Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beatha

Polecam Wam ten kremik do cery mieszanej, problemowej!!

Polecane posty

Gość brabrabra
a to mydło zielona glinka, gdzie kuic i za ile jest Rozumiem ze tylko do buzi jest

Gość Beatha
No i jak dziewczyny? Zadowolone z kremu? Ja nadal jestem nim zachwycona. :D

Gość dziwne...
ale mi ten krem jakby wysusza skórę :o była strasznie napięta na policzkach, ale chociaż nos się ładnie zmatowił :P

Gość maajaaaaaaa
mi tez lekko sciaga skore po nalozeniu ale faktycznie wygladza i ladnie pachnie:) ja jestem zadowolona:) dzieki za polecenie go ;)

Gość to nakladajcie druga warstwe
po jakims czasie i bedzie ok :D

Gość samajuz niewiem
a czy on w ogóle jest nawilzajacy...bo cos mi na taki nie wyglada

Gość stwierdzam że niestety ale
nawilża słabiutko

a ja kupiłam i kremik i żel \"(uzywam do mycia twarzy) i jestem bardzo zadowolona. stosuje go dopiero kila dni wiec wiele nie chce mowic ale zdaje sie ze działa jak powinien. Idealny dla cery mieszanej sklonnej do wyprysków

Gość Beatha
Suchej skóry, która wymaga natłuszczenia oprócz nawilżenia, to on nie natłuści, bo nie ma czy, gdyż nie zawiera olejów. Ale do cery mieszanej, tłustej czy trądzikowej jest rewelacyjny!

Gość wiecie co wam powiem
skoro posmarujecie twarz kremem beztłuszczowym i uwazacie ze on wam sicaga skore, to znak, ze wasza cera wcale nie jest tlusta!! ona jest wlasnie sucha i potrzebuje nawilzenia! A to ze sie przetluszcza, to reakcja obronna skóry. Jest wysuszona, wiec sama produkuje sebum zeby ja nawilzyc!

Gość kjijkuiuiuiuiu
a ja nie wiem bo kupilam jeden krem baby ktory mi bardzo sciagal skore:/ kupilam drugi identyczny krem i jest tlustawy,mam wrazznie,ze mam po nim wiecej syfow :( moze dlatgeo ze trzymalam go ze 3 godziny na sloncu ?

Gość w góóóóóóręęęęę

Gość dzis kupilam i sie okaze
dala za niego 1.29 euro wiec nawet jak to jakis scheiss to bedzie na stopki albo pipcie i sie nie zmarnuje:)

Gość mialam pupcie na mysli
ale glupio wyszlo.):):);)

Gość Beatha
Hihi ja czytam że na "pipcie" i sobie pomyślałam : o shit!! dziewczyna smaruje sobie pipcie :D Hihi dobrze, ze sprostowałaś, bo juz źle o Tobie myślałam :P

Gość ale smiesznie wyszlo
hih:):) z ta pipcia:) mam nadzieje ze nie bede musiala nim pupci smarowac ba na buzka bedzie dobry:-))))):):):);)

Gość Beatha
Na pewno będzie dobry :D

BEATHA kupilam ten krem dzieki Tobie i jestem Ci bardzo wdzieczna! Mam bardzo tlustą cere, dotychczas uztwalam zeli i kremow matujacych a z moją cerą bylo ciagle gorzej:O Teraz od tygodnia stosuje zel z pomka i krem babydream i uwazam ze te produkty są swietne! Mysle jeszcze nad balsamem i chusteczkami! Buzka 🌻

Gość a jaki to ten zel do mycia
twarzy ?nie wiem o ktory chodzi dajcie linka! krem juz mam jest supi!!

Gość Beatha
No to super :D Bardzo sie ciesze, ze moglam Ci pomoc. Ten kremik jest super i dlaego go tak chwalę, bo skoro mi pomógł, to może innym też pomoże :D

Wczoraj kupiłam ten kremik i rzeczywiście jest super ale zainteresował mnie ten żelik do mycia twarzy jaki on jest

Gość klakier z bajki
chyba jutro kupie ten krem,zastanawiam się jeszcze nad kremem ziaji oliwkowym

kupiłam dziś kremik :) posmarowałam nim buźkę i nawet ośmieliłam się - zachęcona waszymi ochami i achami - posmarować jeszcze beznacne, które zwykle podrażnia mi skórę. nie spodziewam się jutro żadnych czerwonych plam :) dzięki, dziewczyny, codziennie wieczorem używacie kremiku czy np. po każdym umyciu twarzy?

to ja troche z nierossmannowej beczki - polecam do mycia mydło siarkowe firmy barwa. cudnie zmywa caly tluszcz z twarzy, sciaga pory ps. uwazam ze kosmetyki dla dzieci sa rewelacyjne - np. oliwka niemowleca w zelu na mokro j&j zamiast balsamu nawilzajacego - rewelacja

Gość ahmmmm
wszystko dziala on tylko na plus??? bo i zdecydowanie nie:(

Kremik rzeczywiście super, mam problemową cerę - bardzo wrażliwą i generalnie nic mi nie pasuje, oprócz ziaji oliwkowej, koziego mleka 2 i dax\'u do cery mieszanej, a tu takie miłe zaskoczenie. pozdrawiam fanki babydream:))