Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .... 1984

Co robić ??

Polecane posty

Gość .... 1984

Witajcie dziewczyny! Na tym forum jestem pierwszy raz,bo pierwszy raz naszly mnie watpliwosci :/ Jestem z Facetem prawie 4 m-c.. Nie kocham Go,ale bardzo mi na Nim zalezy i nie wyobrazam sobie dnia bez Niego.. On - czuje to samo.. ale staje sie troche zaborczy.. czesto mowi,ze jakbysmy sie rozstali to by "nie plakal" (przenosnia) itp. .. Na imieniny dostalam ponczochy,bo Go kreca.. a gdzie ta symboliczna czerwnoa rozyczka? A gdzie.. No i wlasnie - co dalej?

co dalej? będziecie ze sobą, będzie WAm dobrze, bo może związki bez głębszych uczuć są szczęśliwsze?? bez zazdrości, bez płaczów... a potem któraś ze stron się zakocha, lub obie ..:)

Gość .... 1984
Hehe dzieki wielkie :) Wiesz,niby to zwiazek idealny - bo zodiakalanie pasujemy do siebie bardzo..ale reszta.. Poczekam jeszcze,zobacze jak bedzie,bo teraz On bedzie mial malo czasu (praca), ja sobie szukam zajecia i moze to minie ;) ehh..chcialabym :( A co do zakochania - to mnie neiwiele brakuje.. ale jednak czegos brakuje :(

Gość ... 1984
Nie ma wiecej porad :(

ja niestety jestem zdania że jeśli nie ma miłości, to związek jest bez sensu. Miłość to podstawa. Narazie może Wam to odpowiada, ale nie można w nieskończoność czekać, aż któraś ze stron się zakocha. A co będzie jak Ty się zakochasz, a on nie? Za trzy miesiące powie Ci: wiesz, sorki, ale mam kogoś. Dla niego nie będzie to wielka tragedia. Ale Ty będziesz cierpiała bardzo. Jeśli jest takim świetnym przyjacielem, to się przyjaźnijcie, ale nie wiążcie się lepiej.

Gość kapciuszki różowe
po 4 miesiącach nie musi być wcale jeszcze wielkiej miłości...najpierw jest fascynacja,zauroczenie....a potem czas na głębokie uczucie. Dajcie sobie chwilkę i zobaczcie co z tego wyjdzie. A pończochy to ładny prezent;-)

moje koleżanka była z facetem 5 lat, nie kochała go, a on od początku za nią szalał rozeszli sie rok temu, ona po miesiącu miała innego, on do dziś nie może się pozbierać