje ze uda mi sie cos zdzialac;) jesli ktoras z was posiada to prosze o rysunki tych cwiczen: emcia23@wp.pl wymiary moje: waga: 56,5 wzrost: 169 udo w najgrubszym miejscu: 54 cm udo: 48cm łydka: 34 cm

Gość upupup
uppuupupup

Gość xEdix
Droga właścicielko! Cy mogłabyś mi podac wymiary przed i po cwiczeniach?

Gość olciaaaaaaaaaaaaa
Hej Dziewczyny;)) Ja Wasze rezultaty-dosyc stary ten temacik, więc??? Ja ćwicze od 3 dni;) mam okropne zakwasy;/,ale daje rade hehehe-w końcu może będę miała ładne nogi;) pozdrawiam serdecznie;)

Gość aguss916
Zaczęłam wczoraj... :) mam nadzieję, że wytrwam i do lata będą jakieś efekty :) no i w koncu po 10 latach założę spódniczkę :P

Gość Martyna8888
hmm... a ja mam 44 w udach a w łydce 33, na samej górze łydki to ze 35 a kostka 21 wiec jakaś nie proporcjonalna ta moja łydka... przynajmniej mam takie wrażenie a i dziewczyny pamiętajcie że blade nogi wydają sie znacznie grubsze niż z ładnym opalonym (albo nadanym balsamem brązującym) kolorkiem lub w rajstopkach (najlepiej takich ze wzorami wzdłuż łydki pozdrawiam:)

Gość asp6969
Zaczynam od poniedziałku ;) Trzymam kciuki za wszystkie i życzę wytrwałości. Ps: Nie mam czasu się zmierzyć, ale wiem, że moje wymiary potrzebują udoskonalenia ;)

hej mam pytanie czy te cwiczenia nalezy robic w jednej serii po 100? bo ja wykonuje je ale bez trzeciego i to zajmuje mi najwyżej pol godziny i zastanawiam sie jak autorka topicu mogła je wykonywać przez 1,5 godz. Bo ja mam tez grube uda szczególnie to widac teraz jak schudlam bardzo ale cwiczylam przez rok a teraz chce wykonywac tylko cwiczenia na nogi ale nie wiem czy to ja cos robioe zle czy z ta 1,5 godz jest jakas pomylka. pozdrawiam

Gość Biedacysko
Dobra, spróbuję z tymi ćwiczeniami... będzie ciężko... Chciałam w dwa tygodnie z cm zrzucić z kostek, łydek i ud ale nie wiem czy to się uda... Nogi mam grube genetycznie (a mam dopiero 16 lat...), tzn nie są okropnie grube, ale cm trochę świadczą o czymś... Ach, marzę żeby bez wstydu założyć w te lato spódniczkę:( A tych rajstop ze wzorkiem jakoś nie mogę znaleźć u siebie :o Kostka- 25 cm; Łydka- 38 cm; Udo (nie jest źle na szczęście)- 53 cm; Wzrost- 165 cm. Marzy mi się: Kostka- 22 cm; Łydka- 35 cm; Udo- 51 cm...

Gość Lilaaaaa
Witam !!! Hej Dziewczyny ? Nie słyszałyście czasami gdzie w Krakowie znajduje się jakieś studio z najnowszą kosmiczną platformą wibracyjną - soniczną ? Ponoć jest to największy HIT !!! I nazywa się STANDINGMATE. Kuzynka z Warszawy nie może się nachwalić co ta maszyna potrafi , wyniki są już ponoć po paru razach . Ponoć jest to pierwsza maszyna w świecie która bije na łeb wszystkie platformy wibracyjne . Dajcie znać jak byście coś wiedziały ???

Gość Studio Odnowy Biologicznej
..................................Ekskluzywne............... ...................... ........................Studio Odnowy Biologicznej............................. ................30-209 Kraków ul.Królowej Jadwigi 103 A.................... .....................................Zaprasza !!!.................................... Na maszyny oraz zabiegi : Vacu >< Vell - bieżnia- (kapsuła próżniowa)-spacer w pod ciśnieniu ! STANDINGMATE - najnowsza platforma soniczna ! , nie TURBO SONIC ! BEAUTYTEK - ultra nowoczesna , nieinwazyjna kosmetyka XXI w -modelowanie sylwetki , lifting twarzy i biustu, ujędrnianie-wyszczuplanie ciała , likwidacja CELULITU !!! Ponadto: ........................................Masaże.......... ......................... masaż relaksacyjny masaż wyszczuplająco-ujędrniający + zabiegi na ciało masaż sportowy masaż częściowy masaż twarzy masaż dłoni i stóp masaż aromaterapeutyczny masaż synchroniczny masaż rytmiczny masaż energetyzujący Uwaga !!! Tylko u nas w studio : .....................................Woda Mineralna............................... ......................................... GRATIS !!!.................................. a w miesiącu lipiec i sierpień na wszystkie usługi 15% zniżki !!!

Gość KtOsSX
Dzisiaj pierwszy raz robiłam te ćwiczenia tylko nie dalam rady 100 razy wiec zrobiłam po 50 powtorzen. I mam takie pytanie czy zajmuje wam to 1,5 h tak jak napisala autorka???? Bo moze i robilam polowe mniej tych powtorzen ale zrobilam to w okolo 35 min - 50 powtorzen kazdego cwiczenia i po 5 min za kazdym razem rozciagajacych. Wydaje mi sie ze nawet jak zrobie 100 powtorzen to i tak nie bedzie 1,5 h tylko jakies 45 min... a w jakim czasie wy mniej wiecej to robicie?

hej :P ja ostatnio pytałam o to samo ale odpowiedzi się nie doczekałam no ale domyślilam się ze trzeba zrobic kilka serrii. Ja osobiście nie robię jednego z cwiczen a pozostale robie po sto w trzech seriach a miedzy seriami brzuszki i zajmuje mi to 1h 20 min nie ma co się oszczedzac ja juz po dwóch tygodniach widzę efekty :) pozdrawiam

Gość katharsis_69
Witam wszystkiCH "GRUBASKÓW":) Prosze!!!!!!!!!!!Wyślijcie mi zdjęcia albo rysunki tych ćwiczeń!!!!!Błagam!!!Bo niektórych kompletnie nie czaję:( Dziękuję i pozdrawiam!!!!!!!!!

Gość ewelin84
bardzo proszę o rysuneczek na maila z tymi ćwiczeniami bede wdzieczna evelin84@wp.pl

Mam parę pytań do autorki, nie jestem pewna czy wszystkie ćwiczenia wykonuję poprawnie.Jak to jest z tym ćwiczeniem pierwszym?Czy chodzi o to że trzeba \"startować\" z pozycji, w której kolana ugięte są pod kątem 90 stopni,następnie robimy przysiad i znowu wracamy do tej pozycji itd.Dobrze to rozumiem?A jeśli chodzi o ćwiczenie 3 to jak głęboki ma być ten przysiad?Czy wystarczy zgiąć kolana pod kątem 90 stopni?No i jeszcze jedno: czy te ćwiczenia rozciągające mają w sumie wszystkie trwać 5 minut czy każde wykonujemy 5 min(czyli w sumie rozciągałybyśmy sie 15 min)?Z góry dzięki za odpowiedź:)

Chyba jednak robię coś źle. Po ćwiczeniach uda mnie bolą strasznie, ale łydki kompletnie nic. A to głównie w łydkach chciałam starcić parę centymetrów:/ Które z tych ćwiczeń są dobre na łydki?

Gość neja_navi
Witam serdecznie :) Jestem pełna podziwu dla autorki topicu :) Czy również mogę prosić o rysuneczki? :D neja_navi@wp.pl (między "neja" a "navi" jest dolna kreska pozioma "_" która czasem w hiperłaczu będąc się nie wyświetla, więc piszę na wszelki wypadek ;D). Pozdrawiam

Gość neja_navi
a jednak tu wyjątkowo wszystko się wyświetla ;) pozdrawiam :)