Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgf

BIUST NUMER D85 ...czy to sredni rozmiar czy duży już?

Polecane posty

Gość Felice
Mi jest po prsotu ciezko :(:( w doslownym tego slowa znaczeniu :):)

Gość ae
To jeszcze pytanie o jakiej przeciętnej mówimy. Bo jeśli doliczamy panie po 50, z nadwagą i z definicji wielkimi balonami to pewnie tak, D to bardzo przecietnie. Ale spróbujcie kupić fajny stanik w tym rozmiarze w porządnym sklepie (nie na stragania). Porażka. Można się nabawic kompleksów. Po prostu młode osoby takich rozmiarów nie mają (albo mają bardzo rzadko)

felice, wiem wiem... marzę o operacji plastycznej... połowę chirurg utnie :) tylko jeszcze chciałabym jedno dziecię urodzić i wykarmić ;) a później bez wahania pod nóż :o

hi... ja mam wielki biust od 14-15 roku życia... i co??? też da się żyć... tylko dobry biustonosz trudno kupić :(

Gość hkvkdfvj
biust jak biust:)raczej z tych wiekszych;) chociaz zalezy przy jakim wzroscie bo sama jestem wysoka,mam d(albo dd)i czasem wydaje mi sie ze moglby byc wiekszy:) tylko to 85 mnie zastanawia...masz lekka nadwage wydaje mi sie... bo obwod jakis taki troszke wiekszy...

Gość ta dziewczyna
wymyslila inny topic na ogolnym i napisala ze wazy 54 kg przy wzroscie 170 cm !!!!!!!!!! rozumiecie cos z tego??? jak mozna miec taka wage przy tym wzroscie i pod biustem mierzyc 85 cm???????

Gość wedlug mnie autorka ma
tez czytam ten drugi topik i ona tam pisze, ze w pasie ma 84 cm. przeciuez to niemozliwe, ze wazy tylko tyle, ile mowi. juz sam obwos pod biustem wskazuje na nadwage, o obwodzie w pasie nie wspomne.

Gość do edwrad
przy 164: ponizej 48kg -jest chuda 48-52- szczupla 53-56 - szczupla plus;) 57-60-61-mieciutka:) pow 62kg- niezbyt fajna ..........ale to wszystko zalezy od budowy ciala, od koscca itp

Gość hkvkdfvj
przy 164-62 to niezbyt fajna? nie wiem jak to jest z tym wzrostem,ale ja mam 179,waze 80 kg i fajna ze mnie laska;)no nie powiecie ze moj biust tyle warzy;) mi sie wydaje ze jeszcze nie jest tak zle wazac 62.... a moze sie myle?moze faktycznie to juz kaczka...

Gość hkvkdfvj
wazy ofkors

Gość __ona
do edward ---> fajne kategorie stworzyłeś/łaś :) nie, no co wy, 85 D to malutki biust

Gość dghgh
to malutki biust

Gość przeczytaj ten topik
tam prawie zlinczowano dziewczynę z biustem rozmiaru DD.....ale nie przejmuj się tymi, którzy dogryzają, je taki biust to zwisający i wogule do niczego....oni poprostu zazdroszczą (bardziej one), bo same są płaskie i noszą rozmiar 75A wyglądając przy tym jak młodzi chłopcy :D NIECH ŻYJĄ PRAWDZIWE KOBIETY O KOBIECYCH KSZTAŁTACH!!!!!

Gość brudas
Mi jako facetowi D85 u kobiety to zaj**** cycuszki :D nie za małe nie za wielkie ale duze i wsam raz :D

Gość gość
Dziewczyny, a czy wiecie może dlaczego nieraz określa się rozmiar miseczki np. 75 DD, a nie np. 75 E ? Czy podwójne D, to jest coś innego niż E ?