Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podlamana kasia

moze wy mi jakos pomozecie....

Polecane posty

Gość podlamana kasia

mam taki problem... dzisiaj moj kochany wyjezdza, za tydzien mialam do niego przyjechac na kilka dni. musze sie przyznac ze jestem troche zazdrosna i napisalam mu niezbyt milego smsa, cos w stylu ze wydaje mi sie (ale tylko wydaje) ze on tam sie z kims spotka, i ze niechcialabym zastanawiac sie nad tym czy zrobic badania (chodzi o hiv) czy nie. on sie na mnie strasznie obrazil:( napisal ze nie ma do niego po co przyjezdzac skoro mysle ze sie zaraze (a ja w sumie doslownie nic takiego nie napisalam i nie mialam na mysli). przepraszalam go, pisalam ze bardzo chce do niego przyjechac i ze tak naprawde nie mysle jak napisalam. niestety ale na odleglosc moge zrobic tylko tyle:( jak myslicie , przejdzie mu?

Gość no to sie popisalas

Gość oj głupoty
mu napisałas i to było dosć chamskie.... jak kocha to wybaczy, ale pomysl dwa razy zanim cos palniesz next time...

Gość wariatka na maxa

Gość podlamana kasia
;( moge miec tylko nadzieje ze mu przejdzie:( nastepnym razem pomysle 10 razy zanim cos napisze

Gość pemanentnie rozczarowana
oczywiscie,ze mu przejdzie...ale przegielas i to ostro...jakby mi tak facet napisal......szok!