Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kepensa

kawa bez kofeiny

Polecane posty

Gość kepensa

napiszcie mi-jakie to kawy, słyszałam ze zbozowe, ale moze nie tylko? dzisiaj jade do sklepu chce taką kupić, bez kofeiny, jakich marek szukac? jakich marek polecacie??

Nescafe bezkofeinowa. Z czerwonym zamknieciem jest. Nie wiem, czy sa duze opakowania, ja widzialam tylko male. Kosztuje ok. 10 zl. Smakuje jak normalna Nescafe, ja nie potrafie ich rozroznic. Moja mama taka pije i kilka razy zdarzalo nam sie pomieszac filizanki i nigdy nie moglismy dojsc do tego, ktora jest z kofeina, a ktora bez. Wiec polecam.

Gość kepensa
o to super! ja uwielbiam kawe.. ale jednak pić taką z kofeiną mozna raz no góra dwa razy dziennie. i nie mozna na noc:(

Gość kepensa
a będzie na niej napisane ze jest bez kofeiny??

Gość nie drzyj się
Ona jest z cykoria - bedzie napisane ze ma obnizona zawartosc kofeiny.

Gość tak jest napisane
ze bez kofeiny. i ma czerwona nakretke, wiec poznasz. ale nie we wszystkich sklepach ja dostaniessz. najlepiej poszukaj w supermarkecie

Gość ja tu jestem
nie pije kawy z kofeina niedawno skonczylam bezkofeinowa z hiszpanii:] nazwy nie pamietam bo opakwoanie wyrzucialam zaraz po tym jak przesypalam ja do puszki

Gość kepensa
chodzi Ci pewnie o rikore od nestle (czy jakoś tak) niestety wypróbowałam, chce taką zupełnie bez kofeiny. dzięk za odp. własnie dzisiaj jade do auschan. mysle ze jakaś znajde

Gość Ja pije kawę ...
bez kofeiny Nescafe Classic - rozpuszczalną jest bardzo dobra i na pewno nikt nie wiedząc by nie rozpoznał, że to kawa bez kofeiny. Jest tez kawa Jacobs - noc i dzień bez kofeiny - tez dobra