Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marteczka55555

co ja mam zrobic z moimi wlosami????????????

Polecane posty

Gość marteczka55555

w tej chwili moje wlosy wygladaja koszmarnie mam wlosy grube, geste i lekko krecone te od spodu sa gladkie i sie nie rozdwajaja ale te na samej gorze koszmar mam porozdwajane nawet do polowy sa suche zaznaczam ze nie malowalam ich od roku a prostowalam moze z 4 razy w tym roku!!!!!!!! boje sie ze jezeli po roku sie nie zregenerowaly tzn juz nigdy nie bede miala ladnych wlosow a moze to od czesania i slonca tak mi sie zrobilo juz nie wiem co mam z nimi zrobic

Gość martaaaaaaaaaaaaaaa
Ja mam włosy podobne do Twoich. Też grube, gęste, lekko kręcone. 1,5 roku temu je ostatni raz farbowałam, teraz chce wrócić do swojego naturalnego koloru. Przez ostatni czas nosiłam je w kicie, bo odrosty na rozpuszczonych gorzej wyglądały. W ogóle chciałam, aby farba mi się szybciej zmyła więc używałam szamponów przecwłupiezowych, moje włosy mają też tendenję do przetłuszczania się u nasady. Przez ten czas w ogóle nie używałam odżywki. Nie za bardzo mi zalezało na kondycji włosów skoro i tak nosiłam je w kitce. Do niedawna myślałam, że odżywka jest zbędna. Przeczytałam jednak,że odżywka to, jak krem do twarzy i wydało mi się to b. trafne:). Już drugi raz pod rząd użyłam odżywki do włosów kręconych NIVEA i widze już minimalną poprawę. Teraz zamierzam kupić sobie jaką maskę do włosów, żeby się szybciej zregenowały, bo mam straszne siano na głowie-niedość, ze nie uzywałam odzywki to jeszcze je płukałam w rumianku. Ok, już kończę moje włosowate zwierzenia. Tak się rozpisałam, bo wreszcie znalazłam osobę o podobnych do mnie włosach, która mogłaby mnie w tym temacie zrozumieć.