Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr XY

Dekonspiracja

Polecane posty

Nie wiedzialam, ze Bubka ma pomnik :P Ale tylu jest tyczkarzy na swiecie... A mis wykonujacy skoki przed Palacem Kultury to tylko jeden :P

Gość wady produkcyjne
no niezle, na starcie juz minus nawet zabki równe nie pomoga i o takie drobiazgi chodzi bo zycie składa sie z drobiazgów :-)

Widzę, że dużo tu postów, szkoda, że leśne mruczenie tak to zaśmieca. A wydawałoby się, że w lesie powinno być ekologicznie :) No może trochę przesadziłem z liczebnością superlatyw i wyszło nieco nieszczęśliwie. Najbardziej chyba żałuję ujawnienia szczegółów dentystycznych :) Chyba faktycznie wyszedłem na próżniaka ale to pomówienia i nieprawda. Dla równowagi powinieniem dorzucić kilka, najlepiej konwulsyjnie odrażających, wad. Hmm, co by tu... No nie wiem, coś mi mówi, że leśne mruczenie zaczęło by mnie ujeżdżać bez litości :) Więc na razie nic ale zapewniam, że daleko mi do próżnego palanta. Wiecie, w reklamie świat zawsze jest kolorowy :) Ulotna chwilo, jeśli już o tym wspomniałaś to stronię od plastiku. Blachary to dno i do tego płytkie. Przyciągają wzrok ale na krótko. Kobieta powinna być też \"do pogadania\". Właściwie to głównie bo to się na codzień robi. Powinna też mieć własne zdanie i niech nawet ma rację ale nie za każdym razem. Dobrze gdyby umiała też ugotować zupę i zrobić kotleta :) To jak, jaki masz gg ? :)

xy - nie zasmiecam, tylko uzyzniam :D a Twoja gwiazda bije tak mocno, ze nawet spod gory smieci jej blask dotrze wszedzie. wiem, ze mi wybaczysz. jestes przeciez wyksztalcony. no nie? :)

Kurcze, muszę tą gwiazdę jakoś przygasić bo pokazuje mnie w złym świetle :)

Posiadacz---> Gdzie tam ;) 🖐️ Calkiem dobrze Ci idzie... Ponoc lepiej zaczac od wymieniania zalet, a wady zataic, niz na odwrot :P

Drodzy czytelnicy. Doszły mię słuchy, że \"wady produkcyjne\" są przez Was odbierane jako defekty fizyczne. Nie to miałem na myśli, więc jako sprostowanie uprzejnie wyjaśniam, że chodzi o zwykłe, trudne cechy charakteru, np. bałaganiarstwo :)

A dla mnie posiadaczXY wydaje się być inteligentnym, kulturalnym, chyba przystojnym facetem. Dobrze, ze dość szczegółowo opisał swoją osobę, łatwiej nawiązuje się kontakt z kimś, kogo można sobie choć częściowo wyobrazić. Poza tym z jego postów wyraźnie bije pozytywna cecha autoironii - to cecha-perełka u męskiej części tego swiata :-)) Mam nadzieję, ze znajdziesz tu jakąś fajna kobietę (dużo tu takich), z którą się zaprzyjaźnisz na dłuuuuugo :-D :-D Pozdrawiam wszystkich uczestników tego topiku :-p!

Gość ulotna chwila
Posiadacz XY jak dla mnie jesteś "za doskonały" - przyćmiłbyś mnie swoim blaskiem;-) hihi , a na mumerek...trzeba sobie zapracować:-) (powiem Ci jeszcze w tajemnicy, że akurat gotowanie to moja pasja:-) )

Gość czyja to jest wina
posiadaczu ale po co Ty tak piszesz, ze wady ze to ze siamto >>> nie podpasowaliscie sobie i tyle.koniec. kropka oszlaeję bez chlopa 😭 mam jajeczkowanie i to jest męka, bo nie mam z kim 😭:(

Gość dobreeee
kurcze nie moge sie oprzec wrazeniu ze xy strasznie przedmiotowo kobiety traktuje no "np takie kobieta powinna byc tez do pogadania" moze to kwestia tego ze pierwszy post ustawil mnie na NIE, ale tak to odbieram, ze kobieta jest po to zeby zadowolic xy, a odwrotnie - niekoniecznie

Ogolnie to uwazam, ze trudno tak napisac cos o sobie i jeszcze czego by sie oczekiwalo od partnera... Juz samo opisywanie tego zaklada przedmiotowe traktowanie... Ale jesli o mnie chodzi to wrazenie po pierwszym poscie bylo mniej ciekawe niz teraz ;)

Ale przecież opisał tylko swoje preferencje, które ma każdy z nas wobec osoby, którą chce poznać. Wiadomo, ze każdy ma cechy, które nie pasuja do ogólnego wyobrażenia o naszym ideale, ale po to ktoś wymyślił kompromis, żeby można było się dogadać i przy okazji nie było zbyt nudno i rutynowo :-) Moja babcia mawiała zawsze, ze jeśli Twój ukochany za bardzo odbiega od ideału, to wypleń u niego 3 negatywne nawyki lub cechy, a resztę pokochaj :-). Mądrą kobieta z niej była :-D

Ten mój pierwszy post wyszedł trochę jak strzał z armaty do puszki po coli. Jak widzę, różnie jest odbierany ale generalnie nie tak jak chciałem, niestety. Tego typu posty to przecież zawsze przedstawienie się z jak najlepszej strony i krótka lista oczekiwań. Bynajmniej nie traktuję kobiet przedmiotowo i na pewno nie jestem ideałem. Przecież nie będę tu pisał, że zapewniam troskę, lojalność i stabilność finansową. Come on, to nie biuro matrymonialne. Wierzcie lub nie ale jestem przeciętnym facetem, który jak Batman zapalił reflektory i przez chwilę wyświetlił swój przygotowany wizerunek na niebie. ps. he, już widzę jak ktoś podchwyci tego Batmana :)

Nie chodzi o samego Batmana tylko ten jego numer z reflektorem.

kobiety (reprezentowane przez moja skromna osobe) przeznaja racje ;) Dlatego mowie, ze pierwsze wrazenie (nieciekawe) zostalo zatarte pozostalymi wpisami :)

Macie rację, przyznaję. Dobra lekcja. Dzięki, leśny użyźniaczu (żeby nie było - sam się tak nazwał :) )

Gość równiez nieciekawymi

Gość czytajaca *
tylko wyciagnij dobre wnioski na przyszłosc z tej lekcji , bo po tym co tu opisałes to nieprzykładasz sie do nauki zbytnio :-(