Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

też Aśka

Masz na imię Joanna? Odpowiedź na moje małe pytanko.

Polecane posty

Gość asia-wawa
no ja też Aśka nie znosze!!!!Joanne zniosę,ale zależy od kogo z ust to pada.. Asie bardzo lubie..no i calą resztę zdrobnień od kogoś bliskiego-Asik,Asieńka,Asiaczek,Asiulka...na Joaśkę chyba mam alergie:P

Gość psrsms
oj zapomnialam napisac- Aska mi sie podoba:) ale róznych odmian Joann nie cierpnie typu Joasia Joaśka bleeee

Gość dobra rada odpowiada
-Jo anna -a jo zenek,tyz ze wsi

Gość mortycjah
mam kolezanke aske. Jest pusta jak pustak. Musze z nia pracowac.

a ja mam na imię Justyna i niecierpie jak ktoś zdrabnia moje imię... Justynka albo Justysia :O czuje sie wtedy co najmniej jak dziecko niepełnosprawne, choc wiem, ze to niezbyt trafne porównanie... a jak ktos powie Tysia, Tyśka to mogłabym zagryźć :D

Gość dobra rada odpowiada
ja tez mam w pracy aske durnota do potegi n z przykroscia stwierdzic musze ze nie znam zdrowej psychicznie aski

Gość psrsms
dobra rada odpowiada możemy sie zapoznać :D

Gość asia-wawa
ja akurat jestem zdrowa jeśli o psychike chodzi,ale nie powiem bo szalona jestem a poczuucie humoru też mam niczego sobie:):P z przyjemnościa moge stwierdzić,ze nie mam sobie nic do zarzucenia

Gość asia-wawa
ja akurat jestem zdrowa jeśli o psychike chodzi,ale nie powiem bo szalona jestem a poczuucie humoru też mam niczego sobie:):P z przyjemnościa moge stwierdzić,ze nie mam sobie nic do zarzucenia

Gość tyz ze wsi
no fakt, nie na darmo w historii była Joanna Szalona... coś każda z nas ma z niej :p

Gość to ja sie pozwole
wtracic, mam na imie Kaska, Kasia, katarzyna, kasienka, kacha, i powie,m, ze lubie zswoje imie, i jest mi obojetne która wersje ktos sobie upatrzy zebyssię tak do mnie zwracac, co do tej grubej baby, co się z Kaską, kojarzy, to raczej nie mam takich skojarzen, ani do swojego imienia, ani, do baśki, ani do Aśki, :) bo to jest predzej kwestiaosoby ktąra spotkałysmy o tym imieniu i jamogłabym powiedziec, ze Agata, to jest dopiero grube imię a wiec nie ma to dla mnie znaczenia, bo czestop dane imie odboeramy przez pryzmat osoby która znamy a która nosi to imię... jak powiedziałam, kazda formę lubię, moze niektóre bardziej, niektóre mniej, ale nie do tego stopnia, zeby powiedziec ze jakiejs nie znosze:) a mam też taką sytuację, ze chłopak sie zwraca do mnie zawsze słodkim przezwiskiem,i jedynie w jego ustach moje imie w jakiejkowliek fpormie brzmi ... dfziwnie.. bo nigdy go praktycznie nie uzywa;) pozdrawiam wszystkie Aski, Kaski, Baski, Agnieszki, anki, Justyny itd:):):) 🖐️