Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pechowy.....student

Czy można wziąć dziekankę jak nie zaliczysz roku???

Polecane posty

Gość pechowy.....student

Ewentualnie inne wyjście, tak żeby całkiem nie przerwać studiów!!! Jeśli ktoś się orientuje proszę o pomoc.

Gość z tego co wiem
to dziekanki nie mozna brac w trakcie sesji

Gość a ja pytam
czy po roku dziekanki moge przedluyc na jeszcze rok?na prywatnych studiach? czy jak nie wroce to mnie wywala?

Gość pechowy.....student
A teraz, jak mam kilka niezaliczonych egzaminów? Jest jakieś wyjście?

Gość infooo
U nas nie można. Najpierw zaliczenie roku - potem dziekanka.

Gość pechowy.....student
Gdy powtarzam rok, to muszę zaliczać wszystko od nowa czy mogę liczyć na przepisanie ocen z tych przedmiotów które zaliczyłem??

Gość pechowy.....student
Nie napisałem, że jestem na studiach zaocznych, na państwowej uczelni i mam system rozliczania roczny...

Gość a ja pytam
SEEBA dziekuje ci za info jestes spoko, wiesz ja jestem na saksach i szkoda mi troche ........JAKOS CO MUSZE POMYSLEC WIDZISZ NIE CZYTALEM ANI REGULAMINU DOBRZE A NA 3-CIM BYM JUZ BYL

Gość pechowy.....student
To był mój drugi rok ( aczkolwiek niezaliczony), pierwszy zaliczyłem ze średnią 4.5

Gość pechowy.....student
W tym roku miałem b.dużo egzaminów, niestety te które udało mi się zdać trzymają się około 3.5 A życie tez mi dokopało, ale kto bierze to pod uwagę :( Może i słusznie. Jedna taryfa dla wszystkich.

Gość infooo
Pechowy Studencie ----> na naszej uczelni bez problemu przepisują wszystkie oceny z przedmiotów które już są zaliczone. Po prostu powtarzasz rok (reaktywujesz;)) i masz mniej zajęć. Nie wiem jak na zaocznych, ale na dziennych studiach się za to płaci, potem można liczyć na częściowy zwrot kosztów (oczywiście po spełnieniu iluś tam warunków. Nie jest to mozliwe tylko na 1 roku, ale skoro jesteś na drugim, to zwyczajnie się reaktywuj i już. Wiem, że dużo ludzi robi tak, gdy nie zdążyli zaliczyć czegoś przed obroną pracy itd.

Gość infooo
Jeśli masz trudną sytuację to idź pogadać z prodziekanem - często można tak załatwić wiele rzeczy, jakąś zapomogę czy właśnie częściowe zwolnienie z kosztów reaktywacji.

Gość a ja pytam
SEBBA dzieki ci wiesz ,mam prace w szpitalu w Anglii troche szkkoda zostawic pewnie tak zrobie poprostu poprosze mailem o nastepny rok.....tylko co z wojskiem to juz nie wiem

Gość pechowy.....student
Serdeczne dzięki wszystkim. Po prostu nie dam rady pozaliczać wszystkiego we wrześniu, a na studiach b. mi zależy. Oprócz prodziekana jest u nas ktoś taki jak kierownik studiów zaocznych i chyba najpierw porozmawiam z nim.